Pirmadienis, 2026-01-19, 6:29 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:44 PM | Žinutė # 661

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Romeniukas, o kaip teisių teroriją gal jau pradėjai mokytis mirkt mirkt va buvo užsukus Noele, nepasakė, kaip jai ten sekėsi laikyti geda geda

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:46 PM | Žinutė # 662

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Romeniukas, o kaip teisių teroriją gal jau pradėjai mokytis

Oj dar ne, rugsejo 6 man prasides gerai

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:49 PM | Žinutė # 663

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Oj dar ne, rugsejo 6 man prasides gerai

tai teoriją gali jau pradėti paskui bus lengviau mirkt :mirkt: ir sveikata gali praeiti, paskui jaučiu bus eilės, nes visi vaikus tikrins, tai ir pas okulistus bus eilės, o dėl teisių okulistai svarbiausi liuks išsilaikysi teises galėsi su mazda lakstyti, tik persiregistruok ant saves liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2012-08-27, 2:49 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:52 PM | Žinutė # 664

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai teoriją gali jau pradėti paskui bus lengviau mirkt ir sveikata gali praeiti, paskui jaučiu bus eilės, nes visi vaikus tikrins, tai ir pas okulistus bus eilės, o dėl teisių okulistai svarbiausi išsilaikysi teises galėsi su mazda lakstyti, tik persiregistruok ant saves

Tai as galvoju,kad reikia pradeti del sveikatos patikrinimo galvoju prie ko cia mazda nei ji mano nei ka ir simtas metu ji man reikalinga,as zinau kokios man reikia liuks gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 2:57 PM | Žinutė # 665

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai as galvoju,kad reikia pradeti del sveikatos patikrinimo galvoju prie ko cia mazda nei ji mano nei ka ir simtas metu ji man reikalinga,as zinau kokios man reikia liuks gerai

aga nedelsk, nes aš įsivaizduoju kad daug kas sveikatą tikrinsis, tai bus eilės paskui, važinėt negalėsi pradėti be tos pažymos mirkt mirkt

Atsijungęs
noeleData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:01 PM | Žinutė # 666

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
ai tos mano teises juokas neisliaukiau vaziavimo dar..kazkaip nepavyksta man...gal todel kad nesistengiu.nes kazkaip ner to noro jom jau juokas bet kazkada issilaikysiu, nepergyvenu del to juokas

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:02 PM | Žinutė # 667

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aga nedelsk, nes aš įsivaizduoju kad daug kas sveikatą tikrinsis, tai bus eilės paskui, važinėt negalėsi pradėti be tos pažymos

Be pazymos vazinet negalesiu galvoju As kazkaip galvojau kad man pasakys kada ir pas kokius gydytojus reikia nueiti juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:03 PM | Žinutė # 668

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
ai tos mano teises juokas neisliaukiau vaziavimo dar..kazkaip nepavyksta man...gal todel kad nesistengiu.nes kazkaip ner to noro jom jau juokas bet kazkada issilaikysiu, nepergyvenu del to juokas

tai aišku, kad išsilaikysi liuks o mokyklinis važiavimas pas jus buvo filmuojamas geda mano va kolegė laikė mokyklinį važiavimą ir susikirto aikštelėje ir jau 4 kartas buvo, tai sako spjausiu aš į tas teises nebereikia man jų juokas juokas juokas juokas juokas sakau užtat gal regitroj iš pirmo karto išsilaikysi liuks , man irgi regitroj neužilgo perlaikymas laukia juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:03 PM | Žinutė # 669

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
ai tos mano teises neisliaukiau vaziavimo dar..kazkaip nepavyksta man...gal todel kad nesistengiu.nes kazkaip ner to noro jom jau bet kazkada issilaikysiu, nepergyvenu del to

Eik tu, nu matai jei nesistengei ir nera noro tai kitas reikalas, as tai labai noriu :)

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:06 PM | Žinutė # 670

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Be pazymos vazinet negalesiu galvoju As kazkaip galvojau kad man pasakys kada ir pas kokius gydytojus reikia nueiti juokas

juokas juokas juokas juokas juokas aišku kad negalėsi, gal tu kelio nematysi, tai kaip tau leis važinėti todėl pažymą reikia pristatyti per savaitę arba dvi nuo užsiėmimų pradžios, na jei tau 6 prasideda tai iki 15 reikia pažymą pristatyti, nes instruktoriui turėsi parodyti mirkt mirkt o reikės eiti pas okulistą, pas psichiatrą juokas juokas juokas aš tai nuėjau pas savo gydytoją, davė siuntimą pas okulistą, tada siuntima pas psichiatrą, o daugiau ji pati pamatavo spaudimą, kraują patikrino ir isa kita, panašei kaip dėl darbo

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:07 PM | Žinutė # 671

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aišku kad negalėsi, gal tu kelio nematysi, tai kaip tau leis važinėti todėl pažymą reikia pristatyti per savaitę arba dvi nuo užsiėmimų pradžios, na jei tau 6 prasideda tai iki 15 reikia pažymą pristatyti, nes instruktoriui turėsi parodyti o reikės eiti pas okulistą, pas psichiatrą aš ta

ai tai cia ne beda viskas bus gerai :)

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:09 PM | Žinutė # 672

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
ai tai cia ne beda viskas bus gerai :)

na tai va ir susitvarkysi iki kol reikės liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:13 PM | Žinutė # 673

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na reikia eit daryti vakarienės kinderis jau išlekė į treniruotę su dviračiu, kažin lietus neužeis, nes taip jau apsiniaukė geda

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:16 PM | Žinutė # 674

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
durnavojat,noret vaziuot, as iki siol dar nenoriu juokas
kazkas apie vakarienes kalba, o as is lovos i vonia, pasirelaksavau,ir su chalateliu vel lovoj voliuojuos, mastau,ka cia papusryciaut juokas

Atsijungęs
virginijakData: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:22 PM | Žinutė # 675

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
virginijak, ji nemiegos jau paruosiamoj.tai pizamytes nereikes.

pasmus daržely paruošiamukai miega :) kadangi visur skirtingai geriau pačiam daržely paklaust ko reiks ir ko ne gerai

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026