Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 12:23 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Katik gryžom,buvom turguje,truputi apsipirkome maisto,lašinių Oj kaip pasiilgau Žiauriai karšta kieme,su koža ėjau tai galvojau,kad iškepsiu. :nepatinka:Su maikute pats tas būtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 2:36 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes ką tik iš parduotuvės su Airiduku parvarėm ,apsiprekinom eisiu skalbti dėti dar vieną mašiną oras puikus džiūsta rūbai kieme gerai mano vaikui šnd širšė įgėlė jatau taip skaudu,bet neverkė tik matosi išsigando stipriai svogūnų trynėm iš karto tai neištinoooo ir nebesimato jau beveik,tikiuos bus viskas ok
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 2:36 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) su koža ėjau tai galvojau,kad iškepsiu. : jo šiltą labai,aš jau su bliuzoniuku ir maikute po apačią varau ,šiltą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 6:18 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes ką tik iš parduotuvės su Airiduku parvarėm ,apsiprekinom eisiu skalbti dėti dar vieną mašiną oras puikus džiūsta rūbai kieme gerai mano vaikui šnd širšė įgėlė jatau taip skaudu,bet neverkė tik matosi išsigando stipriai svogūnų trynėm iš karto tai neištinoooo ir nebesimato jau beveik,tikiuos bus viskas ok Svarbu neištino ir viskas gerai Airidukui
Quote (Laurituke) jo šiltą labai,aš jau su bliuzoniuku ir maikute po apačią varau ,šiltą Jo jo jau pats tas su bliuzonu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 8:23 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Svarbu neištino ir viskas gerai Airidukui anwei anwei jo ačiū dievui ką veikinėjat?mano vaikas jau miega tiek prisidavė lauke su kaimynų vaiku siaubas ,ir lūžo ,ryt pas gydytoją mums
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 9:21 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jatau taip skaudu,bet neverkė tik matosi išsigando stipriai verkia svogūnų trynėm iš karto tai neištinoooo ir nebesimato jau beveik,tikiuos bus viskas ok visa laimė kad nealergiškas šaunuolis tavo bernužėlis oj kaip skauda , sode man irgi įgėlė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 9:22 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką veikinėjat?mano vaikas jau miega sypsausi tiek prisidavė lauke su kaimynų vaiku siaubas ,ir lūžo ,ryt pas gydytoją mums mūsų irgi atlūžo jau gerą pusvalandį buvom baseine, tai išsidavė, aš irgi tokia išsitašius visa sėdžiu, eisiu irgi į lovą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-04-26, 9:22 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| super savaitgalį praneša, reikės lėkti iki sodo kokie jūsų planai mergaitės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 7:38 AM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visa laimė kad nealergiškas mirkt šaunuolis tavo bernužėlis mirkt oj kaip skauda , sode man irgi įgėlė nepatinka jo ačiū dievui,kad ne alergiškas man yra įgėlusi,bet labai senai kai buvau maža ,buvome su tėvais palangoje ir man į šikniuką įsisiurbė bjaurybė Quote (snieguoliuke) super savaitgalį praneša, reikės lėkti iki sodo mirkt kokie jūsų planai mergaitės mirkt jo oriukas super ryt man darbo dienikė ,į turgų o daugiau nieko jaučiu ramiai nes anas labai audringas sav buvo tai kaip ir nelabai norisi kažko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 7:39 AM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas ruošiamės pas gydytoją,geros dienos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 9:45 AM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 9:48 AM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo oriukas super ryt man darbo dienikė ,į turgų o daugiau nieko jaučiu ramiai nes anas labai audringas sav buvo tai kaip ir nelabai norisi kažko Mes ir ramiai,nes ruslanui rytoj darbas, na tada antradienį nereikės ir pirmadienį. Tai nieko ir neveiksime,eisim rytoj į spektaklį megoj vyks, pasivaikščiosime ir tiek. Užtenka dar ir ano savaitgalio,bet kas čia žino pas mus kai neplanuotai galim vėl kokioj dabar Palangoj atsirasti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 9:48 AM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytas ruošiamės pas gydytoją,geros dienos Sėkmės
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2012-04-27, 9:49 AM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba laba damockos.ir as ci ajau 100metu nebuvus.tokie orai kad uzknisa sedeti prie pc..vakar issilaikiau teorija mokyklini.kita penktadieni imu vaziavima.nusifilmuoju ir beliak i regitra minti.valio!!!!!!! ant savo gimses sakiau jau turiu butinai tureti teises.kazkokiu mistiniu budu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |