Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 9:51 AM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) laba laba damockos.ir as ci ajau 100metu nebuvus.tokie orai kad uzknisa sedeti prie pc..vakar issilaikiau teorija mokyklini.kita penktadieni imu vaziavima.nusifilmuoju ir beliak i regitra minti.valio!!!!!!! ant savo gimses sakiau jau turiu butinai tureti teises.kazkokiu mistiniu budu Sveika O tai šaunu sveikinu nebe daug liko iki tikslo Na dauguma retai beužsuka dėl gražių orų, daug kas turi ką veikti kieme kapstosi žemėje,kas dar dirba tai jaučiu visai laiko neberanda
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 10:50 AM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vome su tėvais palangoje ir man į šikniuką įsisiurbė bjaurybė juokas juokas oj geras , bet jaučiu kaip skaudėjo kinderiui mūsų tai pernai buvo įgėlus, bet jis verkė ne kiek iš skausmo o dėl to kad bitutė mirė :juokas: Quote (Laurituke) ryt man darbo dienikė ,į turgų o daugiau nieko jaučiu ramiai nes anas labai audringas sav buvo tai kaip ir nelabai norisi kažko sypsausi geda sekmės turguje man šiandien į darbą nereikia tai sumečiau mėsytę į aparatą tegu pasimarinuoja lėksim ir iki sodo ir ik miškelio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 10:50 AM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) laba laba damockos.ir as ci ajau 100metu nebuvus.tokie orai kad uzknisa sedeti prie pc..vakar issilaikiau teorija mokyklini.kita penktadieni imu vaziavima.nusifilmuoju ir beliak i regitra minti.valio!!!!!!! ant savo gimses sakiau jau turiu butinai tureti teises.kazkokiu mistiniu budu juokas šaunuolė sekmės dideliausios
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 10:51 AM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| beje labukas visoms
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 10:54 AM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na dauguma retai beužsuka dėl gražių orų, daug kas turi ką veikti kieme kapstosi žemėje,kas dar dirba tai jaučiu visai laiko neberand labas rytas,cia apie mane irgi? jep orai fantastiski,savo seja darze jau baigiau tai siandien po troba kapstysiuos kaip jus begyvenat?kas geresnio?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 10:56 AM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas rytas,cia apie mane irgi? galvoju jep orai fantastiski,savo seja darze jau baigiau tai siandien po troba kapstysiuos kaip jus begyvenat?kas geresnio? šaunuolė, mes tai kitą savaitę sodinsim daug ką skambino diedukas, sakė jau savaitgalį žemę tvarkys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 11:06 AM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Idit, kaip darbuke sekasi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 2:35 PM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj geras juokas juokas , bet jaučiu kaip skaudėjo nepatinka nepatinka kinderiui mūsų tai pernai buvo įgėlus, bet jis verkė ne kiek iš skausmo o dėl to kad bitutė mirė juokas gaila vaikui Quote (snieguoliuke) sekmės turguje ačiū Quote (idit) labas rytas,cia apie mane irgi? galvoju jep orai fantastiski,savo seja darze jau baigiau tai siandien po troba kapstysiuos kaip jus begyvenat?kas geresnio? o senai matyta,kaip laikaisi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 9:44 PM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos ziu ir apie mane kalbejot , vakar braskes tvarkiau, snd biskeli siltnamyje, palergonijas persodinejau, pas visas drauges sakeliu prisilauziau, prisiplencavau, ale dabar kaip idomu, kai nezinau kokios bus kiek sveikata leidzia, jau krutu, kita sav 2men, biuleteni jau uzdarys, tai va, tiek navynu pas mane, linkejimai visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-04-28, 3:13 PM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas na jau žiūriu visos išsilaksčiusios į gamtą greičiausiai Mes ir jau ruošiamės,sparneliai šašlykiukas užmarinuotas,gryš vyrukai iš darbo ir lėksime į gamtą su palapinėmis Rytoj gal i palangą Gero savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-04-29, 11:52 AM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas oi jau diena savaitgalis puikus vakar turėjau svečių draugė su vaiku buvo,tai vaikai prisidavė,kepėm dešreles pasisėdėjom o šnd vėl oriukas liuks,tik kad vėjas stiprus bent pas mus,nors gal gerai kad vėjas yra o tai labai jau karštą būtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 7:50 AM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| https://www.facebook.com/photo.p....mention Sveiki prašau palaikymo,gal galite pačioje apačioje paspausti Patinka po Lauros Metlovinės vardu ji yra tarp finalininkų ;) nuoširdus ačiū :) palaikykite mergikės mane :mua: :mua:
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-05-01, 6:52 AM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas,ačiū prisidėjusioms prie mano laimėjimo laimėjau zuikutį,ačiū
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-05-01, 2:27 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Na pagaliau ir aš atsigavau po audringo ir linksmo savaitgalio
|
Atsijungęs |
| |
gincaryce | Data: Antradienis, 2012-05-01, 4:58 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveiki. Tikiuosi labai neužpyksit, kad aš čia gal ne į temą, bet labai reikia pagalbos. Gal galėtumėt padėti ir užpildyti anketą, skirtą tėvams, auginantiems 4-7 metų vaikučius
http://www.manoapklausa.lt/apklausa/353879556/1/
|
|
| |