|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-03-13, 6:45 PM | Žinutė # 736 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o tai ir taviskis prades lankyt,kiek pas jus treniruotes kainuoja?mes mokedavom po 80lt geda bet i savaite po 4 kartus tai manu visia normali kaina nori lankyti, bet futbolas per savaitę 4 kartus, o karatė 2 kartus, ir gaunasi tomis pačiomis dienomis o kainuoja kovą sakė nuolaidą tai bus 30Lt, o šeip 60 Quote (idit) seip gulineju,labai tingiu kazka veikti geda aš tai laukiu kol vyrukai grįš , įdomu ar patiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 7:45 AM | Žinutė # 737 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 10:09 AM | Žinutė # 738 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytas
labas rytukas būtų grazi dienle jei ne tas vejas stiprokas, na bet saulyte sviecia smagu...nors sviesos jau daug daugiau....
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 10:51 AM | Žinutė # 739 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jo lauke saulytė,gražu faina pavasaris artėja ką veikinėjat? rugi@gele, sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| jurgutex | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 11:17 AM | Žinutė # 740 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos, lieka jau labai nedaug laiko sudalyvauti konkurse Velykinis saldainis. Prizas nerealus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 11:55 AM | Žinutė # 741 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas merginos sėdžiu darbuke, bet taip nesinori, kai už lango taip gražu , pasimsiu jaučiu dokumentus ataskaitom ir lėksiu namo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 12:58 PM | Žinutė # 742 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką veikinėjat?
as ir darbuke, sukuriau ketureili, darzelyje maziuko aukletoja prasė sukurti "Draugystės knygai" viršelį tai bandau, eilerastuka apie grupe sukuriau kazka su fotošopu sulipinsiu cia savaitei be patyčių. Dar kolegei pusdiplomį dariau, simtadieniui tai liko suzaveta patenkinta.
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 3:21 PM | Žinutė # 743 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vai2ske, Kaip tavo sveikata? na nezinau net, dar sokineja iki 37,bet gyd sake kad gali taip but,kol siulai istirps arba paisalins,organizmai buna reaguoja i svetimkunius, tik va dabar nezinau, ar puskes man atejo, ar kas negerai, kad ....... Quote (snieguoliuke) tinka tinka bet gerulis avataras Quote (Laurituke) mano Airidukas jį pamatęs pastoviai juokiasi na va, nors Garbaniukui patinka, gerai,dazniau tada rodyk jam mane Quote (Laurituke) Vai2ske, kaip tau,nebekyla temp? na arba 36, arba 37
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 5:41 PM | Žinutė # 744 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na va, nors Garbaniukui patinka, gerai,dazniau tada rodyk jam mane juokas būtinai Quote (Vai2ske) na arba 36, arba 37 na kaip sakai,gal tikrai taip ir turi būti,sveik tu greičiau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 9:10 PM | Žinutė # 745 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na arba 36, arba 37 sveik greičiau Vai2ske
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 9:12 PM | Žinutė # 746 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas ką veikinėjat merginos ryt kinderiui Kenguriuko konkursas, tai pasikartojom truputį, įdomu kaip seksis o kitą savaitę skaitovų konkursas o eilėraštis 6 stulpelių
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 9:35 PM | Žinutė # 747 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aciukas , bandysiu sveikt. o ryt jau Kengura? maniskis nieko nesake, pats pamirso turbut, nes snd varzybose isvaziaves buvo... mano abu mazieji dalyvaus, didzioji tai sake neverta,nes Norfoj kasininke visvien nedirbs , mokytoja, jei kas tik nesiseka,iskart vaikam aiskina,kad ju nei i norfa nepriims
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-03-14, 9:50 PM | Žinutė # 748 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) o ryt jau Kengura? maniskis nieko nesake, pats pamirso turbut, nes snd varzybose isvaziaves buvo... mano abu mazieji dalyvaus, didzioji tai sake neverta,nes Norfoj kasininke visvien nedirbs juokas juokas , mokytoja, jei kas tik nesiseka,iskart vaikam aiskina,kad ju nei i norfa nepriims kaip ir ryt man tai mokytoja paskambino sako pasikartokit, nors ir ptas buvo kalendoriuje pasižymėjęs sako kažin ar išspręsiu, ką nors nes užduotys kai kurios tikrai ne pirmokams, nes ten 1 ir 2 na bet svarbu nori dalyvauti oj geras tai jei į norfą nepriims, tai į Maksę galės eiti
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 8:37 AM | Žinutė # 749 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės aš tai mezgimu užsiėmus tai ateinu peržiūriu kas gero it vel prie darbuko...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-03-15, 8:51 AM | Žinutė # 750 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas :mua: geros darbo dienelės graži diena nusimato
Quote (virginijak) Sveikutės aš tai mezgimu užsiėmus tai ateinu peržiūriu kas gero it vel prie darbuko... geda o ką mezgi
|
Atsijungęs |
| |