|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| rugi@gele | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 11:08 AM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu tai mes siemet ir baigiam jau darzeli, eisim i paruosiama rudeni...
tai mano Azuolas ir rudenį į paruošiamukus, bet tam pačiam daržyje, tik aukletojos turbut keisis.O į pirmą klasę jau pradinej mokykloj keliaus.
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 11:22 AM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo pas mus irgi apsiniaukę dabar ,bet vėliau ant pietų gal išgražės liuks anksti keliasi tavo mažius,o kada gulti eina? Quote (Laurituke) kartu būsi darželyje?o kodėl jūs čia taip ne nuo pradžių mokslo metų o nuo vidurio sugalvojote? sypsausi
Mažius gulti eina apie 21 - 22 valandą, mes su vyru juokiamės, kad jis į darželį ruošiasi jau po truputį, nes sesės keliasi, tai jis dar anksčiau vietoje žadintuvo keliasi
O nuo vidurio metų, pradėsime pratinti, nes liepa man jau vaiko priežiūro atostogos baigiasi, tai gal grįšiu į darbą, dar nežinau nieko, bijau, nuo rugsėjo pradėti, nes jeigu sunkiai adaptuosis, tai po to reikės eiti į darbą, nebus kur dėtis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 2:03 PM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) aba, sekmės dalyvaujantiems KENGUROJE na išsprendė tai visus palyginus lengvos užduotys buvo tai patenkintas gryžo, sako nesvarbu ar gerai išprendžiau, savrbu dalyvavau dabar ruošiamės skaitovų konkursui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 2:04 PM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) .pas mus darzeli fotkins.tai sakiau imsiu grupes vinjete ir kelias fot Quote (rugi@gele) mano zuikius rudeni kasmet fotografuoja, tai imu bendra nuotraukele ir po viena, tai ir seneliams duodam, kriksto teveliams.Vinietės nemiau sakiau kaip baigs darziuka kitais metais tada viniete uzsisakysim. mūsiškiai kovo 8 foto grafavosi tai irgi bendrą nuotrauką klasės ims, su vienu draugu, su kitu, ir riešinės labai norėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 2:07 PM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) liemenę - tuniką geda kaip faina Quote (Laurituke) aš šiandien ankstyva nuo 7 val jau atsikėlusi,susiploviau indus,virtuvę susitvarkiau,mažius dar miega  eisiu po dušu db,atsikels vaikas eisime iki pašto siųsti siuntinių gerai  geros dienikės mergaitės,ir gero ateinančio savaitgalio mirkt kokie planai savaitgaliui? aš dar ankstesnė susitvarkiau, buvau išlėkusi su draugytėm iš studijų susitikt, pasisedėjom apsiprekinom bet oras nelabai koks ir pas mus
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 2:08 PM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) nuo vidurio metų, pradėsime pratinti, nes liepa man jau vaiko priežiūro atostogos baigiasi, tai gal grįšiu į darbą, dar nežinau nieko, bijau, nuo rugsėjo pradėti, nes jeigu sunkiai adaptuosis, tai po to reikės eiti į darbą, nebus kur dėtis galvoju o kuo dirbai brangioji
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 3:15 PM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba... ateinu pasisveikint, aš vos gyva, nežinau,jau keikiu save,kad pradėjau savim rūpintis ir gyditis, jegu neturiu visiškai. pakrapštau ką, ir vėl į lovą, ir ne geryn, bet blogyn man kažko... laukiu pirmadienio,darys tyrimus, pažiūrėsim,ka jie ten rodys
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 3:20 PM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) laba... ateinu pasisveikint, aš vos gyva, nežinau,jau keikiu save,kad pradėjau savim rūpintis ir gyditis, jegu neturiu visiškai. pakrapštau ką, ir vėl į lovą, ir ne geryn, bet blogyn man kažko... nepatinka laukiu pirmadienio,darys tyrimus, pažiūrėsim,ka jie ten rodys sveikute,o jatau,tai kas db tau yra ko nesibaigia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 3:22 PM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Mažius gulti eina apie 21 - 22 valandą, mes su vyru juokiamės, kad jis į darželį ruošiasi jau po truputį, nes sesės keliasi, tai jis dar anksčiau vietoje žadintuvo keliasi juokas
O nuo vidurio metų, pradėsime pratinti, nes liepa man jau vaiko priežiūro atostogos baigiasi, tai gal grįšiu į darbą, dar nežinau nieko, bijau, nuo rugsėjo pradėti, nes jeigu sunkiai adaptuosis, tai po to reikės eiti į darbą, nebus kur dėtis galvoju aa...matai kaip čia yra,aišku tada kad taip ir reikia o kur tu dirbai prieš nėštumą?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 3:38 PM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute,o jatau,tai kas db tau yra ko nesibaigia a nezinau...,laukiau kada bus geriau, o cia,lovoj vartaus,nes ne sveikatos net vaiksciot... maniskis dar visa para dirba, tai nors stauk vienai, va laukiu,kol vaikai is mokyklos rinktis prades, vis greiciau laikas gal praeis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2012-03-16, 4:11 PM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kuo dirbai brangioji mirkt mirkt Quote (Laurituke) aa...matai kaip čia yra,aišku tada kad taip ir reikia liuks o kur tu dirbai prieš nėštumą? Dirbau statybineje firmoje apskaita tvarkiau bet nezinau kaip bus su tuo darbu, gal vis del to eisiu su kitu pasiulymu su psichologija susijusia, bus matyti birzeli kaip kas Vai2ske, vajei tikekimes, kad tau cia nieko rimto nebus, greitai pasveiksi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-03-18, 9:15 PM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas , na va savaitgalis ir baigėsi ką nuveikėte merginos
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Sekmadienis, 2012-03-18, 9:58 PM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas,bus si vakara vakarojanciu?as tai darbe sedziu itariu nusimato ilga naktele,gal kuri paplepes? mes vakar fainei prie upes pasibuvom,saslyku isiskepem,zodziu gerai laika praleidom
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 0:02 AM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas,bus si vakara vakarojanciu?as tai darbe sedziu itariu nusimato ilga naktele,gal kuri paplepes? mes vakar fainei prie upes pasibuvom,saslyku isiskepem,zodziu gerai laika praleidom sveikute,kažką praleidau kur dirbi?
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2012-03-19, 0:11 AM | Žinutė # 780 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau