|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:04 PM | Žinutė # 1036 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai ko į priimamajį neveža nereikia laukti , kad blogiau nepasidarytų , sveikatytės tavo berniukui, smagu kai su broliuku pasimatys Dėl to,kad kai dirba gydytojas reikia kviestis į namus,aišku kai bloga būklė jokio skirtumo,o tokiu atveju liepia kreitis į šeimos gydytoją,mes jau žinome koks bardakas priemimo skyriuje kai kreipiesi tokiu laiku kai dirba šeimos gydytojai Žėsiu ką sakys gydytojas, pati nuvažiuosiu ir matysiu kokia situacija.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:12 PM | Žinutė # 1037 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dėl to,kad kai dirba gydytojas reikia kviestis į namus,aišku kai bloga būklė jokio skirtumo,o tokiu atveju liepia kreitis į šeimos gydytoją,mes jau žinome koks bardakas priemimo skyriuje kai kreipiesi tokiu laiku kai dirba šeimos gydytojai nepatinka nepatinka Žėsiu ką sakys gydytojas, pati nuvažiuosiu ir matysiu kokia situacija. na pirmą kartą girdžiu draugės mergytei pakilo temperatūra, išsikvietė greitają, ta išvežė į ligoninę, nes pripažino ausyčių uždegimą mažutei tai manau jei labai didelė temperatūra ir kažką labai skauda manau tikrai būklė rimta, o paskui pradės gydytojai sakyti ko taip delsėt ir t.t. na bet duok Dieve, kad nieko rimto, bet kuo jau kuo bet vaiko sveikata negalima rizikuoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:20 PM | Žinutė # 1038 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na pirmą kartą girdžiu draugės mergytei pakilo temperatūra, išsikvietė greitają, ta išvežė į ligoninę, nes pripažino ausyčių uždegimą mažutei tai manau jei labai didelė temperatūra ir kažką labai skauda manau tikrai būklė rimta, o paskui pradės gydytojai sakyti ko taip delsėt ir t.t. na bet duok Dieve, kad nieko rimto, bet kuo jau kuo bet vaiko sveikata negalima rizikuoti Tai mažai tada ką žinai apie primamajį,kiek mūms teko susidurti tai situacija tragiška kaip išsidirbinėja Kalbu ne iš pletkų,o iš savo patirties, jau ir atveštas vaikas būna,pačiame primamajame kokios būna nepatenkintos,tipo kam čia atvežėte nieko jam nėra,paprasčiausias peršalimas ar gripas,o pasirodo meningitas ir dar keli viariantai tokie buvo. Nuvažiuosiu ir pati viską matysiu kas per situacija. Šiuo metu jis nekarščiuoja tai manau į priimamajį tikrai nereikia.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:25 PM | Žinutė # 1039 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai mažai tada ką žinai apie primamajį,kiek mūms teko susidurti tai situacija tragiška kaip išsidirbinėja nepatinka Kalbu ne iš pletkų,o iš savo patirties, jau ir atveštas vaikas būna,pačiame primamajame kokios būna nepatenkintos,tipo kam čia atvežėte nieko jam nėra,paprasčiausias peršalimas ar gripas,o pasirodo meningitas ir dar keli viariantai tokie buvo. Nuvažiuosiu ir pati viską matysiu kas per situacija. Šiuo metu jis nekarščiuoja tai manau į priimamajį tikrai nereikia. na tai gal ne ant tos pamainos papuolei nes dirba ten tokia viena nepatenkinta viskuo kai mes nuvažiavom kai brangiasiasis ranką buvo susižalojs, iš kart priėmė pasiūlė greitąją į vilnių , ir krikštotėtis kai skundėsi skausmais nugaros, atvažiavo pats, ikart priėmė ir paguldė gal priklauso ir nuo personalo kuris dirba, nes tikrai tikiu yra tokių nepatenkintų kad joms darbo atsiranda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:28 PM | Žinutė # 1040 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lekiam į treniruotę, geros jums dienelės
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 2:26 PM | Žinutė # 1041 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes prisiduodu, kad gyva, tik naktele turejau ojei ojei, musu Rusnei skrandis sustojo, tai visa nakti praveme tai be miego ir ji ir as, tai kava isgeriu ir einu atsigulti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 4:47 PM | Žinutė # 1042 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Sveikutes prisiduodu, kad gyva, tik naktele turejau ojei ojei, musu Rusnei skrandis sustojo, tai visa nakti praveme nepatinka tai be miego ir ji ir as, tai kava isgeriu ir einu atsigulti o kas dabar nutiko tavo princesei kaip dabar jaučiasi
