Ketvirtadienis, 2024-11-28, 2:36 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex  
Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
iditData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:52 PM | Žinutė # 136

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o kodėl dabar taip geda

Quote (Romeniukas)
Eik tu, nu kaip idomiai galvoju

jie lanko maza kaimo mokykla.....................o tokie vaikai pamirsti verkia
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:52 PM | Žinutė # 137

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Pas mus klaseje teveliai uzsimane ekskursijos juokas ka as zinau,manu dar reikia laiko,visiems apsiprasti,vaikai klaseje dar vienas kito nepazysta. Pavasari koki manau visai nieko butu kokia ekskursija. gerai

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:53 PM | Žinutė # 138

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
jie lanko maza kaimo mokykla.....................o tokie vaikai pamirsti

vat kaip... negerai kai taip daro, jei jau kaimo mokykla tai jiems nieko nereikia... nepatinka Ot pas mus tvarka... nepatinka

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:00 PM | Žinutė # 139

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pas mus klaseje teveliai uzsimane ekskursijos

maniskiai ryt vaziuoja su dviraciais i mini zoo.tik as sakiau jog maniskii prisijungs jau vietoj,nes didelis ratas gaunas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:02 PM | Žinutė # 140

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
gerai butu,kad taip paprastai dalintu, deja nedalina, duoda ar klijuoja tik uz gerai atlikta darba, uz gera elgesi ir uz namuose susitvarkyta net kuprine, jei visas knygas, pratybas apsilenkia, uzsiklijuoja lipdukus,kad kekvienas skirtu savo pratybas, tada klijuoja lipdukus. Yra pas mus ir tokiu,kur jau nuo pirmu dienu kuprinese siuklynas, sausainiai sutrinti su pratybomis nepatinka kaip taip tevai netikrina kurpriniu, nesuziuri,kad viskas tvarkoje butu.

tai čia visur žinok taip juokas juokas juokas skatina atrodo už elementarius darbelius, paskui šiek tiek keisis, ir dabar manau bent jau pirmą mėnesį tikrai nei vienas negaus liūdno lipduko mirkt mirkt
o kas lieiča kuprines, tiesą pasakius aš esu į kinderio kuprinę įlindus gal porą kartų per visus metus juokas juokas juokas juokas ir jei vaikas nuo mažens mokinamas elementarių dalykų, manau jam net į galvą nešautų laikyti sutrintų sausai nių ar kokių saldainių popierių, o bet jis ir pats neleidžia mums lįsti, sako aš į tavo rankinuką nelendu juokas juokas juokas juokas juokas nors šeip visada iš mokyklos kiekvieną dieną parsineša ir bananą ar obuolių, ir sausainių su bulkutėmis ir visada išsiima mirkt mirkt

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:04 PM | Žinutė # 141

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pas mus klaseje teveliai uzsimane ekskursijos juokas ka as zinau,manu dar reikia laiko,visiems apsiprasti,vaikai klaseje dar vienas kito nepazysta. Pavasari koki manau visai nieko butu kokia ekskursija. gerai

visai šauni įdėja liuks taip tėveliai artimiau susipažintų, mes irgi pirmomis dienomis organizavom ekskursija, o ir vaikai neformalioje aplinkoje susipažino liuks o pavasarį manau daug klasių važiuoja į ekskursijas mirkt mirkt
Quote (idit)
jie lanko maza kaimo mokykla.....................o tokie vaikai pamirsti verkia

bet negi nėra kokio aktyvesnio pedagogo ar tėvelio, kuris kažką sumąstytų geda gaila vaikučių geda

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:05 PM | Žinutė # 142

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
maniskiai ryt vaziuoja su dviraciais i mini zoo.tik as sakiau jog maniskii prisijungs jau vietoj,nes didelis ratas gaunas

Nu visai faina liuks bet kitas reikalas kai jus jau nebe mazi pirmokeliai, pas mus du vaikai yra tokie pasimete,verkia daznai,atrodo jiems da rkokius du metus darzelyje buti, man ju net gaila,taip atrodo,kad jie nesupranta kur papuole ir kas cia vyksta.

