|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:44 PM | Žinutė # 661 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, o kaip teisių teroriją gal jau pradėjai mokytis va buvo užsukus Noele, nepasakė, kaip jai ten sekėsi laikyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:46 PM | Žinutė # 662 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas, o kaip teisių teroriją gal jau pradėjai mokytis Oj dar ne, rugsejo 6 man prasides
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:49 PM | Žinutė # 663 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj dar ne, rugsejo 6 man prasides gerai tai teoriją gali jau pradėti paskui bus lengviau :mirkt: ir sveikata gali praeiti, paskui jaučiu bus eilės, nes visi vaikus tikrins, tai ir pas okulistus bus eilės, o dėl teisių okulistai svarbiausi išsilaikysi teises galėsi su mazda lakstyti, tik persiregistruok ant saves
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2012-08-27, 2:49 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:52 PM | Žinutė # 664 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai teoriją gali jau pradėti paskui bus lengviau  ir sveikata gali praeiti, paskui jaučiu bus eilės, nes visi vaikus tikrins, tai ir pas okulistus bus eilės, o dėl teisių okulistai svarbiausi išsilaikysi teises galėsi su mazda lakstyti, tik persiregistruok ant saves Tai as galvoju,kad reikia pradeti del sveikatos patikrinimo prie ko cia mazda nei ji mano nei ka ir simtas metu ji man reikalinga,as zinau kokios man reikia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:57 PM | Žinutė # 665 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai as galvoju,kad reikia pradeti del sveikatos patikrinimo galvoju prie ko cia mazda nei ji mano nei ka ir simtas metu ji man reikalinga,as zinau kokios man reikia liuks gerai aga nedelsk, nes aš įsivaizduoju kad daug kas sveikatą tikrinsis, tai bus eilės paskui, važinėt negalėsi pradėti be tos pažymos
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:01 PM | Žinutė # 666 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ai tos mano teises neisliaukiau vaziavimo dar..kazkaip nepavyksta man...gal todel kad nesistengiu.nes kazkaip ner to noro jom jau bet kazkada issilaikysiu, nepergyvenu del to
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:02 PM | Žinutė # 667 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga nedelsk, nes aš įsivaizduoju kad daug kas sveikatą tikrinsis, tai bus eilės paskui, važinėt negalėsi pradėti be tos pažymos Be pazymos vazinet negalesiu As kazkaip galvojau kad man pasakys kada ir pas kokius gydytojus reikia nueiti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:03 PM | Žinutė # 668 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ai tos mano teises juokas neisliaukiau vaziavimo dar..kazkaip nepavyksta man...gal todel kad nesistengiu.nes kazkaip ner to noro jom jau juokas bet kazkada issilaikysiu, nepergyvenu del to juokas tai aišku, kad išsilaikysi o mokyklinis važiavimas pas jus buvo filmuojamas mano va kolegė laikė mokyklinį važiavimą ir susikirto aikštelėje ir jau 4 kartas buvo, tai sako spjausiu aš į tas teises nebereikia man jų sakau užtat gal regitroj iš pirmo karto išsilaikysi , man irgi regitroj neužilgo perlaikymas laukia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:03 PM | Žinutė # 669 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ai tos mano teises neisliaukiau vaziavimo dar..kazkaip nepavyksta man...gal todel kad nesistengiu.nes kazkaip ner to noro jom jau bet kazkada issilaikysiu, nepergyvenu del to Eik tu, nu matai jei nesistengei ir nera noro tai kitas reikalas, as tai labai noriu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:06 PM | Žinutė # 670 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Be pazymos vazinet negalesiu galvoju As kazkaip galvojau kad man pasakys kada ir pas kokius gydytojus reikia nueiti juokas aišku kad negalėsi, gal tu kelio nematysi, tai kaip tau leis važinėti todėl pažymą reikia pristatyti per savaitę arba dvi nuo užsiėmimų pradžios, na jei tau 6 prasideda tai iki 15 reikia pažymą pristatyti, nes instruktoriui turėsi parodyti o reikės eiti pas okulistą, pas psichiatrą aš tai nuėjau pas savo gydytoją, davė siuntimą pas okulistą, tada siuntima pas psichiatrą, o daugiau ji pati pamatavo spaudimą, kraują patikrino ir isa kita, panašei kaip dėl darbo
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:07 PM | Žinutė # 671 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku kad negalėsi, gal tu kelio nematysi, tai kaip tau leis važinėti todėl pažymą reikia pristatyti per savaitę arba dvi nuo užsiėmimų pradžios, na jei tau 6 prasideda tai iki 15 reikia pažymą pristatyti, nes instruktoriui turėsi parodyti o reikės eiti pas okulistą, pas psichiatrą aš ta ai tai cia ne beda viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:09 PM | Žinutė # 672 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai tai cia ne beda viskas bus gerai na tai va ir susitvarkysi iki kol reikės
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:13 PM | Žinutė # 673 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na reikia eit daryti vakarienės kinderis jau išlekė į treniruotę su dviračiu, kažin lietus neužeis, nes taip jau apsiniaukė
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:16 PM | Žinutė # 674 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| durnavojat,noret vaziuot, as iki siol dar nenoriu kazkas apie vakarienes kalba, o as is lovos i vonia, pasirelaksavau,ir su chalateliu vel lovoj voliuojuos, mastau,ka cia papusryciaut
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:22 PM | Žinutė # 675 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) virginijak, ji nemiegos jau paruosiamoj.tai pizamytes nereikes. pasmus daržely paruošiamukai miega kadangi visur skirtingai geriau pačiam daržely paklaust ko reiks ir ko ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |