Pirmadienis, 2026-01-19, 2:03 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 4:49 PM | Žinutė # 676

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (virginijak)
pasmus daržely paruošiamukai miega kadangi visur skirtingai geriau pačiam daržely paklaust ko reiks ir ko ne

Pas mus ir moegodavo paruosiamukai, tikrai gerai skai kekviename darzelyje skirtingai, viska ko reikes pasakys aukletojos liuks

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 4:52 PM | Žinutė # 677

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Jetau pas mus kieme karas tarp vaiku juokas Susiskirste i dvi grupuotes, dvi laiptines kariauja, ir maniskiai aisku ne kartu o priesu komandose ir kariauja, musasi, pjaunasi juokas juokas juokas Vat ir broliai saunuoliai juokas

Atsijungęs
noeleData: Pirmadienis, 2012-08-27, 6:46 PM | Žinutė # 678

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
pas mus nemiegos tik sake drauge kad pagalveles reikes nes sake jie ten sugula 20 min pagulet ant ciuziniu.jie ten ent lovu neturi juokas aciu dievui.maniske labai nervuodavos kad reikia miegot darzeli juokas
jo mokyklinis filmuojamaso regitroj dar ne...as mokyklini labai graziai pravaizavau.o kai kaune viena kart neislaikiau po to tokie nervai ir kazkaip tik isedu i masina mane demem ismetosusinervinu pamirstu ka kru spaust reikia juokas ant kalnelio ne stabdi o gaza paspaudziau kai atgal riedejau juokas oj negaliu tos teisespo to mieste vaziavom prie sviesoforo liepe sukti i kaire, masinu belenkiek.nebezinojau ka darytiir ta baime kad uzgesiu.nes sankaba ziauriai jautri buvo...ai gal kazkada issilaikysiuiki geguze slaiko dar yra juokas juokas juokas

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 7:26 PM | Žinutė # 679

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
jo mokyklinis filmuojamaso regitroj dar ne...as mokyklini labai graziai pravaizavau.o kai kaune viena kart neislaikiau po to tokie nervai ir kazkaip tik isedu i masina mane demem ismetosusinervinu pamirstu ka kru spaust reikia ant kalnelio ne stabdi o gaza paspaudziau kai atgal riedejau oj negaliu tos teisespo to mieste vaziavom prie sviesoforo liepe sukti i kaire, masinu belenkiek.nebezinojau ka darytiir ta baime kad uzgesiu.nes sankaba ziauriai jautri buvo...ai gal kazkada issilaikysiuiki geguze slaiko dar yra

Siaubas kokia tavo patirtis As jauciu ir ziauriai susinervuosiu jei kas ne taip ir bus viskas,arba mesiu viska arba dar labaiu uzsispirsiu islaikyt, bet dazniausiai as nuleidziu greit rankas jei kazkas neiseina nepatinka Net nezinau, kaip cia man bus,as dar tokia issiblaskiusi,sunkiai susikaupiu, tai to labai kazkaip bijau,kad nemoku susikaupti. Sedziu kekviena diena diena prie testu, islaikau beveik visada, bet kai reikes nezinau kaip bus. geda

Atsijungęs
noeleData: Pirmadienis, 2012-08-27, 7:34 PM | Žinutė # 680

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
as ir mokykloj 96% buvo kad islaikydavau.tik nueidavau i regitra.ten kitaip perfurmuluota ir man sakes juokas sakau gal ne man skirta vairuot.ir dar durniausiai kad perlaikymas dabar regitroj po menesio.nervina tas nepatinka

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 7:37 PM | Žinutė # 681

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
pas mus svente rugsejo 1
http://www.ramygalosgimnazija.lt/news.php

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 8:31 PM | Žinutė # 682

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
as ir mokykloj 96% buvo kad islaikydavau.tik nueidavau i regitra.ten kitaip perfurmuluota ir man sakes sakau gal ne man skirta vairuot.ir dar durniausiai kad perlaikymas dabar regitroj po menesio.nervina tas

Tai jauciu daug kam regitroj nieko gero nepatinka

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 8:31 PM | Žinutė # 683

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Vai2ske)

Pas mus tai pat liuks

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2012-08-27, 8:33 PM
Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 9:06 PM | Žinutė # 684

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
oij,pavargau siandien nuo tingejimo ir vartymosi lovoj juokas
valgyt uzsinorejom, saldytuva varstyt nusibodo, uz koki 100m yra zabegalavku,greito maisto, ale nei vienas neinam,tingim, zesim kas isalks pirmas labiausiai juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 9:15 PM | Žinutė # 685

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
o mokyklinis filmuojamaso regitroj dar ne...as mokyklini labai graziai pravaizavau.o kai kaune viena kart neislaikiau po to tokie nervai ir kazkaip tik isedu i masina mane demem ismetosusinervinu pamirstu ka kru spaust reikia juokas ant kalnelio ne stabdi o gaza paspaudziau kai atgal riedejau juokas oj negaliu tos teisespo to mieste vaziavom prie sviesoforo liepe sukti i kaire, masinu belenkiek.nebezinojau ka darytiir ta baime kad uzgesiu.nes sankaba ziauriai jautri buvo...ai gal kazkada issilaikysiuiki geguze slaiko dar yra juokas juokas

aik tu sau geda geda geda na nieko iki geguės nugalėsi baimę liuks liuks aš kažkaip tai labai norėjau, o ir taip kaip manasis sako ne žiopla, tai tiek mokyklinį tiek regitroj iš pirmo karto, sakau kažin kaip dabar bus nes sako kabinėjasi regitroj dėl visokio š nepatinka nepatinka nepatinka nepatinka nepatinka o šeip kaune tas eismas man toks intensyvus kad siaubas nepatinka nepatinka nepatinka nepatinka bet sakė ten lengviau praleidžia mirkt

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 9:20 PM | Žinutė # 686

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Vai2ske)
valgyt uzsinorejom, saldytuva varstyt nusibodo, uz koki 100m yra zabegalavku,greito maisto, ale nei vienas neinam,tingim, zesim kas isalks pirmas labiausiai

Oj geras juokas As siandien ant vaisiu gyvenu, obuoliai,vynuoges, bananai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 9:22 PM | Žinutė # 687

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
iaubas kokia tavo patirtis As jauciu ir ziauriai susinervuosiu jei kas ne taip ir bus viskas,arba mesiu viska arba dar labaiu uzsispirsiu islaikyt, bet dazniausiai as nuleidziu greit rankas jei kazkas neiseina nepatinka Net nezinau, kaip cia man bus,as dar tokia issiblaskiusi,sunkiai susikaupiu, tai to labai kazkaip bijau,kad nemoku susikaupti. Sedziu kekviena diena diena prie testu, islaikau beveik visada, bet kai reikes nezinau kaip bus. geda

o aš labaiu nervavausi, kai su sava mašina pradėjau važinėti, atrodo kai sava tai ir pasaugoti reikia, o kai su mokomaja tai man instruktorius sako nežiūrėk tų duobių, argi tavo mašina juokas juokas juokas o be to dar manau ir nuo instruktoriaus daug kas priklauso, svarbiausia kad nerėktų, nes ir taip baisu pradedan važiuoti, oj aš pamenu kai užgesau didelėj sangryžoj, vos neapsiverkiau, o mano instruktorius sako nepergyvenk va įsijungiam avarinį ir stovim sako tegu galvojam kad sugedom juokas juokas juokas juokas juokas ir šeip labai fainas žmogus, pasiskambinam karts nuo karto, va draugė pas jį papildomas ima liuks liuks
Romeniukai neskubėk su tais testas nes tikrai kai reikės bus špyga, aš prie teisių laikymąsį nė karto nesprendžiau kai pradėjo teoriją aiškinti tada bandyt pradėjom ir viskas ciki, mokyklinį 97surinkau, o regitroj 93 , nes dabar ir pas mus tik kartą per mėnesį gali laikyti, o be to dar ir kainuoja po 34 Lt kiekvienas perlaikymas geda o dabar kai teoriją persilaikiau tai 90 surinkau mirkt mirkt kažkaip kai važinėji įsidemi kas ten kaip turi būti ir nėra labai sunku. o regitroj tai labai panašūs klausimai, tik šiek tiek pakeisti paveiksliukai, ir pats formulavimas liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 9:23 PM | Žinutė # 688

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Vai2ske)
oij,pavargau siandien nuo tingejimo ir vartymosi lovoj juokas

oj tikrai labai sunku juokas juokas juokas bet kaip faina patingėt kartais liuks liuks liuks

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 9:25 PM | Žinutė # 689

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
a da jum tos teises neatsibodo, kuo daugiau tridavosit, tuo didesnes kruveles bus...
jei jau nusprendet, tai ir eisit iki galo, a is 1, ais 6 karto...

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 9:26 PM | Žinutė # 690

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na kur daugiau naktiniu plepsiu

As sianakt labai prastai meigojau, tai siandien gal anksciau miegot eisiu, miego noriu, bet kai atsigulu,kad uzmigciau tai neimanomas dalykas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026