Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 1:14 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Diena tai labai graži, šilta žodžiu super Laukiu draugė turi atvažiuoti pasikavinti ir Dovydas turi pareiti namo iš mokyklos, užtruko kažko, jaučiu vėl nuėjo į šokių būrelį
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 1:42 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj geriau neklausk, šiandien net bordava buvau išlipusi iš mašinos juokas Juodaui grybą pjoviau mieste su sankaba, nežinau kas man šiandien buvo, taip nesisekė,kad ne tas žodis. o aikštelėje ir nėra lengva su tais pastatymais atbulomis,lygiagrečiai ir taip toliau, žodžiu gavau šiandien dozę emocijų. Kalsiu dabar bilietus, kitą savaitę jau teorijos egzas. būna dienų lyg tyčia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 1:42 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) užtruko kažko, jaučiu vėl nuėjo į šokių būrelį lanko šokius?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 2:20 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) būna dienų lyg tyčia Oj manau dar ir bus tokių dienų, nu niekaip nesupratau ką aš darau ir kaip reikia sustoti prieš sankryžą
Quote (Laurituke) lanko šokius? Na turėjo kaip ir nebelankyti bet kaip matau lanko dar sporto būrelį ir dailę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 3:04 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, o tai į futbolą nevedi Quote (Romeniukas) a turėjo kaip ir nebelankyti bet kaip matau lanko juokas tai kaip dabar mama ir nežinai ar vaikas šokius lanko gal tiesiog laksto po mokyklą su draugais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 3:06 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mes po varžybū iš 3 laimėjo 2 tai ilsisi kinderis nes reikės pamokas paruošti ir eisim į rungtynes dar vakare einu ką nors vakarienei pagaminsiu Quote (Romeniukas) iena tai labai graži, šilta žodžiu supe tikrai graži panašiau į vasarą o ne į rudenį, kažin kokie bus savaitgalį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 3:16 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj geriau neklausk, šiandien net bordava buvau išlipusi iš mašinos juokas Juodaui grybą pjoviau mieste su sankaba, nežinau kas man šiandien buvo, taip nesisekė,kad ne tas žodis. o aikštelėje ir nėra lengva su tais pastatymais atbulomis,lygiagrečiai ir taip toliau, žodžiu gavau šiandien dozę emocijų. Kalsiu dabar bilietus, kitą savaitę jau teorijos egza o kaip gyvatėlė aikštelėj oj kaip man patikdavo man tai aikštelėj sunkiausia būdavo tiksliai sustoti prie linijos STOP arba ant autostakados oj vargau kol išmokau bet Romeniukas, nepergyvenk žinok būna dienų kaip tyčia išmoksi ir viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 4:31 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas, o tai į futbolą nevedi Ne kol kas nevesime, manau jam pirma reikia adaptuotis mokykloje.
Quote (snieguoliuke) tai kaip dabar mama ir nežinai ar vaikas šokius lanko gal tiesiog laksto po mokyklą su draugais Žinau,kad nelaksto po mokykla ir kad buvo šokių būrelį, tik tiek kad jis sakė jog nebeis šokti,bet nuėjo.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 4:34 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką vaikinukai išbėgo į kiemą tai man gera proga pasimokinti
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 5:01 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) i man gera proga pasimokinti gerai reikia reikia, pamatysi ir išlaikysi iš pirmo kart
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 6:02 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, nesinervuok del tu teisiu leliukui kenki man dabar trecio egzas.jau nervina jos mane ne tas zodis...neislaikysiu varysiu su kisiu ir man vienodai sviecia ka kiti galvoja, nes man nervinis sokas ir viskas ten...siaip tai noriu jau palakstyti.nes kieme dvi masinos stovi...nors imk ir vaziuok mes buvom ryte turguj, po to va darze.papurenom brasytes.man kazko nosy kutena lyg sloga nori kibti....oj negeria negerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 6:59 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na turėjo kaip ir nebelankyti bet kaip matau lanko juokas dar sporto būrelį ir dailę liuks šaunuolis Quote (Romeniukas) ką aš darau ir kaip reikia sustoti prieš sankryžą o tai kas tau neišeina,sustoti nemoki,varai be stabdžių? Quote (snieguoliuke) panašiau į vasarą o ne į rudenį, kažin kokie bus savaitgalį :) atvės jau,čia tik porą tokių dienų bus Quote (noele) ir man vienodai sviecia ka kiti galvoja, teisingai,tavo reikalas Quote (noele) nori kibti....oj negeria negerai šauk antigripino
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 7:00 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš parsivedžiau vaiką,pasivaikščiojom,oras pasaka išsiploviau indų krūvą,db prisėdau,bet leisiu biški vaiką nori nynzes pažiūrėti iki ,susipiešim vėliau dar
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 8:08 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu kur visos išsilakščiusios?
|
Atsijungęs |
| |