|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 10:15 AM | Žinutė # 1186 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas aš jau iš daktarytės, išrašė vaistukų reikės leistis 2 kartus lėksiu iki miesto, iki darbuko reikia užsukti , geros dienelės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 10:59 AM | Žinutė # 1187 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba rytą ir aš jau čia vakar foto sesija gi ta mums buvo,nereiliai praleidom laiką,palijo bet lietus nuotaikos nesugadino nuotraukos bus tik po kokio mėnesio nes labai daug darbų sakė turi fotogražė,tai va lauksim db žodžiu paskui gryžom į šiaulius,iki pardės nuvaževom nusipirkti buteliuko ,kad sušiltume po foto sesijos,išlipam iš mašinos sakau kur mano tašė,žiūrim visur nėraaa.....vajėj man širdis kulnuose sakau palikau jaučiu prie to ežero prie žarijos,važiuojam atgal ,tašėje mano telefonas,piniginė,piniginėje teisės,pasas,visos banko kortelės galvoje visokios mintys ką reiks daryti,nuo ko pradėti viską tvarkytis nes jau tikrai nerasiu,bet...nuvažiuojam yra tašė ant pievos kaip ir palikau,ačiū dievui oras ne koks buvo tai ir žmonių neužsuko,tai va kaip baigėsi mūsų sekmadienis,važiuojant jau su taše sakiau nu šnd tai prisigersiu,taip ir buvo bet šnd savijauta gera tik troškina,vaikas daržiuke važiuosim iki miesto su branbgiausiuoju geros dienos,nors ir lietus bet ką padarysi,ruduo gi snieguoliuke, sveikatos tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 2:33 PM | Žinutė # 1188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) akar foto sesija gi ta mums buvo,nereiliai praleidom laiką,palijo bet lietus nuotaikos nesugadino sypsausi liuks nuotraukos bus tik po kokio mėnesio nes labai daug darbų sakė turi fotogražė,tai va lauksim db liuks kaip faina Quote (Laurituke) žodžiu paskui gryžom į šiaulius,iki pardės nuvaževom nusipirkti buteliuko ,kad sušiltume po foto sesijos,išlipam iš mašinos sakau kur mano tašė,žiūrim visur nėraaa.....vajėj man širdis kulnuose sakau palikau jaučiu prie to ežero prie žarijos,važiuojam atgal ,tašėje mano telefonas,piniginė,piniginėje teisės,pasas,visos banko kortelės 23 23 galvoje visokios mintys ką reiks daryti,nuo ko pradėti viską tvarkytis nes jau tikrai nerasiu,bet...nuvažiuojam yra tašė ant pievos kaip ir palikau,ačiū dievui sypsausi oras ne koks buvo tai ir žmonių neužsuko,tai va kaip baigėsi mūsų sekmadienis,važiuojant jau su taše sakiau nu šnd tai prisigersiu,taip ir buvo va čia tai nuotykis gerai kad viskas baigesi gerai Quote (Laurituke) nors ir lietus bet ką padarysi,ruduo gi mirkt pas mus taip truputį papurškė bet lenda ir saulutė bet jaučiasi kad atvėso
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 2:34 PM | Žinutė # 1189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snieguoliuke, sveikatos tau anwei ačiukas šiandien jau mažiau skauda gal nuo vaistų bet nieko savaitgalį vėl galėsiu karstytis
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 2:35 PM | Žinutė # 1190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip faina Quote (snieguoliuke) va čia tai nuotykis sypsausi gerai kad viskas baigesi gerai na jo db ir šypsotis norisi,kai viskas gerai pasibaigė Quote (snieguoliuke) pas mus taip truputį papurškė bet lenda ir saulutė bet jaučiasi kad atvėso geda yra jau ir pas mus saulutė brangusis iškepė koldūnų taip skaniai valgau,niam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 2:35 PM | Žinutė # 1191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet nieko savaitgalį vėl galėsiu karstytis juokas kol sprandą nusisuksi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 2:47 PM | Žinutė # 1192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na jo db ir šypsotis norisi,kai viskas gerai pasibaigė sypsausi na tikrai, svarbiausia kad viskas baigėsi gerai Quote (Laurituke) yra jau ir pas mus saulutė liuks brangusis iškepė koldūnų taip skaniai valgau,niam liuks liuks pas mus irgi švieiča ir išgerti kviečia nuo pirmadienio Quote (Laurituke) kol sprandą nusisuksi juokas juokas na gal ne bet va planuojam vidurį savaitės su keturračiais išlėk tai kažin ar leis man kas važiuot
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 3:15 PM | Žinutė # 1193 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vakar foto sesija gi ta mums buvo,nereiliai praleidom laiką,palijo bet lietus nuotaikos nesugadino nuotraukos bus tik po kokio mėnesio nes labai daug darbų sakė turi fotogražė,tai va lauksim db Smagumėlis Tikiuosi ir mes pamatysime fotosesijos foto
Quote (Laurituke) žodžiu paskui gryžom į šiaulius,iki pardės nuvaževom nusipirkti buteliuko ,kad sušiltume po foto sesijos,išlipam iš mašinos sakau kur mano tašė,žiūrim visur nėraaa.....vajėj man širdis kulnuose sakau palikau jaučiu prie to ežero prie žarijos,važiuojam atgal ,tašėje mano telefonas,piniginė,piniginėje teisės,pasas,visos banko kortelės galvoje visokios mintys ką reiks daryti,nuo ko pradėti viską tvarkytis nes jau tikrai nerasiu,bet...nuvažiuojam yra tašė ant pievos kaip ir palikau,ačiū dievui or O siaube, visa laimė,kad taip gerai baigėsi ir tašę radai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 3:17 PM | Žinutė # 1194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 4:06 PM | Žinutė # 1195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus irgi švieiča ir išgerti kviečia nuo pirmadienio juokas aš nuo sekmadienio pradėjau Quote (Romeniukas) Tikiuosi ir mes pamatysime fotosesijos foto liuks liuks parodysiu Quote (Romeniukas) O siaube, visa laimė,kad taip gerai baigėsi ir tašę radai gerai gerai jooo...visa laimė
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 4:27 PM | Žinutė # 1196 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka, LAURYTUKE nu tikrai kaip pasiseke, ne juokas jei butum neradusi svarbiausia niekas nedingo
Mums savaitgalis ir neiprastai praejo spejom dvejuose gimtadiuose pabuti, zodziu viskas ok jau ir pirmadienis praejo lekiu vaikučių į darželį.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 5:02 PM | Žinutė # 1197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) labuka, LAURYTUKE nu tikrai kaip pasiseke, ne juokas jei butum neradusi anwei svarbiausia niekas nedingo liuks teip svarbu viskas yra,niekas nedingo einu ruoštis jau ir aš Airiduką iš darželio parsivesti,ikiuka
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 6:06 PM | Žinutė # 1198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš nuo sekmadienio pradėjau juokas tai kitą sekmadienį užbaigsi mano kinderis grįžo iš treniruotės paruošė pamokas ir išlėkė su dviračiu į kiemą, brangenybė išvažiavo padirbėti, tai aš pasikompinsiu ramiai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 6:36 PM | Žinutė # 1199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| NA PLEPUTĖS KĄ VEIKINĖJATE Aš tai apsitvarkiau, vaikinukai išbėgo į kiemą gražus oras tegul dar pasidūksta su draugais Aš bilietus paspręsiu ta proga ramiai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:16 PM | Žinutė # 1200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kitą sekmadienį užbaigsi brrr...baisu būtų ir pagalvoti Quote (Romeniukas) NA PLEPUTĖS KĄ VEIKINĖJATE vaikas valgo bulvių košę su šiltu pienu,aš tvarkinėjuosi ,eisiu iš kiemo rūbus susirinkti,skalbiausi šnd
|
Atsijungęs |
| |