|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-02-28, 11:50 PM | Žinutė # 511 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) neaisku galvoju ka veiki? fb sėdžiu,galvą baisiai skaudėjo išgėriau vaistų praėjo,jau galvojau eisiu miegoti ką tu?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2012-02-28, 11:54 PM | Žinutė # 512 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) fb sėdžiu,galvą baisiai skaudėjo išgėriau vaistų praėjo,jau galvojau eisiu miegoti ką tu? i nuo ko cia?nepasigauk kokia bacila as tai ieskau vaikui dviracio,siandien vaziavom apziuret ,bet didelis vairas vaikui iki peciu tai ui kiek buvo asaru,na bet ryt susitariau kad dar 2 apziuresim
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 0:00 AM | Žinutė # 513 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) i nuo ko cia?nepasigauk kokia bacila ui nefainai būtų susirgti na gal ne tik taip gal tai kiek dar reikia jums tų dviračių 2 ar jau 1?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 8:35 AM | Žinutė # 514 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 9:10 AM | Žinutė # 515 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 9:38 AM | Žinutė # 516 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis siandien gryzta mamukas su broliu, spirgu net as
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 9:51 AM | Žinutė # 517 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos užbėgau asisveikinti ir einu ruoštis į miestą Gero trečiadienio
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 10:54 AM | Žinutė # 518 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas Quote (Vai2ske) siandien gryzta mamukas su broliu, spirgu net as smagei pasibukit Quote (Laurituke) tai kiek dar reikia jums tų dviračių 2 ar jau 1? is bedos tai visi turim,bet norim geresnius vaikinam nupirkt tai viena jau nupirkom dar vieno reik
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 3:25 PM | Žinutė # 519 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ėdžiu,galvą baisiai skaudėjo išgėriau vaistų praėjo,jau galvojau eisiu miegoti ką tu? žinok man irgi šiandien kažkaip įdomiai galvą skaudą o aš neseniai skambinau dėl gimdos kaklelio vėžio atsakymo, tai sakė viskas gerai, sveika Quote (Vai2ske) siandien gryzta mamukas su broliu, spirgu net as juokas juokas juokas juokas juokas tai jau smagiai pasibūsit Quote (idit) is bedos tai visi turim,bet norim geresnius vaikinam nupirkt tai viena jau nupirkom dar vieno reik mes irgi kinderiui ieškom, bet arba per dideli arba per mažas bet užsisakėm kad atveštų iš Vokiečių pažįstamas, kur varinėja mašinas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 4:41 PM | Žinutė # 520 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės na ir oriukas pasakiškas šnd buvom su Airiduku pas mano mamą pavalgėm pietus,lauke pabuvom,apsipirkti buvom ir gryžom dabar spalvina Airidukas aš algyti eisiu daryti šnd tarkuotas bulves kepsiu ryt jau Airidukas žingsniuos į darželį baigėsi atostogos,tyrimai padaryti sveikas
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 7:02 PM | Žinutė # 521 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuks...kas gero kas blogo.nu mes tai neblogai.maziuke sveika.buvom patikrinti akyciu tai sake tie akinukai jos tinka dar....sake gerai kad nesioja.bet ji juos tik darze megeja nesiot.tai dabar ir namie sedi su jais...as einu i sporto sale biski raumenys mankstinnu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 10:11 PM | Žinutė # 522 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas na dienelė šiandien tikrai pasakiška oras tikrai super buvom šiandien klasės susirinkie, planuojam važiuoti su vaikais į ekskursiją ir pas mus Panevėyže daug mokyklų uždarys, kitas sujungs, paliks tik aštuonmetes arba kitaip progimnazijas ir liks mieste tik 5 gimnazijos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| jugute | Data: Trečiadienis, 2012-02-29, 11:35 PM | Žinutė # 523 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakaras. Senokai cia bebuvau net nedrasu,nezinau kaip isilieti jusu pokalbius
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-01, 8:46 AM | Žinutė # 524 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jugute, sveikute, o tu drąsiai įsijunk į pokalbius
Jums noriu palinkėti iš visos širdies, Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs. Kad naujos jėgos vėl atgimtų su gamta, Kad šviesią mintį dar geresnė keistų. Kad duona ir medum kvepėtų Jūsų namai, Kad būtų jie užuovėja saugiausia. Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - Juos saugotų, globotų, neapleistų.
Su atbundančia gamta! Su pavasariu!
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-01, 10:24 AM | Žinutė # 525 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas išvedžiau savo pupulė į darželį jau tai gailą net palikti buvo kol buvom namuose taip pripratau kad jis yra na nieko kaip nors priprasims tik,kad nesusirgtų jis man vėl greitai eisiu skalbinius dėti plauti,reikia tvarytis judintis jugute, sveikute niu tik drąsiau junkis pas mus merginos gi žinai,kad draugiškos LAVA, tave taip pat su pavasariu
|
Atsijungęs |
| |