Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-10-10, 9:18 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na mūsų mokinukui sekasi gerai, nėra jokių bėdų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2012-10-10, 9:18 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:28 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na mūsų mokinukui sekasi gerai, nėra jokių bėdų liuks na ir šaunu, jau tikriausiai ir skaito pirmokėliai mūsiškiui tai irgi super, tik veiklos labai daug nespėja niekur dabar labai džiaugioasi, kad mokyklos stende futbolistų nuotrauka įdėta, kaip geriausių mokyklos futbolininkų o šeip tik grįžta iš mokyklos užkanda persirengia ir į futbolą jei yra koks būrelis dar po pamokų į būrelį tai tada tenka važiuoti pasiimti nes nespėtų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2012-10-16, 6:13 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va po susirinkimo tai daug permainu geriausia kad musu mokykla tures uniformas,jas pasius is remejo lešu<mums nieko nekainuos>,mokykloj atsirado bureliu<kazkokia ESprograma>tai daba po pamoku jaunimas lanko gatves šokius,gitara ir dramos bureli.pratinuos naudotis TAMO,na o patiem butu neblogai jei daug nešnekėtu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-16, 6:51 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) geriausia kad musu mokykla tures uniformas,jas pasius is remejo lešu Kaip fainiai
Quote (idit) mokykloj atsirado bureliutai daba po pamoku jaunimas lanko gatves šokius,gitara ir dramos bureli.pratinuos naudotis TAMO,na o patiem butu neblogai jei daug nešnekėtu Nu va kaip fainiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-16, 7:02 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na va po susirinkimo tai daug permainu liuks geriausia kad musu mokykla tures uniformas,jas pasius is remejo lešu<mums nieko nekainuos>,mokykloj atsirado bureliu<kazkokia ESprograma>tai daba po pamoku jaunimas lanko gatves šokius,gitara ir dramos bureli.pratinuos naudotis TAMO,na o patiem butu neblogai jei daug nešnekėtu kaip smagu, pas mus uniformos nuo kitų metų bent jau taip sakė per susirinkimą, bet teks mokėti mums apie tą ES finansuojamus būrelius ir pas mus pasirinkimo daug yra tik bėda kad galima jį vieną lankyti, na tą finansuojamą ir tas būrelis gauna 100Lt už kiekvieną vaika oj idit, aš jau susidraugavau su TAMO
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-16, 8:51 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūms kol kas sekasi mokykloje puikiai, dovydas lanbai pareigingai atlieka namų darbus, gražiai rašo. Skaito po truputi, 4 raidelių žodelius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-16, 9:25 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Skaito po truputi, 4 raidelių žodelius liuks o tai nemokėjo skaityti tai dar silpnokai jei po 4 raideles, bet nieko anksčiau ar vėliau išmoks na aišku mamytė galėjai išmokinti , per vasarą jaučiu ir būtų išmokęs reikėjo tik noro o šeip aišku ir mokykloje mokinasi, bet norint kad vaikas kuo greičiau išmoktų skaityti reikės pasedėti ir pačiai, aš kažkaip esu tos nuomonės anksčiau ar vėliau vistiek reikės mokinti vaiką mokinti skaityti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-16, 9:29 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai jau po truputėlį ruošiamės matematikos Kenguriukui ryt sakė vėl tapmokyklinės futbolo varžybos bet gal jau salėje bus , o šeip mokslai nuo pirmos klasės labai skiriasi, namų darbų ganėtinai daug, perskaityti per mėnesį mažiausiai po 2 knygas ne mažiau nei 40psl ir šeip tikrai krūvis skiriasi ir dar anglų , bet net keistai sekasi labai gerai, taria labai gerai, neveltui sakoma kad vaikus kalbų okyti reikia kuo anksčiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-16, 9:30 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai nemokėjo skaityti tai dar silpnokai jei po 4 raideles, bet nieko anksčiau ar vėliau išmoks Tau silpnokai, o mūms puiku, ateina laikas ir pats vaikas pradeda rodyti norą skaityti, nieko nebus jei vaikas nenori ir versti, reikia vaikeli skaityti, reikia, nes kiti vaikai jau skaito. Atėjo laikas ir pats pradėjo skaityti, svarbiausia yra noras, o ne kažkos reikia. noro reikia, o kai noras yra viskas ateina savaime ir kekvienam vaikui savo laiku. Mes esame pilnai patenkinti tuo ką Dovydukas moka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-16, 9:52 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tau silpnokai, o mūms puiku, ateina laikas ir pats vaikas pradeda rodyti norą skaityti, nieko nebus jei vaikas nenori ir versti, reikia vaikeli skaityti, reikia, nes kiti vaikai jau skaito. Atėjo laikas ir pats pradėjo skaityti, svarbiausia yra noras, o ne kažkos reikia. noro reikia, o kai noras yra viskas ateina savaime ir kekvienam vaikui savo laiku. Mes esame pilnai patenkinti tuo ką Dovydukas moka na tai aišku kad puiku bet aš sakau apskritai apie tai kokio lygio dabar yra piirmoko mokymo programa, nepalyginsi kokia būdavo anksčiau, pamenu kad pas mus dar būdavo antrokai nemokėdavo skaityti ir nieko baisaus o dabar jei vaikas nemoka bent jau skiemenuoti aėjęs į pirmą klasę tai jau nelabai nes iškart persilaužti vaikui yra be galo sunku, nes jei prieš tai noro nebuvo tai netikiu kad tas noras atsiranda iškart, o mokytis reikia, nes nes garantuoju kad tie vaikai kurie jau skaito, kad ir pas jus klasėje gauna daug daugiau užduotėlių nei tie kurie tik pradeda skaityti , nes visur taip yra o tai reiskia kad vaikas kažko netenka mokslo prasme, nes jis tarsi turi vytis klasės draugus, bent jau aš taip manau, kas liečia rašyma manau visi eina lygiai, nes retą kurį vaiką moko rašyti namuose nes net nepatartina o apie vertimą čia net kalbos nėra, bet jei vaikas kad ir sakykim kokių 4 metukų rodo norą mokytis raideles, o kodėl gi ne jug neatimsi kaladėsiu ir nesakysi ne tau nereikia eiks žaisti su mašinom išmoksi mokykloje o kas lieiča norą , tai aišku jei vaikas nenori tai ir nepriversi ir net nereikia versti, bet jei vaikas rodo norą ir pats nori tai manau tikrai super, kad žino ne tik žaidimus su draugais bet ir į mokslus kreipia dėmesį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-16, 9:57 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Atėjo laikas ir pats pradėjo skaityti, svarbiausia yra noras, o ne kažkos reikia. noro reikia, o kai noras yra viskas ateina savaime ir kekvienam vaikui savo laiku aš manyčiau kad ne noras atėjo o laikas , nes jau pirmokas ir tiesiog privalo mokytis skaityti, nes to reikia ir niekur tavo nesidėsi reikia pradėti o jei dar yra skatinamas dėl Mp3 tai tikrai vaikas stengtis, paskui tau antroje klasėje sakys nesimokysiu anglų kol nenupirksi to ir to na aišku aš čia juokauju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-16, 9:59 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o šeip manau, kad nuo mažens jug vaikus mokome spalvas pažinti, skaičiukus, raideles ir visa tai darome žaidimo forma ir kodėl gi jei vaikui rūpi ne tik mašinos bet ir kažkas naujo, nematyo negirdėto, labai gražiai žaidimo būdu galima pamokyti kaip elementariai jungti po 2 raideles ir pačiam vaikui pasidaro įdomu ir kaip jis puikiai jaučiasi kai jam pavyksta paskaityti žodį o vėliau ir sakinį super reikia tik noro žinoma ne tik vaikučio bet manau ir tėvelių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-16, 10:05 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o pas jus sveria kuprynes mokykloje pas mus svėrė tai kelių vaikų kuprinės svoris buvo per didelis, nes vaikai visas knygas kiekviena diena susikrovę vaikšto ir mes pasirašėm sutikimą kad leidžiam tikrinti vaikučius, na galvytes nagučius ausytes
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-10-17, 6:49 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus mokykloje buvo švarių kuprinių akcija kiek supratau, tikrino ar švarios vaikų kuprinės ar nesinešioja to ko nereikia ir jei viskas tvarkoj davė prizus, tai kinderis parsinešė pamokų tvarkaraštį ir pieštukus
o be to Dominyką ir 4 jo klasiokus, kurie dalyvavo Kengūroje penktadienį apdovanos
Susumavus 2012 metų žinių patikros „Kengūros konkurso" Panevėžio miesto progimnazijų, pagrindinių mokyklų ir pradinės mokyklos rezultatus, mūsų Rožyno pagrindinė mokykla 1 - 4 klasių Nykštuko ir Mažylio kategorijose iš 15-kos mokyklų, surinkusi 783,72 taškus užėmė PIRMĄJĄ vietą mieste. Nuoširdžiai sveikiname pradinukus ir jų mokytojas. Duomenų šaltinis: http://www.kengura.lt/index.php?sector=7
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-18, 9:33 AM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus mokykloje buvo švarių kuprinių akcija kiek supratau, tikrino ar švarios vaikų kuprinės ar nesinešioja to ko nereikia ir jei viskas tvarkoj davė prizus, tai kinderis parsinešė pamokų tvarkaraštį ir pieštukus Galetu ir pas mus buti, dovydo kuprine svari,tvarkinga be jokiu nereikalingu daigtu.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-10-18, 9:34 AM |
Atsijungęs |
| |