Sekmadienis, 2026-03-01, 6:17 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-04-18, 11:42 PM | Žinutė # 1156

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
akar draugė gryžo iš Italijos tai oi kad paošėm juokas geriam šnd mirštu,ką daryti kaip gelbėtis nuo pagyrių nepatinka sypsausi

o mes vakar išlydėjom draugytę , buvo grįžus iš Anglijos, bet žinok stiprių pagyrių nebuvo man juokas juokas juokas juokas juokas šeip labai daug ir nemaišiau, nes šiandien darbukan juokas juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-04-18, 11:52 PM | Žinutė # 1157

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (rugi@gele)
abuka, na ir kaip laikotės? mes po truputi vaikiukai darziuke, as darbelyje, diena grazi už lango

Quote (Romeniukas)
adangi kitos mokyklėlės nebepriima,nes grupės jau suformuotos,tai lankysime strakaliuko mokyklėlę,šiandien nuvežiau,pirmas apsilankymas nemokamas,labaifainiai,pamatai ar vaikui įdomu, kadangi Deive energojos kamuolys tai jam super labai patiko.

o tai ko dabar nebelankot darželio geda :geda: jug ir taip sunku papulti geda o tos mokyklėlės super, nors nepigu bet vistiek vaikai užsiėmimų turės, gerai , mano draugytės mergytė lanko irgi kaune kažkokia sporto maokyklėlę , ten berods 3 kartus per savaitę, tai labai patinka mergytei liuks :liuks: :liuks:nors sakė palankys kol darželio sulauks liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-04-19, 0:19 AM
Atsijungęs
rugi@geleData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:42 AM | Žinutė # 1158

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Labuka, o as siandien prastai jauciuosi, nezinau silpna, visai be jegų.Nors vakar gimsiukas mano buvo, bet nei laso neišgeriau, pavalgem kavinėj su vaikučiais paskui zaidimų kambaryje maximoj vaikai padūko ir viskas.
Nieko nenoriu, būna dienų, kad visai depresuoju, darbas, mokslai,vakai...nu vienu žodziu verkia

Paskutinį kartą redaguota rugi@gele - Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:44 AM
Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:43 AM | Žinutė # 1159

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (rugi@gele)
Labuka, o as siandien prastai jauciuosi, nezinau silpna, visai be jegų.Nors vakar gimsiukas mano buvo, bet nei laso neišgeriau, pavalgem kavinėj su vaikučiais paskui zaidimų kambaryje maximoj vaikai padūko ir viskas.

sveikute,niu tai kas tau db galvoju gal ko užsivalgei galvoju sveikatytės tau mua mua

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
rugi@geleData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 9:47 AM | Žinutė # 1160

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
sveikute,niu tai kas tau db gal ko užsivalgei sveikatytės tau

ne LAURYTUKE jau kuris laikas savijauta prasta, su sirdele galvoju gal kazkas negerai...net nezinau, dariausi kraujo tyrima tai nieko kaip blogo, bet kartais jauciuoi blogai, kad rodos numirti noriu verkia verkia ypac kaip pergyvenu del ko nors pablogeja matyt nerviskai...
Atsijungęs
LauritukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 12:18 PM | Žinutė # 1161

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (rugi@gele)
ne LAURYTUKE jau kuris laikas savijauta prasta, su sirdele galvoju gal kazkas negerai...net nezinau, dariausi kraujo tyrima tai nieko kaip blogo, bet kartais jauciuoi blogai, kad rodos numirti noriu verkia verkia ypac kaip pergyvenu del ko nors pablogeja matyt nerviskai...

eik tu sau,tai tada reikia pas gydytojus eiti,ir žiūrėti kas kur čia negerai pas tave mua mua

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 2:42 PM | Žinutė # 1162

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labukas sveiki

rugi@gele, Sveikatytės tau mergyt mua mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 5:40 PM | Žinutė # 1163

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (rugi@gele)
Nieko nenoriu, būna dienų, kad visai depresuoju, darbas, mokslai,vakai...nu vienu žodziu verkia

Quote (rugi@gele)

sveikattės dideliausios mua mua mua mua dar kartelį su imimo dienele mua mua mua mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 5:51 PM | Žinutė # 1164

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (rugi@gele)
jau kuris laikas savijauta prasta, su sirdele galvoju gal kazkas negerai...net nezinau, dariausi kraujo tyrima tai nieko kaip blogo, bet kartais jauciuoi blogai, kad rodos numirti noriu verkia verkia ypac kaip pergyvenu del ko nors pablogeja matyt nerviskai...

žino aš irgi paskutiniu metu pervargusi jaučiuosi, tai darbų darbe prisidarioau į priekį tai sakaiu savaitėlę pailsėsiu mirkt ėjau ir pas gydytoją profilaktiškai pasitikrinti, tai viskas gerai, va vakar dar širdies ekoschopą padarė ir plaučius peršvietė tai irgi viskas gerai, tik kraujas sakė nusėdęs, tai vitaminus kitus nusipirkau, pagersiu sakau liuks o smagiausia kad spaudimas visiškai susitvark, sako idealus, va ka kava reiškia nepatinka nepatinka nepatinka

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-04-19, 7:30 PM | Žinutė # 1165

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas vakarėlis sveiki

Atsijungęs
virginijakData: Penktadienis, 2012-04-20, 7:37 AM | Žinutė # 1166

[ (SE) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės mua

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-04-20, 10:42 AM | Žinutė # 1167

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas mirkt oj kaip faina pamiegoti bent jau iki 9 juokas juokas juokas juokas juokas oras tai š... pas mus, bet gal dar pagerės galvoju na ką lekiu iki soliariumo geros jums dienelės mua

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-04-20, 10:52 AM | Žinutė # 1168

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas merginos sveiki Orai tai tikrai susigadino,bet žiūriu salutė bado rodytis liuks Vėlai šiandien atsikėliau,reiks lėkti iki aerobikos ir vakare į mokyklėlę su Deive. Geros jūms dienos . mua

Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2012-04-20, 12:01 PM | Žinutė # 1169

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutyės,nuvedžiau vaiką iki gydytojos pažiūrėjo sveikstam liuks db laukiu draugės skambučio lėksim iki mokeščių reikia man indvidualią veiklą atsidaryti prekybai gerai o paskui iki soleriumo lėksiu,pasikaitinti kai taip apsiniaukę tai labai jau niūru sypsausi gerai

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LAVAData: Penktadienis, 2012-04-20, 2:45 PM | Žinutė # 1170

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutės, užbėgau pasisveikinti ir Rusnytė atneša pyragiuką savo 4 - ojo gimtadienio proga, vakar pati kepė, tai laiminga išvažiavo į darželį
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026