Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 9:39 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos,ziuriu kol as atsliukinu, cia jau tustuma....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 10:01 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) jau nervina jos mane ne tas zodis...neislaikysiu varysiu su kisiu juokas ir man vienodai sviecia ka kiti galvoja, nes man nervinis sokas ir viskas ten...siaip tai noriu jau palakstyti.nes kieme dvi masinos stovi...nors imk ir vaziuok o tu Kaune bandysi pamatysi kaip išlaikysi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 10:02 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) sveikos,ziuriu kol as atsliukinu, cia jau tustuma.... tikrai tuštuma
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 8:57 AM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 10:03 AM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas ką veikiam?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 10:15 AM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tai kas tau neišeina,sustoti nemoki,varai be stabdžių? Nežinau kažką ne taip su sankaba ir stabdžiu darau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 10:15 AM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 11:13 AM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinau kažką ne taip su sankaba ir stabdžiu darau geda viskas aišku na taip reikia laiko,kad priprasti ką veikinėji?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 12:30 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas as mirštu mane sloga nužudys besilaikanciom sekmės ir užuojauta ,nepergyvenkit išmoksit jei paskui važiuosit
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 1:38 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas mirkt as mirštu mane sloga nužudys verkia vajėj,kur peršalai?laikykis ir sveikatytės o aš einu pietų gaminti,išsidžiauščiau kieme rūbus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 1:49 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) viskas aišku na taip reikia laiko,kad priprasti ką veikinėji? Na taip, aš matai kažkaip buvau ipratusi sustoti ant laisvo, o dabar sako, kad reikia ant bėgio, tai man kažkas ir mūtinasi Sprendžiau bilietus, juodai nebesiseka, paskui pamiegojau, vėl pradėjo dienos metu miegas imti. Pasidariau dabar kavitės, lauksiu dove turi pareiti iš mokyklos ir vėliau eisiu pas ginekologę. Valgyt nesugalvoju ką čia šiandien pasidaryti.
Quote (idit) labas as mirštu mane sloga nužudys Mažute, užuojauta tau Sveikatytės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 1:50 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o aš einu pietų gaminti,išsidžiauščiau kieme rūbus Ką gaminsi jei nepaslaptis Aš nežinau ką daryt, beje ir tingulys šiandien žiaurus, miego noriu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 1:56 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kad reikia ant bėgio ai nu tai tada sankabą nuspaudi ir stabdai ant bėgio bet kaip nepatogu ragas nu čia tik kol mokinsies ir kol išsilaikysi,paskui važinėsi kaip tau geriau ir patogiau,bent aš taip Quote (Romeniukas) turi pareiti iš mokyklos ir vėliau eisiu pas ginekologę eilinei patikrai? Quote (Romeniukas) Ką gaminsi jei nepaslaptis mirkt Aš nežinau ką daryt, beje ir tingulys šiandien žiaurus, miego noriu troškinį su mėsa,morkomis bei cukinija,dar salocikes padariau su pekino kopūstu,morkom ir pomidorais su užpilu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 1:59 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ai nu tai tada sankabą nuspaudi ir stabdai ant bėgio Nu taip,atrodo viskas aišku,tik aš kažką ne taip darau,ir užknisa kad normaliai nepaaiškina ką ne taip darau,ar per anksti išminu sankabą, ar per ilgai laikau,na vieną tai žinau,kad buvau numetusi greit koją nuo sankabos tai tada kažkkaip užgesau. ai nu žodžiu, rytoj vėl važiavimas žėsiu kaip seksis. Man daug paprasčiau stot ant laisvo
Quote (Laurituke) eilinei patikrai? Jo eilinei patikrai, echoskopo jaučiu neduos,nes ėjau privačiai, tai dabar nelabai ir reikia.
Quote (Laurituke) troškinį su mėsa,morkomis bei cukinija,dar salocikes padariau su pekino kopūstu,morkom ir pomidorais su užpilu Visai norėčiau, bet kas gi padarytų man tą troškinuką tinginystė mane užvaldė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 2:43 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as mirštu mane sloga nužudys verkia sveikatytės
Quote (Romeniukas) Na taip, aš matai kažkaip buvau ipratusi sustoti ant laisvo, o dabar sako, kad reikia ant bėgio, tai man kažkas ir mūtinasi juokas na taip matai ir egzomine ir kai mokotės negalima naudoti laisvo bėgo, tik vienu atveju, kai stovi prie šviesaforo ir mai žiaurei maišydavosi, nes buvau pripratusi prie laisvo o pasirodo negalima tai vargau kol persilaužiau o kas liečia sankabą tai sako kad negalima ilgiau laikyti kojos ant sankabos ilgiau nei 3s bendradarbės dukra vien dėl sankabos ir neišlaikė mokyklinio vairavimo, sako per ilgai koją ant sankabois laikai bet Romeniukas, išmoksi
|
Atsijungęs |
| |