Pirmadienis, 2026-03-02, 7:54 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:04 PM | Žinutė # 1036

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai ko į priimamajį neveža nereikia laukti , kad blogiau nepasidarytų , sveikatytės tavo berniukui, smagu kai su broliuku pasimatys

Dėl to,kad kai dirba gydytojas reikia kviestis į namus,aišku kai bloga būklė jokio skirtumo,o tokiu atveju liepia kreitis į šeimos gydytoją,mes jau žinome koks bardakas priemimo skyriuje kai kreipiesi tokiu laiku kai dirba šeimos gydytojai nepatinka nepatinka Žėsiu ką sakys gydytojas, pati nuvažiuosiu ir matysiu kokia situacija.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:12 PM | Žinutė # 1037

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)

Dėl to,kad kai dirba gydytojas reikia kviestis į namus,aišku kai bloga būklė jokio skirtumo,o tokiu atveju liepia kreitis į šeimos gydytoją,mes jau žinome koks bardakas priemimo skyriuje kai kreipiesi tokiu laiku kai dirba šeimos gydytojai nepatinka nepatinka Žėsiu ką sakys gydytojas, pati nuvažiuosiu ir matysiu kokia situacija.

na pirmą kartą girdžiu geda draugės mergytei pakilo temperatūra, išsikvietė greitają, ta išvežė į ligoninę, nes pripažino ausyčių uždegimą mažutei geda geda tai manau jei labai didelė temperatūra ir kažką labai skauda manau tikrai būklė rimta, o paskui pradės gydytojai sakyti ko taip delsėt ir t.t. geda na bet duok Dieve, kad nieko rimto, bet kuo jau kuo bet vaiko sveikata negalima rizikuoti geda

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:20 PM | Žinutė # 1038

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na pirmą kartą girdžiu draugės mergytei pakilo temperatūra, išsikvietė greitają, ta išvežė į ligoninę, nes pripažino ausyčių uždegimą mažutei tai manau jei labai didelė temperatūra ir kažką labai skauda manau tikrai būklė rimta, o paskui pradės gydytojai sakyti ko taip delsėt ir t.t. na bet duok Dieve, kad nieko rimto, bet kuo jau kuo bet vaiko sveikata negalima rizikuoti

Tai mažai tada ką žinai apie primamajį,kiek mūms teko susidurti tai situacija tragiška kaip išsidirbinėja nepatinka Kalbu ne iš pletkų,o iš savo patirties, jau ir atveštas vaikas būna,pačiame primamajame kokios būna nepatenkintos,tipo kam čia atvežėte nieko jam nėra,paprasčiausias peršalimas ar gripas,o pasirodo meningitas ir dar keli viariantai tokie buvo. Nuvažiuosiu ir pati viską matysiu kas per situacija. Šiuo metu jis nekarščiuoja tai manau į priimamajį tikrai nereikia.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:25 PM | Žinutė # 1039

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai mažai tada ką žinai apie primamajį,kiek mūms teko susidurti tai situacija tragiška kaip išsidirbinėja nepatinka Kalbu ne iš pletkų,o iš savo patirties, jau ir atveštas vaikas būna,pačiame primamajame kokios būna nepatenkintos,tipo kam čia atvežėte nieko jam nėra,paprasčiausias peršalimas ar gripas,o pasirodo meningitas ir dar keli viariantai tokie buvo. Nuvažiuosiu ir pati viską matysiu kas per situacija. Šiuo metu jis nekarščiuoja tai manau į priimamajį tikrai nereikia.

na tai gal ne ant tos pamainos papuolei nepatinka nepatinka nepatinka nes dirba ten tokia viena nepatenkinta viskuo nepatinka nepatinka nepatinka kai mes nuvažiavom kai brangiasiasis ranką buvo susižalojs, iš kart priėmė pasiūlė greitąją į vilnių liuks , ir krikštotėtis kai skundėsi skausmais nugaros, atvažiavo pats, ikart priėmė ir paguldė mirkt gal priklauso ir nuo personalo kuris dirba, nes tikrai tikiu yra tokių nepatenkintų kad joms darbo atsiranda nepatinka nepatinka

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 1:28 PM | Žinutė # 1040

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na lekiam į treniruotę, geros jums dienelės mirkt

Atsijungęs
LAVAData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 2:26 PM | Žinutė # 1041

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutes prisiduodu, kad gyva, tik naktele turejau ojei ojei, musu Rusnei skrandis sustojo, tai visa nakti praveme nepatinka tai be miego ir ji ir as, tai kava isgeriu ir einu atsigulti geda
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 4:47 PM | Žinutė # 1042

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (LAVA)
Sveikutes prisiduodu, kad gyva, tik naktele turejau ojei ojei, musu Rusnei skrandis sustojo, tai visa nakti praveme nepatinka tai be miego ir ji ir as, tai kava isgeriu ir einu atsigulti

o kas dabar nutiko tavo princesei geda geda geda kaip dabar jaučiasi anwei

Atsijungęs
LAVAData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 6:23 PM | Žinutė # 1043

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o kas dabar nutiko tavo princesei geda geda geda kaip dabar jaučiasi anwei

Mergina vakar užvalgė darželyje morkų ir matyt kažkas netiko, nesuvirškino ir prasidėjo tuo, kad skrandis sustojo, dabar nebevemia, kaip ir nieko tik temperatūra sukilo, bet tai normalu po skrandžio sustojimo, viskas gerai bus, ačiū už rūpestį
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 8:45 PM | Žinutė # 1044

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (LAVA)
Mergina vakar užvalgė darželyje morkų ir matyt kažkas netiko, nesuvirškino ir prasidėjo tuo, kad skrandis sustojo, dabar nebevemia, kaip ir nieko tik temperatūra sukilo, bet tai normalu po skrandžio sustojimo, viskas gerai bus, ačiū už rūpestį

sveikatytės tavo dukriukui mua mua mua o kaip mažylis laikosi, jau į darželį eina anwei

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 9:45 PM | Žinutė # 1045

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na va as jau [pas savo ligoniuka. kaip ir tikejausi nieko tokio blogo nera, temperatura jau nukritusi, visa esme nuo gerklytes kuri raudona nuo jos ir temperatura. dziugu,kad nieko labai rimto.

Quote (LAVA)

Sveikatytes tavo dukrytei mua anwei

Atsijungęs
LAVAData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 10:19 PM | Žinutė # 1046

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
sveikatytės tavo dukriukui mua mua mua o kaip mažylis laikosi, jau į darželį eina anwei

Ačiū, panelė jau jaučiasi geriau, ryt bus sveika kaip ridikas, jau ir valgyti nori liuks Mažasis jau po Velykų eis į darželį, anksčiaukažkaip neišėjo, nes visokias pažymas kol susirinkome, prieš tai buvo šiek tiek apsirgęs ir nusikėlė viskas galvoju
Quote (Romeniukas)
Na va as jau [pas savo ligoniuka. kaip ir tikejausi nieko tokio blogo nera, temperatura jau nukritusi, visa esme nuo gerklytes kuri raudona nuo jos ir temperatura. dziugu,kad nieko labai rimto.

Orai permainingi tai ir ligos kimba, labai šaunu, kad jau į gerąją pusę, sveikatėlės mua
Quote (Romeniukas)
Sveikatytes tavo dukrytei mua anwei

Ačiukas mua
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-05, 10:45 PM | Žinutė # 1047

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)

smagu kad nieko rimto liuks na nieko dabar atostogos paruošiamukams tai pasveiks liuks liuks smagu bernužliui jaučiu mama ir broliuką pamatyti buvo anwei anwei anwei anwei
Quote (LAVA)
Orai permainingi tai ir ligos kimba

tikrai labai kimba, mūsų krikštasūnis susirgo, palakstė lauke ploniau apsirengs ir bronchitas užpuolė geda geda

Atsijungęs
virginijakData: Penktadienis, 2012-04-06, 7:57 AM | Žinutė # 1048

[ (SE) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
sveikutės mua
ligoniukam sveikatytės :)
O ligos tai tikrai puola, va ir mane užpuolė.. lyg ir neperšalau, lyg ir nesukaitau, o va vėl su ta trachėja vargstu... nepatinka

Forumo taisyklės ir ne tik čia
]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2012-04-06, 8:00 AM | Žinutė # 1049

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (Romeniukas)
eks man šiandien važiuoti į Panevėžį,Dovydukasserga,aukšta temepratūra ir skauda kaklą,kol kas nežinau kas jam yra,laukia gydytojo į namus,o aš labiausiai bijau,kad čia nebūtų susiję su meningitu verkia verkia verkia reikia tikėtis geriausio

verkia
O jatau,kaip jam? verkia
Quote (snieguoliuke)
ssmagiai pasibūk pupa uoga mua mua mua

mua mua

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2012-04-06, 8:01 AM | Žinutė # 1050

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (virginijak)
O ligos tai tikrai puola, va ir mane užpuolė.. lyg ir neperšalau, lyg ir nesukaitau, o va vėl su ta trachėja vargstu... nepatinka

sveikute sveikatėlės tau mua sypsausi

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026