Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:13 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad Rozyno pagrindine mokykla o ne progimnazija galvoju seis metais dar pagrindinė, bet jau visi vadina progimnazija, bet manau kad pagrindinė geriau, nes bus 10klasių, o progimnazijoj tik 8 , o Jūsų šiemet ar kitamet jungs su Aušros (4vidurine) kad sakė daug sujungs kuriose mokinių mažai, ir paliks tik progimnazijas ir gimnazijas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:14 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas jus pagrindine mokykla kaip ir pas mus. Tik progimnazija pas mus tiek pas jus bus po kaip tem tos reorganizavimo pertvarkos, kada cia tai pasikeis net nezinau, sako si pertvarka iki 2015m.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:15 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:18 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , o Jūsų šiemet ar kitamet jungs su Aušros (4vidurine) Ne dar negreit mus sujungs tik 2014-09-01
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:18 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas jus pagrindine mokykla kaip ir pas mus. Tik progimnazija pas mus tiek pas jus bus po kaip tem tos reorganizavimo pertvarkos, kada cia tai pasikeis net nezinau, sako si pertvarka iki 2015m. taip, bet kai kurios mokyklos jau šį rudenį tapo progimnazijomis Nuo 2013-09-01 prijungti M.Karkos pagrindinę mokyklą prie ,,Verdenės“ pagrindinės mokyklos, ,,Nevėžio“ pagrindinę mokyklą prijungti prie ,,Vyturio“ progimnazijos, ,,Aušros“ pagrindinę mokyklą prijungti prie Senvagės pagrindinės mokyklos
tai vadinasi jus jau kitamet tapsit progimnazija mes tikriausiai irgi, nes rašėmėe mes kad būtų progimnazija
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:21 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kazkoks bus bardakas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:22 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vadinasi jus jau kitamet tapsit progimnazija na mes kaip ir dar ne kitais metais, o nuo 2014-09-01
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:26 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na mes kaip ir dar ne kitais metais, o nuo 2014-09-01 galvoju kai mus preitais mokslo metais informavo apie tas progimnazijas, tai sakė kad Senvagės ir aušros jungs nuo 2013, Vyturio progimnazija patapo šiemet ar pernai nepamenu, o šeip daug kas jau susijungė na iš tikrųjų kada jungsis jokio skirtumo, bet faktas kad junsis nes nebėra tuose rajonuose tiek mokinių, nes mokyklos pustuštės Aušros mokykloje sakė iš vis baisu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-09-07, 3:23 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien skambino mokytoja ir klasė, ką dominykas nori lankyti sustiprintą ar lietuvių kalbą ar matematiką iš pradžių nesupratau, bet sakė kad atsirado papildomos lietuvių ir matematikos pamokos 2 kartus per savaitę tiems vaikams kuriems puikiai sekasi šie dalykai, ir liepė išssirink tik vieną dalyką, tai leidau kinderiui spręsti tai pasiemė matematiką lankys pas kitą mokytoją papildomai, sako norėjau ir lietuvių lankyt bet liepė tik vieną išssirinkt
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:30 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus mokykloje buvo pasiūlymas mokytis papildomai anglų , užsiregistravom sakė vyks 2 kartus per savaitę anglų o svarbiausia nemokamai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:23 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes jau žinome kur mūsų pirmokėliai švęs kalėdas, renginys vyks ''Arklio muziejuje""
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:25 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes jau žinome kur mūsų pirmokėliai švęs kalėdas, renginys vyks ''Arklio muziejuje"" liuks liuks liuks kaip smagu mes savaitgalį ten važiuosim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 2:57 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus iki naujų metų nebus kūno kultūros vietoj jos mokinukai bus mokomi plaukti baseine aišku jei kas nenorės galės neleisti bet manau vaikams tikrai labai patiks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:19 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir kaip mokinukams sekasi jau prabėgo pirmas mėnesiukas tikriausiai visi apsiprato Idit, kaip tavo mažyliui sekasi paruošiamukų grupėj
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-10-10, 9:02 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mamytės tai kaip sekasi jūsų mokinukams
|
Atsijungęs |
| |