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:07 PM | Žinutė # 143

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o kas lieiča kuprines, tiesą pasakius aš esu į kinderio kuprinę įlindus gal porą kartų per visus metus ir jei vaikas nuo mažens mokinamas elementarių dalykų, manau jam net į galvą nešautų laikyti sutrintų sausai nių ar kokių saldainių popierių, o bet jis ir pats neleidžia mums lįsti, sako aš į tavo rankinuką nelendu nors šeip visada iš mokyklos kiekvieną dieną parsineša ir bananą ar obuolių, ir sausainių su bulkutėmis ir visada išsiima

Na kol kas as kekviena diena lendu viskas sutvarkau, ir rodau vaikui kaip turi atrodyti tvarkingo mokinio kuprine. Pareina is mokyklos su tvarkinga kuprine, nes ir mokytoja pakontroliuoja,kad viska graziai susidetu,sasiuviniai i papke ir panasiai.

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:11 PM | Žinutė # 144

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
visai šauni įdėja taip tėveliai artimiau susipažintų, mes irgi pirmomis dienomis organizavom ekskursija, o ir vaikai neformalioje aplinkoje susipažino o pavasarį manau daug klasių važiuoja į ekskursijas

Tas kad pabendrautu neformalioje aplinkoje gal ir gerai del vaiku, jie susipazintu geriau,susidraugautu, nes dabar mazxai bendrauja nera kada,per pamokas negalima kalbeti, cia jiems nebe darzelis kur zaidzia bendrauja visa diena. Kiek ten per pertraukas,ir tai bendrauja su tais kuriuos pazysta.

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:14 PM | Žinutė # 145

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nu visai faina liuks bet kitas reikalas kai jus jau nebe mazi pirmokeliai, pas mus du vaikai yra tokie pasimete,verkia daznai,atrodo jiems da rkokius du metus darzelyje buti, man ju net gaila,taip atrodo,kad jie nesupranta kur papuole ir kas cia vyksta.

pas mus ekskursijos vyksta kartu su darzelinukais.bendrai mokinuku ir darzelinuku yra 32.tai ryt kas moka vaziuot dviraciais vaziuos,o kas nemoka mokytoja su keliom mamom atveš.zinoma ir as mazaji tempsiu<vyras pagaliau pritaise tandemo jungti>
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:14 PM | Žinutė # 146

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na kol kas as kekviena diena lendu viskas sutvarkau, ir rodau vaikui kaip turi atrodyti tvarkingo mokinio kuprine. Pareina is mokyklos su tvarkinga kuprine, nes ir mokytoja pakontroliuoja,kad viska graziai susidetu,sasiuviniai i papke ir panasiai.

tai gerai kad tau leidžia juokas juokas juokas mums tai ne, ir manau kad teisingai daro, jau didelis berniukas ir galvą ant pečių turi liuks liuks jei jau po savaitės į namus su autobusu grįždavo per pusę miesto tai manau kad tikrai galvą turi liuks liuks liuks o mokytoja mūsų irgi kažkaip nelabai kišosi, parodydavo kaip į papkę susidėti ir viskas mirkt pas mus tai 3 kartus per savaitę sverdavo kuprines mirkt

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 4:16 PM | Žinutė # 147

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai gerai kad tau leidžia mums tai ne, ir manau kad teisingai daro, jau didelis berniukas ir galvą ant pečių turi jei jau po savaitės į namus su autobusu grįždavo per pusę miesto tai manau kad tikrai galvą turi o mokytoja mūsų irgi kažkaip nelabai kišosi, parodydavo kaip į papkę susidėti ir viskas pas mus tai 3 kartus per savaitę sverdavo kuprines

Tai aisku kad jau didelis, liuks O i kuria mokykla jus leidziate? galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 7:37 PM | Žinutė # 148

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
O i kuria mokykla jus leidziate?

Ai gi jus i Rozyno pagrindine mokykla gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:05 PM | Žinutė # 149

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
ai aisku kad jau didelis, liuks O i kuria mokykla jus leidziate? galvoju

Quote (Romeniukas)
Ai gi jus i Rozyno pagrindine mokykla gerai

aišku didelis jug 7m liuks bet jis visada labai savarankiškas , iš darželio pats norėdavo pareiti, nors sakau kol būtų per pusę mieto perėjęs tas noras būtų dingęs juokas juokas juokas taip taip Rožyno progimnazija liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:08 PM | Žinutė # 150

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą