Pirmadienis, 2026-01-19, 6:29 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
rugi@geleData: Pirmadienis, 2012-08-27, 11:36 AM | Žinutė # 646

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
SVEIKUTES.SAKYKIT KA REIKIA PIRKTI PARUOSIAMUKUI.AS NET NEISIVAIZDUOJU TURI TIK PAPKIU FLAMASTERIU IR PIESTUKU.JOS PARUOSIAMOJI BUS DARZELI.TAI MUSET IR TAPKES REIKES.GALVA NEISNESA???

labuka NEOLE tai viska jauciu kaip į darzelį nesei taip ir paruosiamukui, maniskis ir priešmokyklinukas ten pat darzelyje.Tai praktiskai jie ir nesiskiria nuo darzeliniu bent jau pas mus, as kalbejau su savo buvusia aukletoja tai pasirodo paruosiamuko neprivalo ismokinti raides pazinti ar skaiciuoti visa tai privaloma pirmoje klasėje, o priesmokyklinė gruoė juk nėra privaloma vaikas gali jos ir nelankyti.
Atsijungęs
virginijakData: Pirmadienis, 2012-08-27, 11:36 AM | Žinutė # 647

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
SVEIKUTES.SAKYKIT KA REIKIA PIRKTI PARUOSIAMUKUI.AS NET NEISIVAIZDUOJU TURI TIK PAPKIU FLAMASTERIU IR PIESTUKU.JOS PARUOSIAMOJI BUS DARZELI.TAI MUSET IR TAPKES REIKES.GALVA NEISNESA???

Jei daržely, tai reikia visko ko reikėdavo darželiui: ir tapkyčių, ir pižamytės. Aš tai kancelerinių per akcijas truputuką nupirkau, bet nedauk, ko reiks pasakys ir dapirksiu :)

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
noeleData: Pirmadienis, 2012-08-27, 11:46 AM | Žinutė # 648

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
virginijak, ji nemiegos jau paruosiamoj.tai pizamytes nereikes. rugi@gele, o pas mus kaip tik labai stipriai paruosiamukus paruosia.jie pirkoj klasei jau ir skaito ir skaiciuoja.pas mus net darzeli uzsiemimai vykdavo.labai daug ko ismoke buvo.cia muset nuo darzelio politikos priklauso.as tai nesigailiu kad leidau.tikrai super.nors aisku ji uk kai grizo viska mokejo.nes ten 4 metu jie paruosiamukai buvo.tai jie iki 100 skaiciavo.raides visas mokejo jau 3.5 metuku.ir visas spalvas zinojo

Atsijungęs
rugi@geleData: Pirmadienis, 2012-08-27, 12:14 PM | Žinutė # 649

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Nu va matai kaip nevienodai pas mus ir darzelyje jau buvo uzsiėmimai sprendė jie uzduotėles keturmeciams, penkiamečiams iš pratybėlių, bet iš paruošiamukų kiek supratau daug nereikalauja, mano Azuolas ir skaiciuoja sudeda atima, ir raides visas pažįta, trumpus žodelius paraso.Nuo 3 metukų jis jau klausinedavo kokia raide koks skaicius ir pan.Pirmokas jis laisvai gėlėtų buti, bet kvailai pas mus tik nuo 7 metų pirmokai, aisku galima ir nuo 6 leisti, bet jau komisija reikia pereiti ir t.t testuoja ten juos kokie gabumai ir t.t. Aisku kuris vaikas nesidomi nepazysta raidziu ar skaiciu (pvz. kad ir mano maziukas jam neįdomu knygutes, raidziu visai nezino suskaiciuoti iki 10 moka) neverta grūsti jį 6 metų į mokyklą lai dar pasibūna metus, bet kuris domisi tai kodėl neleisti jo 6 metų.
Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 12:57 PM | Žinutė # 650

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas rytelis gerai
prisikarksejau,sakiau geras oras, o va snd lyt pradejo..,tai dar lovoj vartaus juokas
ryt beliko smulkmenu kokiu lauktuvem,ir tase susikraut, batu sau kazko nesugebejau issirinkt, ar cia isranki pasidariau...na nebent ryt
mano mergyna jau namie, Belgijoj is 37 5 vieta paeme, tai patenkinta, isleke sake lauktuviu dalint, o mums parveze vyno juokas ,nori nenori reiks gryzus alkoholiaut juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 12:59 PM | Žinutė # 651

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
ziuriu apie mokinukus mazuosius kalbat, visur skirtingai, man patiko,mus sakydavo nusipirkit,ka manot namie reiks, o pirmom dienom nuejus,surenka po kazkokia tai suma, ir vaikams visiems mokytoja superka ka reikia...
tada visu darbai lygus ir tt, visu priemones tos pacios liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:31 PM | Žinutė # 652

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)

Jums turejo duoti sarasiuka ko reikes priesmokiklinukui, dar veliau tikrai duos sarasiukaar bus pakabinta rubineje ko reikia nupirkti is priemoniu. Tapkiu tai tikrai reikes gerai

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:31 PM | Žinutė # 653

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
ką plepsės veikiat?aš tai dar susivėlusi nuo ryto vaikštau juokas geda nu tvarkiausi labai,tai nebuvo kada net susišukuoti juokas cukiniją pietums kepiau ,pavalgėm db sakau gal jau reiktų iki dušo nueiti sypsausi geda

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:33 PM | Žinutė # 654

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutes sveiki Gryzom namucio pagaliau, siandien susinervavau nuo pacio ryto, man reikejo nulekti iki regitros, nuvarau, opasirodo pirmadieniais nedirba piktas Tai rytoj vel teks vaziuoti uzknisa. Pasivaiksciojome su vaikinukais mieste, pasibuvom ledaineje,prigerem pieno kokteiliu, nusipirko Deivydukas issvajotaji paspirtuka, as truputi apsiprekinau Eurokoje ir gryzome namucio. :)

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:34 PM | Žinutė # 655

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
ką plepsės veikiat?aš tai dar susivėlusi nuo ryto vaikštau n

Oj as tai katik is miesto parsivilkau, pavargau truputi net geda reikia drabuzius issidziaustyti,isdziuvusius issilyginti, indus issiplauti,valgyt padaryti, zodziu nezinau nuo ko pradeti juokas

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:36 PM | Žinutė # 656

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
man reikejo nulekti iki regitros, nuvarau, opasirodo pirmadieniais nedirba piktas Tai rytoj vel teks vaziuoti uzknisa.

laba o tai ką tau nepasakė,kad nedirba 1madieniais?
nu bet pasivaikščiojot gerai nėra blogai liuks

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:38 PM | Žinutė # 657

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
laba o tai ką tau nepasakė,kad nedirba 1madieniais?
nu bet pasivaikščiojot nėra blogai

Niekas man nesake cia man asmeniskai del reikaliuku reikejo i regitra, tai nieko pasivazinejom, rytoj vel pasivazinesim juokas

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:38 PM | Žinutė # 658

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
reikia drabuzius issidziaustyti,isdziuvusius issilyginti, indus issiplauti,valgyt padaryti, zodziu nezinau nuo ko pradeti juokas

sypsausi daug dar darbų sypsausi
man tai reiks vėliau žiauriai tvarkytis,vėl remontai pas mus į trasą virtuvę remontuoja jau,tai dulkių pizdą kiek daug ,na bet nieko nepadarysi,reikia greičiau pasibaigs,vat tada tai bus liuks susitvarkysiu iki galo viską liuks geriam

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:38 PM | Žinutė # 659

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Niekas man nesake cia man asmeniskai del reikaliuku reikejo i regitra, tai nieko pasivazinejom, rytoj vel pasivazinesim juokas

niekas tada nekaltas,nėra ko nervintis juokas gerai

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:43 PM | Žinutė # 660

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Gryzom namucio pagaliau, siandien susinervavau nuo pacio ryto, man reikejo nulekti iki regitros, nuvarau, opasirodo pirmadieniais nedirba piktas Tai rytoj vel teks vaziuoti uzknisa. Pasivaiksciojome su vaikinukais mieste, pasibuvom ledaineje,prigerem pieno kokteiliu, nusipirko Deivydukas issvajotaji paspirtuka, as truputi apsiprekinau Eurokoje ir gryzome namucio. :)

aga nedirba sekmadieniais ir pirmadieniais gerai gerai na nieko pasivažinėsi ir rytoj, tik va gaila kad ten autobusai retai važiuoja nepatinka o ką vyresnėlis nusipirko, jaučiu paspirtuko jau jam nebereikia mirkt mirkt mirkt
Quote (Laurituke)
ką plepsės veikiat?aš tai dar susivėlusi nuo ryto vaikštau juokas geda nu tvarkiausi labai,tai nebuvo kada net susišukuoti juokas cukiniją pietums kepiau ,pavalgėm db sakau gal jau reiktų iki dušo nueiti sypsausi geda

aš ką tik irgi grįžau, kinderį iki trenirotės reikės nuvešti ir eisiu tvarkytis, vakarienės gaminti :)

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026