|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:06 PM | Žinutė # 1171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien jau išleidau savo branguti verkia Nieko po mėnesio dabar jau gryš. gerai Šauniai prabėgo dienos, keliavom gatroliavom, namo gryždavome tik permiegoti. tai vat :) greitai tas mėnesiukas prabėgs tai jau gal visam grįš ir nebereiks ašarų lieti jaučiu bernužėliams labai patiko keliauti nes ir oras buvo labai gražus Romeniukas, su traukiniu keliavot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:09 PM | Žinutė # 1172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes buvom pasikarstyt vakar ir nugarą labai pasitempiau, tai net išsitiesti negalėjau galvojau teks į priimamajį važiuot, bet gerai kad draugytė budėjo ligoninėj tai atvažiavo ir suleido vaistų, bet ryt sakiau užlėksiu ir pas daktarę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:10 PM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) greitai tas mėnesiukas prabėgs tai jau gal visam grįš ir nebereiks ašarų lieti jaučiu bernužėliams labai patiko keliauti nes ir oras buvo labai gražus Romeniukas, su traukiniu keliavot Tikiuosi,kad geit laikas praeis, negryš visam laikui, jo ten darbas nuolatinis Patiko vaikinukams keliauti tik bėda su traukiniu neteko, atidėjom kitam kartui Oras tai kaip užsakytas,super
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:12 PM | Žinutė # 1174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką veikinėjate Aš tai nusimaudžiau, vaikinukus numaudžiau, plaunuosi dar, džiaugiuosi nauja skalbenke senoji sugedo teko pirkti naują, paskui mikrobangė sugedo ir teko pirkti naują, o vakar ir virdulys užsilenkė Kieno dabar eilė kažin
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:14 PM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikiuosi,kad geit laikas praeis, negryš visam laikui, jo ten darbas nuolatinis  Patiko vaikinukams keliauti tik bėda su traukiniu neteko, atidėjom kitam kartui geda Oras tai kaip užsakytas,super liuks kaip nefaina kad nevisam laikui , per atstumą sunku o dar kai atstumas toks didelis bet prie gerų norų viskas įmanoma va nors nereikės nei pyktis dėl nieko nes norėsis atsidžiaugti vienas kitu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:14 PM | Žinutė # 1176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Patiko vaikinukams keliauti tik bėda su traukiniu neteko, atidėjom kitam kartui geda Oras tai kaip užsakytas,super liuks tikrai graži savaitė buvo super, bet va ateina lietūs
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:15 PM | Žinutė # 1177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) džiaugiuosi nauja skalbenke juokas senoji sugedo teko pirkti naują, paskui mikrobangė sugedo ir teko pirkti naują, o vakar ir virdulys užsilenkė juokas juokas juokas Kieno dabar eilė kažin juokas nu geras, gal dabar tada kokio teliko eilė ar kompo
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:16 PM | Žinutė # 1178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip nefaina kad nevisam laikui , per atstumą sunku o dar kai atstumas toks didelis bet prie gerų norų viskas įmanoma va nors nereikės nei pyktis dėl nieko nes norėsis atsidžiaugti vienas kitu Nieko čia baisaus, žiemos metu bus namie ir šiaip dažnai gryžinės O ateityje manau ir mes išvažiuosime.
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:17 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu geras, gal dabar tada kokio teliko eilė ar kompo Aš ir taip pagalvojau,sakau neduok dieve
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:19 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ieko čia baisaus, žiemos metu bus namie ir šiaip dažnai gryžinės liuks O ateityje manau ir mes išvažiuosime. nu tai aišku nieko baisaus būna ir baisiau va draugė matosi tik kas pusę metų ir po 2 savaites tai aišku jei bus galimybė galima ir išvažiuoti, o buvęs nenorės vaiko atgal pasiimti, kai sugrįš
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:21 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir taip pagalvojau,sakau neduok dieve juokas juokas juokas nu gal ne pas mus tai kažkaip negenda ta techika, skalbenkei gal jau kokie 5m ir veikia kau nauja sakau gal dar ir tarnaus ilgam, o mikrobangę tai jau keitėm bet kadangi nebrangios tai ir negaila o va didesnė technika tai brangesnė ir gaila kai sugenda
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 8:08 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kur pleputės dingusios
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 8:21 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kur pleputės dingusios galvoju po savaitgalio neatsigavusios gal
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 9:58 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| atsigavus, atsigavus.. , namu darbus dariau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 10:14 AM | Žinutė # 1185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) atsigavus, atsigavus.. , namu darbus dariau juokas juokas ir daug namų darbų užduoda
|
Atsijungęs |
| |