|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-04-04, 10:18 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką veikinėjate Aš tai žiuriu moteris ir eisiu liuli liuli. pasportavome visi draugiškai.bėgioti nėjome,nes prisnige,šlapia tai nefaina
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-04-04, 10:20 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką veikinėjate  Aš tai žiuriu moteris ir eisiu liuli liuli. pasportavome visi draugiškai.bėgioti nėjome,nes prisnige,šlapia tai nefaina nepatinka o kokias moteris dabar rodo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-04-04, 10:21 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano vyrukai tai žaidžia monopolį aš kompinuosi, krikštasūnis nelabai moka, bet sako nieko tuoj išmoksiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-04-04, 10:24 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokias moteris dabar rodo rodo kartojima per moterų kanalą
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-04-04, 10:26 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) rodo kartojima per moterų kanalą liuks aaa aš ir galvoju, kad moterų lyg ir nerodo
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 7:34 AM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir šaunu kad bandai liuks liuks tikėk kad pasiseks ir tikrai pasiseks mua mua mua žinok tikiu,ir maniškis sako man atrodo kad pasiseks tai va už tai ir mėginu,mamuks kartu varys ji irgi nori sako reikia kažką pradėti pačiai Quote (Romeniukas) wou kaip faina liuks Tai šaunu bizniuka pradedi,reikės kada prie progos užlėkti ant tavo prekybos liuks Linkiu tau sėkmės prekyboje didelis ačiū tau lauksi tavęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 7:35 AM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis laukiu brangiausiojo tai užsukau pasilabinti,gryšta jis ir važiuojam į Klaipėdą diena graži nusimato,saulėta geros dienos mergikės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 8:27 AM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 8:28 AM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytelis laukiu brangiausiojo tai užsukau pasilabinti,gryšta jis ir važiuojam į Klaipėdą diena graži nusimato,saulėta geros dienos mergikės Sėkmės jūms Klaipėdoje diena saulėta bet pilna sniego pas mus
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 9:32 AM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas/.kokos grazus sauletas rytas.tikiuosi visa diena tokia bus...pas mus pauskciukai firfia.sniego nei su zyburiu nerasi. ant velyku rodo kad bus -9 nakti ir snigs nu tai bus antros kaledos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 11:03 AM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Graži diena,saulytė šviečia teks man šiandien važiuoti į Panevėžį,Dovydukasserga,aukšta temepratūra ir skauda kaklą,kol kas nežinau kas jam yra,laukia gydytojo į namus,o aš labiausiai bijau,kad čia nebūtų susiję su meningitu reikia tikėtis geriausio
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:00 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas oj kokia graži dienelė grįžom su kinderiu pasportav, užvalgysim ir mausim į treniruotę, per atostogas kiekvieną dieną ir šiandien važiuosim iki dviejų šeimų už miesto, vešim rūbelius , žaisliukus kur kinderis nebežaidžia paaklausinėjau draugytės kurioms šeimoms ji veža, tai ir mes nuvešim
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:01 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) eks man šiandien važiuoti į Panevėžį,Dovydukasserga,aukšta temepratūra ir skauda kaklą,kol kas nežinau kas jam yra,laukia gydytojo į namus,o aš labiausiai bijau,kad čia nebūtų susiję su meningitu verkia verkia verkia reikia tikėtis geriausio tai ko į priimamajį neveža nereikia laukti , kad blogiau nepasidarytų , sveikatytės tavo berniukui, smagu kai su broliuku pasimatys
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:02 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Deive atlinko pietų miego Gerai pamiegos,nes anksti atsikėlė ir vėliau važiuosime aplankyti brolio.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:03 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytelis mua laukiu brangiausiojo tai užsukau pasilabinti,gryšta jis ir važiuojam į Klaipėdą  diena graži nusimato,saulėta liuks geros dienos mergikės ssmagiai pasibūk pupa uoga
|
Atsijungęs |
| |