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 6:23 PM | Žinutė # 1043 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kas dabar nutiko tavo princesei geda geda geda kaip dabar jaučiasi anwei Mergina vakar užvalgė darželyje morkų ir matyt kažkas netiko, nesuvirškino ir prasidėjo tuo, kad skrandis sustojo, dabar nebevemia, kaip ir nieko tik temperatūra sukilo, bet tai normalu po skrandžio sustojimo, viskas gerai bus, ačiū už rūpestį
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 8:45 PM | Žinutė # 1044 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Mergina vakar užvalgė darželyje morkų ir matyt kažkas netiko, nesuvirškino ir prasidėjo tuo, kad skrandis sustojo, dabar nebevemia, kaip ir nieko tik temperatūra sukilo, bet tai normalu po skrandžio sustojimo, viskas gerai bus, ačiū už rūpestį sveikatytės tavo dukriukui o kaip mažylis laikosi, jau į darželį eina
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 9:45 PM | Žinutė # 1045 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va as jau [pas savo ligoniuka. kaip ir tikejausi nieko tokio blogo nera, temperatura jau nukritusi, visa esme nuo gerklytes kuri raudona nuo jos ir temperatura. dziugu,kad nieko labai rimto.
Quote (LAVA) Mergina vakar užvalgė darželyje morkų ir matyt kažkas netiko, nesuvirškino ir prasidėjo tuo, kad skrandis sustojo, dabar nebevemia, kaip ir nieko tik temperatūra sukilo, bet tai normalu po skrandžio sustojimo, viskas gerai bus, ačiū už rūpestį Sveikatytes tavo dukrytei
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 10:19 PM | Žinutė # 1046 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sveikatytės tavo dukriukui mua mua mua o kaip mažylis laikosi, jau į darželį eina anwei Ačiū, panelė jau jaučiasi geriau, ryt bus sveika kaip ridikas, jau ir valgyti nori Mažasis jau po Velykų eis į darželį, anksčiaukažkaip neišėjo, nes visokias pažymas kol susirinkome, prieš tai buvo šiek tiek apsirgęs ir nusikėlė viskas Quote (Romeniukas) Na va as jau [pas savo ligoniuka. kaip ir tikejausi nieko tokio blogo nera, temperatura jau nukritusi, visa esme nuo gerklytes kuri raudona nuo jos ir temperatura. dziugu,kad nieko labai rimto. Orai permainingi tai ir ligos kimba, labai šaunu, kad jau į gerąją pusę, sveikatėlės Quote (Romeniukas) Sveikatytes tavo dukrytei mua anwei Ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 10:45 PM | Žinutė # 1047 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na va as jau [pas savo ligoniuka. kaip ir tikejausi nieko tokio blogo nera, temperatura jau nukritusi, visa esme nuo gerklytes kuri raudona nuo jos ir temperatura. dziugu,kad nieko labai rimto. smagu kad nieko rimto na nieko dabar atostogos paruošiamukams tai pasveiks smagu bernužliui jaučiu mama ir broliuką pamatyti buvo Quote (LAVA) Orai permainingi tai ir ligos kimba tikrai labai kimba, mūsų krikštasūnis susirgo, palakstė lauke ploniau apsirengs ir bronchitas užpuolė
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Penktadienis, 2012-04-06, 7:57 AM | Žinutė # 1048 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės ligoniukam sveikatytės O ligos tai tikrai puola, va ir mane užpuolė.. lyg ir neperšalau, lyg ir nesukaitau, o va vėl su ta trachėja vargstu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-04-06, 8:00 AM | Žinutė # 1049 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) eks man šiandien važiuoti į Panevėžį,Dovydukasserga,aukšta temepratūra ir skauda kaklą,kol kas nežinau kas jam yra,laukia gydytojo į namus,o aš labiausiai bijau,kad čia nebūtų susiję su meningitu verkia verkia verkia reikia tikėtis geriausio O jatau,kaip jam? Quote (snieguoliuke) ssmagiai pasibūk pupa uoga mua mua mua
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-04-06, 8:01 AM | Žinutė # 1050 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) O ligos tai tikrai puola, va ir mane užpuolė.. lyg ir neperšalau, lyg ir nesukaitau, o va vėl su ta trachėja vargstu... nepatinka sveikute sveikatėlės tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |