|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Pearl | Data: Šeštadienis, 2012-02-25, 3:40 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis, prisiduodu ir aš, kad sveiki ir gyvi esam ;) Šiandien mano tėvelių gimtadienis, tai netrukus lėksime pasibūti. Visoms linkiu gero savaitgalio, lauke tikrai nemalonu, balų pilni kiemai, bet tikiuosi kad pavasaris jau čia pat.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-02-25, 8:22 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos merginos Quote (Vai2ske) Idit,as jau gavau siunta is ten, na tikrai nenusivyliau,treciadieni kita jau atvaro. liuks kitą kartą kai sakaisi pasakyk ir man,patiko man tada tas bliuzonas,galėtum ir neužmiršti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-02-25, 8:22 PM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pearl, sveikute gražaus gimtadienio
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Sekmadienis, 2012-02-26, 7:14 PM | Žinutė # 484 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Idit,as jau gavau siunta is ten, na tikrai nenusivyliau,treciadieni kita jau atvaro. kada darei uzskyma?as tai per valentina,bet ju dar nera tai visos nervu lasteles jau zuvusios beje labas,mes puikiai sulakstem i kauna smagei pasibuvom.ka jus gero nuveiket?
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Sekmadienis, 2012-02-26, 8:09 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka, ka veikinejat sekmadienio vakareli? as vakar darbavausi prie savo rankdarbiu, siandien namus tvarkiausi, einu issidziauti skalbinius.
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-02-26, 8:48 PM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kitą kartą kai sakaisi pasakyk ir man,patiko man tada tas bliuzonas,galėtum ir neužmiršti vistyt, as gi rasiau,kad ir tokio noreciau,nes mergiotes atkirto, bet neber ju:(, o kai issirinksi ka, sakyk,siauliete mergina yra, tau uzsakytu, ir ereiktu dar is manes siust, nes jei nesurenku daug prekiu, ir pati per ja sakausi Quote (idit) kada darei uzskyma?as tai per valentina,bet ju dar nera tai visos nervu lasteles jau zuvusios 13d gavau 2o 15d gavau 24 17d dar matau vokietijoj,tai ryt poryt jau gausiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-26, 11:34 PM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) vistyt, as gi rasiau,kad ir tokio noreciau,nes mergiotes atkirto, bet neber ju:(, o kai issirinksi ka, sakyk,siauliete mergina yra, tau uzsakytu, ir ereiktu dar is manes siust, nes jei nesurenku daug prekiu, ir pati per ja sakausi tai nerašiau kad būtent jo noriu,žinau juk kad nėra jų,taip tik parašiau kai sakysi pasakyk,nesvarbu jau db parašiau tai šiaulietei .
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 10:15 AM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labusiukas
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 10:37 AM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas ir vel savaites pradzia, ir vel pirmadienis, vaikiukai darziuke, as darbelyje. Kas pas jus geresnio?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 1:12 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ,mes puikiai sulakstem i kauna smagei pasibuvom.ka jus gero nuveiket? kaip fainiai gaila kad ses4s apkabinti negal4jai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 1:18 PM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas Quote (rugi@gele) abas rytukas ir vel savaites pradzia, ir vel pirmadienis, vaikiukai darziuke, as darbelyje. Kas pas jus geresnio? galvoju na taip pirmadienis, aš irgi iki darbelio atlėkiau, kinderis mokyklje, varysim su kinderiu vėliau iki treniruotės, perkėlė į kitą grupę jį tai dabar patenkintas Quote (idit) ka jus gero nuveiket? mes buvom iki miško su keturračiais išlękė, kol dar sniego yra, o sekmadienį visą dieną babilone pramogavom su draugais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 6:53 PM | Žinutė # 492 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pagaliau oras kaip pavasari,nesalta ir saulutes daug.siandien nupirkom vaikui dvirati,ryt dar 2 paimsim tai galesim jau iki mokyklos vaziuot<na kai bus biski silciau>.ryt vaziuoju pasiimt batu,uh kaip laukiu<pas mus siuntimas pabrango daba 26lt.o pas jus?>
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 7:17 PM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas sypsausi pagaliau oras kaip pavasari,nesalta ir saulutes daug.siandien nupirkom vaikui dvirati,ryt dar 2 paimsim tai galesim jau iki mokyklos vaziuot .ryt vaziuoju pasiimt batu,uh kaip laukiu labuka,aš jau irgi lauksiu siuntinuko porą tašių prigriebiau vieną mamą pasims vieną aš ir dar tokią bliuskikę pasijėmėm
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 7:20 PM | Žinutė # 494 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nepamirsk pasirodyti tuoj ir cia reiks tema kurt apie pigius rubelius
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-02-27, 8:02 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pagaliau oras kaip pavasari,nesalta ir saulutes daug.siandien nupirkom vaikui dvirati,ryt dar 2 paimsim tai galesim jau iki mokyklos vaziuot .ryt vaziuoju pasiimt batu,uh kaip laukiu priklauso nuo prekiu, jei 16 nesurenka, tai ir po 28 buna iseina, o siaip, mes renkames bibliotekoj, susedam, apziurim kas ko norim,i sask man pinigus sumeta,kol arbatos atsigeriam, jie ikrenta man,ir as uzsakau... nes pirma karta, kai uzsakiau tik zodziu pasakius, prekes atejo, o tada jau prasideda issiknisinejimas, tai per grustuma netinka, tai vel ka, taip ka 8 poras batu dabar turiu pati pardavinet...
|
Atsijungęs |
| |