|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 11:22 AM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas, na va grįžom su brangenybe iš turgaus, nupirkom kinderiui porą kelnyčių, radau melsvas kelnytes, kaip patiko, nusipirkau kedukus sau ieškojau batukų bet neradau kokių noriu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-09-20, 11:26 AM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 11:23 AM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| brangenybė išvažiavo sulčių spausti, nes obuolių ,labai daug eisiu taros ruošti , geros dienelės visoms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 12:28 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės ,mano mažius darželyje,aš kompinuosi,žiūrinėju pirkti išorinį diską nes kompe nebėra vietoos visai,ps lobis viską užima
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 3:24 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano mažius darželyje,a jau miega darželyje tavo kinderis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 3:25 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano kinderis grįžo šiandien po varžybų, tai iškart išlėkė į kiemą, sako kol nelyja reikia kieme išsidūkti o aš sultis baigiu išsivirinti, dalį sakaiu maišysiu su morkomis
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 3:27 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jau miega darželyje tavo kinderis mirkt aga nuo antradienio miega jau,sake aš nemiegu tik guliu,sakau na ką padarysi jei jau nenori tai bent tada gulėk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 3:32 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga nuo antradienio miega jau,sake aš nemiegu tik guliu,sakau na ką padarysi jei jau nenori tai bent tada gulėk va ir šaunuolis jei nenori miegoti gali tiesiog pagulėti, o va mūsū krikštasūniui sunkiai sekasi sakė ir neklauso baisiai ir nemiega ir kitiems miegoti neleidžia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 4:32 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va ir šaunuolis liuks liuks jei nenori miegoti gali tiesiog pagulėti, liuks liuks o va mūsū krikštasūniui sunkiai sekasi nepatinka nepatinka nepatinka nepatinka sakė ir neklauso baisiai ir nemiega ir kitiems miegoti neleidžia geda galvoju na taip dėl miegojimo liuks bet bėda kad jis nenori eiti į darželį nu nesuprantu ir draugų yra viska,nenoriu ir fsio
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-21, 10:45 AM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-09-21, 11:02 AM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, kaip gyveni?brangusis dar yra?
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2012-09-22, 7:47 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik as savaitgaliais dar randu laiko prie pc prisest, o gi zinau ka cia ne vienos su ziburiu nerasi, visos issilakste... na o man iseigine, tikra, vakar su draugem pasisedejom,snd gerai ismiegojau, dar kugelio ir su vistiena, ir su kiauliena mergickom prikepiau, laukiau persirandant is SG,vakar isleke kaip ant sparnu, smagu ten buna,tik va geriausia draugyte koja susilauze,dar nemeigojusios visa para ,iejo ir i lovas abi,knarkia dabar kaip geri vyrai mano vyrukai karosiukus zvejoja, ramu namie... tai va, taipir gyvenu,mokslai,namai, ir aut
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 8:55 AM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Sandriuke0422 | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 9:40 AM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos As tai vakar buvau fraktalu piesimo seminare, siandien jau namie zadu tvarkytis
|
|
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 6:40 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Quote (Laurituke) Romeniukas, kaip gyveni?brangusis dar yra? Šiandien jau išleidau savo branguti Nieko po mėnesio dabar jau gryš. Šauniai prabėgo dienos, keliavom gatroliavom, namo gryždavome tik permiegoti. tai vat
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:05 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas vakar graži dienelė buvo, o šiandien tai lyja tai saulutė lenda sakė kad lietūs atkeliauja
|
Atsijungęs |
| |