Trečiadienis, 2024-11-27, 3:07 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex  
Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
noeleData: Antradienis, 2013-02-12, 5:38 PM | Žinutė # 271

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
mano moka ir didziosiom ir mazosiom.nes anglijoj juos mokino mazosiomis.savo varda graziai paraso.bet siaip labiau raso spausdintinem..skype kai rase mano draugei ot juokiausi juokas
labas :*
ce kladija parase dukartusnesamongus
(party)atvazosimanogitateni
pasilgau
jusu
pati sumaste manes net neklause juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2013-02-12, 5:45 PM | Žinutė # 272

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Irce)
Tiesa,mano abu kairiarankiai,tai su tuo pamokymu rašyti ne kas,nes mes su vyru dešniarankiai.Nžn į ką jie čia juokas galvoju

i kaimyna? geda juokas mano Augustas universalas,puikiai<ta prasme baisiau uz gydytoja juokas > rašo tiek viena tiek kita ranka<bet kai buvo susilauzes desine ranka tai zinoma kad su kaire nemokejo rašyt juokas >
Atsijungęs
IrceData: Antradienis, 2013-02-12, 8:54 PM | Žinutė # 273

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Quote (noele)
skype kai rase mano draugei ot juokiausi

Nu bet vistiek stengiasi,nesvarbu,kad klaidų yra liuks manoji nerašo taip,jei jau neišeina tai ir nebando,nors vardą parašo gražiai,bando vis ką parašyt,bet kolkas dar nelabai gaunasi,vis raides praleidžia kokias,pvz. nupiešė piešinį ir parašė Altėjos vors (voras) sypsausi
Quote (idit)
i kaimyna?

A kas čia žino juokas
Quote (idit)
mano Augustas universalas,puikiai rašo tiek viena tiek kita ranka

Nu gerulis juokas ot vaikai gudručiai liuks nieko,nebūtinas tas dailus raštas,nemanau,kad čia būtinybė mirkt

Forumo taisyklės ir ne tik čia

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2013-02-12, 9:56 PM | Žinutė # 274

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Irce)
Vat aš už tai ir klausiu,nes,kiek atsimenu kai sūnus tokio amžiaus buvo,tai tikrai sakė,kad negalima namie mokinti rašytinėm rašyti.O kas liečia spausdintines,tai manoji parašo net gražiau už brolį juokas

Quote (idit)
Žygutis rašo spauzdintinem,ir daznai pasitaiko kad parašo ''veidrodine'' :) ,nors žinau kad negalima,bet duodu parašyt '' pirmokų dailyraštis''.dar ten nepriejom iki raideliu tik vinguriukai,ir pagaliukai,bet raštas bus kaip broliu juokas galės mokytoja visu triju šifruot juokas

tsi mūsų darželyje duodavo visokius pagaliukus rašynėti liuks liuks liuks liuks ir tas veidrodinis atspindys dar ir pirmoje klasėje pasitaiko, nieko baisaus manau mirkt o darželyje beveik kas antram budavo, kad atvirkščiai rašydavo raides :)

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2013-02-12, 10:00 PM | Žinutė # 275

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o šeip pirmokams reikalavimai tai tikrai labai dideli geda mano draugytės va mergytė paruošiamukė, sakė auklėtoja darželyje niekuo neužsiima, atseit išmoks mokykloje, tai sėdi draugytė pati, kad nereiktų vargti ir atsilikinėti nuo klasės draugų pirmoje klasėje geda va mūsų Domučio klasiokė, atėjo nemokėdama skaityti, raides beveik visas mokėjo, bet nemokėjo jos susieti skaitydama, tai vargo ir mama namuose ir logopedė dirba ir dabar dirba su ja, skaito jau, bet labai labai sunkiai, ir pati mergytė baisiai pergyvena geda geda nes tempas ir reikalavimai tikrai dideli galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-02-18, 7:33 PM | Žinutė # 276

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Pas mus mokykloje rytoj oficialus pirmūnų apdovanojimas liuks liuks liuks liuks mūsų klasėje 2 bernžėliai ir 5 mergaitės pirmūnai liuks liuks liuks pagerbti vyrukai tarp merginų juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-02-18, 7:36 PM | Žinutė # 277

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o pas jus mokyklose dauda vaikams tarkim kokių sūrelių, varškyčių ar jogurto neštis namo geda pas mus gal sakau kokiam projekte dalyvauja, nes va draugės antrokėliui sakė niekas neduoda geda va šiandien parsinešė dominykas 16 Pik Nik sūrio lazdelių plėšomų, sako visiems pradinukams dabar duos 2 kart per savaitę, o varškytes miau 1 kartą per savaitę mirkt mums kiek pamenu nuo pirmos klasės duodavo per savaitę bent po 2 kartus kažko iš pieno produktų gerai

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2013-02-18, 7:37 PM | Žinutė # 278

