|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:09 PM | Žinutė # 1276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jo jei pats nori tai tegul,aišku man neramu labai,bet reikia pratintis prie to Quote (Romeniukas) Tai jo jei pats nori tai tegul,aišku man neramu labai,bet reikia pratintis prie to na jo jau reikia po biški,eik tu sau man irgi pagalvoti net baisu kai užsinorės eiti vienas.... Quote (Romeniukas) Kaip tai parašysi tai kur tu ir kur Rusla skaityk kaip parašiau varla
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:19 PM | Žinutė # 1277 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na kad nejudri nepasakyčiau, rytais dar ir kaip judri, o dar tos perejos tarp medžių bet jei moka vaikinukas elgtis gatvėje, tai tegu ir eina,keli metrai ir mokykla Quote (Romeniukas) Tai jo jei pats nori tai tegul,aišku man neramu labai,bet reikia pratintis prie to aišku reikia tegu mokinasi anksčiau ar vėliau reikės vistiek išmokti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:20 PM | Žinutė # 1278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eik tu sau man irgi pagalvoti net baisu kai užsinorės eiti vienas.... dar porą metelių ir varys vyrukas tavo vienas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:25 PM | Žinutė # 1279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai va prisėdau pasikompinti, kinderis su brangiausiuoju anglų mokosi šiandien kad prisijuokėm iš kinderio, sako kadangi mamytei nugarą dar skauda tai padarysiu grafiką kas darys valgyt ir kas plaus indus pakabino grafiką ir surašęs tik save ir tėtį, man išeigines davė sako na nebent valgyt norėsi gaminti tai gamink, bet indus mes plausim
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:53 PM | Žinutė # 1280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dar porą metelių ir varys vyrukas tavo vienas mirkt mirkt jo jau nedaug liko Quote (snieguoliuke) pakabino grafiką ir surašęs tik save ir tėtį, man išeigines davė juokas juokas juokas juokas juokas sako na nebent valgyt norėsi gaminti tai gamink, bet indus mes plausim liuks na va grynos atostogos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:56 PM | Žinutė # 1281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na va grynos atostogos juokas juokas nu tikrai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 9:10 PM | Žinutė # 1282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu tikrai
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 8:17 AM | Žinutė # 1283 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (snieguoliuke) šiandien kad prisijuokėm iš kinderio, sako kadangi mamytei nugarą dar skauda tai padarysiu grafiką kas darys valgyt ir kas plaus indus pakabino grafiką ir surašęs tik save ir tėtį, man išeigines davė nu šaunuolis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 8:37 AM | Žinutė # 1284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) skaityk kaip parašiau varla Nu paskaičiau
Sveikutės Prisėdau su kava ir sumuštyniais, lėksiu greit į mokyklą paskui važiavimas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 9:48 AM | Žinutė # 1285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu paskaičiau nu tai va rašiau,kad paprašysiu,o ne parašysiu Quote (Romeniukas) važiavimas. gerai sėkmės
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 9:49 AM | Žinutė # 1286 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės aš ką tik pavalgiau saločikių,db galvoju reikia eiti apsitvarkyti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 12:09 PM | Žinutė # 1287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas kokia graži dienelė pas mus grįžau iš draugytės pasisedėjom, papliurpėm eisiu persirengti ir eisim kinderio palaikyt nes tarmokyklinės futbolo varžybos
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 12:55 PM | Žinutė # 1288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas mua mua kokia graži dienelė pas mus liuks liuks grįžau iš draugytės pasisedėjom, papliurpėm eisiu persirengti ir eisim kinderio palaikyt nes tarmokyklinės futbolo varžybos liuks liuks jo saulikė šviečia šiltą,porą dienų taip bus sakė reikia pasidžiaugti dar kol galime,paskui jau vėl atvėsta
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 1:09 PM | Žinutė # 1289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, na kaip pasivažinėjimas?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 1:13 PM | Žinutė # 1290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, na kaip pasivažinėjimas? Oj geriau neklausk, šiandien net bordava buvau išlipusi iš mašinos Juodaui grybą pjoviau mieste su sankaba, nežinau kas man šiandien buvo, taip nesisekė,kad ne tas žodis. o aikštelėje ir nėra lengva su tais pastatymais atbulomis,lygiagrečiai ir taip toliau, žodžiu gavau šiandien dozę emocijų. Kalsiu dabar bilietus, kitą savaitę jau teorijos egzas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |