|
Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-04-20, 3:03 PM | Žinutė # 1171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutyės,nuvedžiau vaiką iki gydytojos pažiūrėjo sveikstam db laukiu draugės skambučio lėksim iki mokeščių reikia man indvidualią veiklą atsidaryti prekybai o paskui iki soleriumo lėksiu,pasikaitinti kai taip apsiniaukę tai labai jau niūru Sveika O na tai šaunu pranešk kaip sekėsi mokesčių inspekcijoje
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-04-20, 4:43 PM | Žinutė # 1172 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveika mua O na tai šaunu pranešk kaip sekėsi mokesčių inspekcijoje liuks viskas ok trečiadienį varau atsiimti pažymos savo indvidualios veiklos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-04-22, 9:56 PM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas na va smagus savaitgalis ir baigėsi ką gero nuveikėt merginos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 7:00 AM | Žinutė # 1174 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Skanios rytinės kavutės jums
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 9:22 AM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas Quote (snieguoliuke) ką gero nuveikėt merginos mirkt buvo laaabai geras 6tadienį buvau pas draugę kuri gryžusi iš Italijos ten atvarė dar mano gera vaikystės draugė tai oi kaip smagiai pasibuvom visos vakar visą dieną pas mamą buvom svečiuose. koks gražus ortas matyt bus šiltą kaip ir vakar geros dienos mergikės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 11:04 AM | Žinutė # 1176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos gyvos, ar gyvos????? maziau prie pc bepriedu, veikatos daugiau atsirado, tai persipikavau visas palanges pomidoru, darzelius susitvarkiau, tuju prisisodinom, ir tt, vienu zodziu, stengiames suktis kieme kaip jus besilaikot?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 11:41 AM | Žinutė # 1177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Sveikos gyvos, ar gyvos????? maziau prie pc bepriedu, veikatos daugiau atsirado, tai persipikavau visas palanges pomidoru, darzelius susitvarkiau, tuju prisisodinom, ir tt, vienu zodziu, stengiames suktis kieme kaip jus besilaikot? ohoho senai matyta aš tai gerai laikausi va į turgę vis varom 6tad db jau ir trečiadieniais pradėsiu važinėti,atsidariau indvidualią veiklą tai rami galva,su drauge skyrių jau žadam išsipirkti nes sekasi tikrai neblogai ji moteriškais prekiaus aš vaikiškais,pigiau bus išsipirkti ir smagiau abiems ,tai va už poros sav važiuoju užsivežti vėl rūbelių jau su drauge, o tau liuks kad jau sveikatos daugiau
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 11:45 AM | Žinutė # 1178 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės, savaitgalį kaime praleidau, tai lauke išsibuvosm, išsidūkom... kaip man patinka geras oras...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 12:53 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Oj savaitgalis nerialus super Buvom Klaipėdoje, Pas šimtą metų nematytą draugę,dar tuo pačiu pasiemėme gryžusi draugą iš Švedijos,Pusiaukelėje net du kartus stojome kepti šašlykiuko, ant rytojaus vėl į Klaipėdą į Šilutę žodžiu savaitgalis ant ratų ir gamtoje
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 12:54 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) viskas ok trečiadienį varau atsiimti pažymos savo indvidualios veiklos Sveikinu ie linkiu pasisekimo ir klestėjimo
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 12:55 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvo laaabai geras 6tadienį buvau pas draugę kuri gryžusi iš Italijos ten atvarė dar mano gera vaikystės draugė tai oi kaip smagiai pasibuvom visos vakar visą dieną pas mamą buvom svečiuose. koks gražus ortas matyt bus šiltą kaip ir vakar geros dienos mergikės Smagiai praleidai savaitgali
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 12:55 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, Sveika tikrai retokai beužsuki, gerai,kad sveikata tau pagerėjo
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 1:54 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vai2ske, Sveika tikrai retokai beužsuki, gerai,kad sveikata tau pagerėjo Quote (Laurituke) ohoho senai matyta Quote (Laurituke) o tau liuks kad jau sveikatos daugiau aciu aciu oij, tiek laiko pragulejus, pravegetavus, taip noris kazka veikt.., nelabai dar galiu viska, ryt pas gyd, pirma karta po operaciju, moteru mane apziures, nes iki siol negalejo..., tai tikiuos ka viskas gerai mat gyd nesupranta, kodel tyrimuose,leukocitai dingo, atrodo jau viskas but gerai, bet baltymu kaip yra, taip yra aij, dar mamukas man sanatorija, savaitei bilieta geguzes 9, pas ja uzfundyjo, dar ruosiuos stojamiesiems, mano didckei egzamis LT zodziu jau buvo, is 18 galimu, 17 balu surinko, tai patenkinta..., na zodziu, navynu pilna, nei nuo kurio galo pasakot Lauruska, sekmes versluose
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 6:50 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) 6tadienį buvau pas draugę kuri gryžusi iš Italijos gerai liuks ten atvarė dar mano gera vaikystės draugė tai oi kaip smagiai pasibuvom visos geriam liuks vakar visą dieną pas mamą buvom svečiuose. koks gražus ortas matyt bus šiltą kaip ir vakar liuks geros dienos mergikės mua o kaip smagu mes penktadienį su draugytėm pasilinksminom, buvo kaip vyrukai sako mergaičių vakariukas labai skanų vyną gėrėm, tik va pavadinimo nepamenu Quote (virginijak) savaitgalį kaime praleidau, tai lauke išsibuvosm, išsidūkom... kaip man patinka geras oras... liuks smagu, smagu mes irgi sode ilgai buvom, išsiduko kinderis, tai atlūžo pakeliui į namus Quote (Vai2ske) oij, tiek laiko pragulejus, pravegetavus, taip noris kazka veikt.., nelabai dar galiu viska, ryt pas gyd, pirma karta po operaciju, moteru mane apziures, nes iki siol negalejo..., tai tikiuos ka viskas gerai mat gyd nesupranta, kodel tyrimuose,leukocitai dingo, atrodo jau viskas but gerai, bet baltymu kaip yra, taip yra aij, dar mamukas man sanatorija, savaitei bilieta geguzes 9, pas ja uzfundyjo, dar ruosiuos stojamiesiems, mano didckei egzamis LT zodziu jau buvo, is 18 galimu, 17 balu surinko, tai patenkinta..., na zodziu, navynu pilna, nei nuo kurio galo pasakot oj kiek naujienų pas tave tai sakyk kokią specialybę visdėlto pasirinkai, jeigu ką kreipkis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-04-23, 7:53 PM | Žinutė # 1185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikinu ie linkiu pasisekimo ir klestėjimo liuks liuks liuks ačiū,jei jau pradėjau tikiuos bus ok nes db tai Quote (Romeniukas) Smagiai praleidai savaitgali liuks liuks liuks žiauriai gerai Quote (Vai2ske) Lauruska, sekmes versluose mua ačiū brangioji Quote (Vai2ske) sanatorija, savaitei bilieta geguzes 9, pas ja uzfundyjo ooo...liuks faina
|
Atsijungęs |
| |