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Pas mus mokykloje rytoj oficialus pirmūnų apdovanojimas mūsų klasėje 2 bernžėliai ir 5 mergaitės pirmūnai pagerbti vyrukai tarp merginų

saunuoliai vaikai liuks liuks liuks

as tai jei busiu dar namie eisiu 20 diena pas mokytoja pasikalbeti apie Dovydo pirmojo trimestro rezultatus, kaip jam sekesi ir panasiai :) reikia susitvarkyti vaikinukui su tinginiuku... na gal kaip nors geda

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2013-02-18, 7:38 PM | Žinutė # 279

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o pas jus mokyklose dauda vaikams tarkim kokių sūrelių, varškyčių ar jogurto neštis namo pas mus gal sakau kokiam projekte dalyvauja, nes va draugės antrokėliui sakė niekas neduoda

Pas mus Dovydas labai daznai parsinesa namo tai jogurto tai banana ar apelsina tai surio lazdeliu...

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-02-18, 7:58 PM | Žinutė # 280

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pas mus Dovydas labai daznai parsinesa namo tai jogurto tai banana ar apelsina tai surio lazdeliu...

tai čia bananus ir apelsinus prie valgymo duodą arba bandeles, o aš paklausiau sakau kodėl tiek daug tų sūrio lazdlių parsinešei, tai sako nuo šiandien po tiek duos du kart per savaitę, tai sakau gal vėl kokiam projekte dalyvauja geda geda nes kai Miau varškės ir pieno gėrimus duoda tai sakė kurios klasių mokytojos projektą parašė tai ir gauna iš Pieno žvaigždžių, tai sakau gal ir čia panašiai gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-02-18, 8:08 PM | Žinutė # 281

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
as tai jei busiu dar namie eisiu 20 diena pas mokytoja pasikalbeti apie Dovydo pirmojo trimestro rezultatus, kaip jam sekesi ir panasiai :) reikia susitvarkyti vaikinukui su tinginiuku... na gal kaip nors geda

o tai dar nežinai rezultatų ar kaip geda nes pusmečiai iki vasario 1 būna išvesti ir parašyti arba elektroniniame dienyne arba pasiekimų knygelėje jei dar jūsų mokykla jas naudoja mirkt jei visos A tai pirmūnas tada jei raidelės P tai viskas gerai liuks o jei dar kitų yra tada reikia susirūpinti bent jau pas mus taip mirkt mirkt

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-02-18, 8:11 PM | Žinutė # 282

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
reikia susitvarkyti vaikinukui su tinginiuku... na gal kaip nors geda

jau taip baisiai tingi gerai gerai na nelabai gerai kad nuo pirmos klasės pradeda bet dar nevėlu ir pasitaisyti liuks liuks o jam mokykla patinka mirkt kaip sekasi testus rašyti mirkt
mano draugytės mergytė vis dar su ašaromis keliasi ir eina į mokyklą nepatinka jai baisiausiai ten, nors ir skaityti jau mokėjo prieš eidama į ją ir gabi, bet nenori ir mokytoja sakė nepatinka ir vis dar neapsipranta tai beveik kiekvieną rytą keliauja su ašaromis geda geda geda

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-02-18, 8:12 PM | Žinutė # 283

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
saunuoliai vaikai liuks liuks liuks

aga šaunuoliukai mua mua mua visi ir pirmoje klasėje buvo pirmūnais ir dabar, kaip mokytoja sako nei daugiau nei mažiau juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2013-02-18, 8:28 PM | Žinutė # 284

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o pas jus mokyklose dauda vaikams tarkim kokių sūrelių, varškyčių ar jogurto neštis namo

taigi čia programa''i diena po stikline pieno''arba panašei skamba.maniskiai gauna nuo paruošiamos klases.daznai vietoj pieno produktu duoda ir kokiu vaisiu.kiti vaikai tiesiog neima arba ismeta<arba kaip mano anyta parsinesa namo po deze jogurtu ar varskyciu,nu gaila gi mest lauk> tu pieno produktu.geriausiai vaikai valgo plesonus sureliu nes jie siemet naujiena,o va ''saldintas jogurtas''jau ir maniskiam nebepatinka<bet is ju skanus pyragas gaunas liuks >
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2013-02-18, 9:03 PM | Žinutė # 285

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
kokiam projekte dalyvauja nes kai Miau varškės ir pieno gėrimus duoda tai sakė kurios klasių mokytojos projektą parašė tai ir gauna iš Pieno žvaigždžių, tai sakau gal ir čia panašiai

Na cia manau tas pats kad vaikai kur gauna pieno produktus galvoju

Quote (snieguoliuke)
o tai dar nežinai rezultatų ar kaip

zinau rezultatus, bet musu mokytoja nori su kekvieno vaiko teveliais individualiai pasikalbeti apie vaika... :)

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2013-02-18, 9:04 PM
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024