|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 11:42 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) akar draugė gryžo iš Italijos tai oi kad paošėm juokas geriam šnd mirštu,ką daryti kaip gelbėtis nuo pagyrių nepatinka sypsausi o mes vakar išlydėjom draugytę , buvo grįžus iš Anglijos, bet žinok stiprių pagyrių nebuvo man šeip labai daug ir nemaišiau, nes šiandien darbukan
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 11:52 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) abuka, na ir kaip laikotės? mes po truputi vaikiukai darziuke, as darbelyje, diena grazi už lango Quote (Romeniukas) adangi kitos mokyklėlės nebepriima,nes grupės jau suformuotos,tai lankysime strakaliuko mokyklėlę,šiandien nuvežiau,pirmas apsilankymas nemokamas,labaifainiai,pamatai ar vaikui įdomu, kadangi Deive energojos kamuolys tai jam super labai patiko. o tai ko dabar nebelankot darželio :geda: jug ir taip sunku papulti o tos mokyklėlės super, nors nepigu bet vistiek vaikai užsiėmimų turės, , mano draugytės mergytė lanko irgi kaune kažkokia sporto maokyklėlę , ten berods 3 kartus per savaitę, tai labai patinka mergytei :liuks: :liuks:nors sakė palankys kol darželio sulauks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-04-19, 0:19 AM |
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:42 AM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka, o as siandien prastai jauciuosi, nezinau silpna, visai be jegų.Nors vakar gimsiukas mano buvo, bet nei laso neišgeriau, pavalgem kavinėj su vaikučiais paskui zaidimų kambaryje maximoj vaikai padūko ir viskas. Nieko nenoriu, būna dienų, kad visai depresuoju, darbas, mokslai,vakai...nu vienu žodziu
Paskutinį kartą redaguota rugi@gele - Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:44 AM |
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:43 AM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Labuka, o as siandien prastai jauciuosi, nezinau silpna, visai be jegų.Nors vakar gimsiukas mano buvo, bet nei laso neišgeriau, pavalgem kavinėj su vaikučiais paskui zaidimų kambaryje maximoj vaikai padūko ir viskas. sveikute,niu tai kas tau db gal ko užsivalgei sveikatytės tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:47 AM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute,niu tai kas tau db gal ko užsivalgei sveikatytės tau
ne LAURYTUKE jau kuris laikas savijauta prasta, su sirdele galvoju gal kazkas negerai...net nezinau, dariausi kraujo tyrima tai nieko kaip blogo, bet kartais jauciuoi blogai, kad rodos numirti noriu ypac kaip pergyvenu del ko nors pablogeja matyt nerviskai...
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 12:18 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) ne LAURYTUKE jau kuris laikas savijauta prasta, su sirdele galvoju gal kazkas negerai...net nezinau, dariausi kraujo tyrima tai nieko kaip blogo, bet kartais jauciuoi blogai, kad rodos numirti noriu verkia verkia ypac kaip pergyvenu del ko nors pablogeja matyt nerviskai... eik tu sau,tai tada reikia pas gydytojus eiti,ir žiūrėti kas kur čia negerai pas tave
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 2:42 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas
rugi@gele, Sveikatytės tau mergyt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 5:40 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Labuka, o as siandien prastai jauciuosi, nezinau silpna, visai be jegų.Nors vakar gimsiukas mano buvo, bet nei laso neišgeriau, pavalgem kavinėj su vaikučiais paskui zaidimų kambaryje maximoj vaikai padūko ir viskas. Nieko nenoriu, būna dienų, kad visai depresuoju, darbas, mokslai,vakai...nu vienu žodziu verkia Quote (rugi@gele) ne LAURYTUKE jau kuris laikas savijauta prasta, su sirdele galvoju gal kazkas negerai...net nezinau, dariausi kraujo tyrima tai nieko kaip blogo, bet kartais jauciuoi blogai, kad rodos numirti noriu verkia verkia ypac kaip pergyvenu del ko nors pablogeja matyt nerviskai... sveikattės dideliausios dar kartelį su imimo dienele
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 5:51 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) jau kuris laikas savijauta prasta, su sirdele galvoju gal kazkas negerai...net nezinau, dariausi kraujo tyrima tai nieko kaip blogo, bet kartais jauciuoi blogai, kad rodos numirti noriu verkia verkia ypac kaip pergyvenu del ko nors pablogeja matyt nerviskai... žino aš irgi paskutiniu metu pervargusi jaučiuosi, tai darbų darbe prisidarioau į priekį tai sakaiu savaitėlę pailsėsiu ėjau ir pas gydytoją profilaktiškai pasitikrinti, tai viskas gerai, va vakar dar širdies ekoschopą padarė ir plaučius peršvietė tai irgi viskas gerai, tik kraujas sakė nusėdęs, tai vitaminus kitus nusipirkau, pagersiu sakau o smagiausia kad spaudimas visiškai susitvark, sako idealus, va ka kava reiškia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 7:30 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Penktadienis, 2012-04-20, 7:37 AM | Žinutė # 1166 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-04-20, 10:42 AM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas oj kaip faina pamiegoti bent jau iki 9 oras tai š... pas mus, bet gal dar pagerės na ką lekiu iki soliariumo geros jums dienelės
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-04-20, 10:52 AM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas merginos Orai tai tikrai susigadino,bet žiūriu salutė bado rodytis Vėlai šiandien atsikėliau,reiks lėkti iki aerobikos ir vakare į mokyklėlę su Deive. Geros jūms dienos .
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-04-20, 12:01 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutyės,nuvedžiau vaiką iki gydytojos pažiūrėjo sveikstam db laukiu draugės skambučio lėksim iki mokeščių reikia man indvidualią veiklą atsidaryti prekybai o paskui iki soleriumo lėksiu,pasikaitinti kai taip apsiniaukę tai labai jau niūru
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2012-04-20, 2:45 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, užbėgau pasisveikinti ir Rusnytė atneša pyragiuką savo 4 - ojo gimtadienio proga, vakar pati kepė, tai laiminga išvažiavo į darželį
|
Atsijungęs |
| |