Trečiadienis, 2024-11-27, 5:45 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex  
Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2013-01-30, 6:18 PM | Žinutė # 256

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Pagaliau jau yra visi pusmečio įvertinimai liuks liuks kaip Domsius ir tikėjosi baigė antros klasės pirmą pusmetį būdamas pirmūnų, visi įvertiniai Aukštesniuoju lygiu nei priklauso antrokui liuks tai dabar tariamės su krikštotėveliais kaip čia paskatinti ir apovanoti vaiką reikės juokas

I pusmetis
nuo 2012-09-01 iki 2013-01-31
Pažymiai
Anglų k. Aukš.
Kūno kultūra Aukš.
Lietuvių k. Aukš.
Matematika Aukš.
Muzika Aukš.
Tikyba pp.
Choreografija Aukš.
Pasaulio pažinimas Aukš.
Dailė ir technologijos Aukš.

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2013-01-30, 6:19 PM | Žinutė # 257

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Tik va nesuprantu kodėl tikybos visada būna pp, sakau gal čia kaip įskaita geda

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2013-02-07, 7:17 PM | Žinutė # 258

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na tai ką prasidės kai kuriems atostogoms, pailsės nuo mokslų mokinukai liuks liuks kalbų kengūros nebuvo dėl epidemijos, tai ją nukėlė į Kovo mėnesį, tą patį mėn esį bus ir matematikos Kengūra liuks liuks liuks
na kaip pasisekė užbaigti pusmetį mokinukams :) :)

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2013-02-08, 5:49 PM | Žinutė # 259

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
Tik va nesuprantu kodėl tikybos visada būna pp, sakau gal čia kaip įskaita

pp reiškia pasiekta pažanga juokas taip paaiskino anyta
na maniskiam tai visutiniskai,visokiu raideliu turi geda
va si menesi tai balaganas su mokyklos lankymu:ana savite ejo 3 dienas paskui karantinas,sia savaite tik pirmadieni paskui sugalvojo perkelt atostogas,kita savaite tik nuo antradienio<nes viena liko atostogu diena nuo sios savites,o paskui vel 18,19 laisva nes po kaledu buvo trumpesnes atostogos.
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2013-02-11, 12:41 PM | Žinutė # 260

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
pp reiškia pasiekta pažanga juokas taip paaiskino anyta

aa mat kaip juokas juokas juokas juokas juokas bet vistiek įdomus vertinimas, sakau gal panašei kaip įskaita geda
Quote (idit)
a maniskiam tai visutiniskai,visokiu raideliu turi geda
va si menesi tai balaganas su mokyklos lankymu:ana savite ejo 3 dienas paskui karantinas,sia savaite tik pirmadieni paskui sugalvojo perkelt atostogas,kita savaite tik nuo antradienio<nes viena liko atostogu diena nuo sios savites,o paskui vel 18,19 laisva nes po kaledu buvo trumpesnes atostogos.

tai jau didesniems manau ir sudėtingesni mokslai, svarbu kad stengiasi liuks liuks žinok pas mus irgi , bet gerai, kad prasidėjo sausio gale, tada pusmetis kaip tik pabaigtas buvo, tai dabar reikės daug dirbti, kad viską spėtų, na bet nieko manau nebus kurį laiką dailės ir kūno kultūros :) ir pasivys liuks

Atsijungęs
noeleData: Pirmadienis, 2013-02-11, 6:16 PM | Žinutė # 261

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
mano paruosiamuke mane nustebino.jau is skaityt pradeda.kad delioja raides ir gan gerai gaunas, taip stengias.ir rasyti jau pradeda, deda raides iseina.sakau nu saunuole.bet namie neima knygos.darzeli stengias...kaip ir su dviratuku darzeli ismoko ant dvieju ratu vaziuot.nors kaip sake musu paruosiamos grupes mokytoja, jai neprivalu vaikus ismokinti skaityti..sake pirmoj klasei juos spaudzia.bet maniske eina pas logopede ten viska ismoko.nu daug.zodziu gera logopede turim galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Paskutinį kartą redaguota noele - Pirmadienis, 2013-02-11, 6:16 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2013-02-11, 8:57 PM | Žinutė # 262

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (noele)
mano paruosiamuke mane nustebino.jau is skaityt pradeda.kad delioja raides ir gan gerai gaunas, taip stengias.ir rasyti jau pradeda, deda raides iseina.sakau nu saunuole.bet namie neima knygos.darzeli stengias...kaip ir su dviratuku darzeli ismoko ant dvieju ratu vaziuot.nors kaip sake musu paruosiamos grupes mokytoja, jai neprivalu vaikus ismokinti skaityti..sake pirmoj klasei juos spaudzia.bet maniske eina pas logopede ten viska ismoko.nu daug.zodziu gera logopede turim

Tai labai saunu, saunuole tavo mergaite,kad stengiasi liuks liuks liuks

na musu paruosiamukas dar nenori skaityti, bet rasyti jau gana neblogai raso, sakyciau graziai gerai jis kai susikaupia tai viska puikiai padaro, tik reikia noro gerai

na o pirmokeliui musu reikia stengtis, siaip viskas gerai, tik islindo didysis kirminas TINGINYS bet nieko manau mes nugaleime ta tingini kirmina, jau pazanga padaryta, stengiasi vaikinukas.

Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2013-02-12, 11:00 AM | Žinutė # 263

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na mano paruošiamukas tai skaito,bet rašyt tai NE NE NE juokas būna kad jau kai supykstu tai parašo visas raides<ta prasme žodelius >.o skaičiuot jam patinka ,labiausiai su pagaliukais.jau iki 20 sudėti ir atimti darom<bet vel rašyt nenori,nors žino kaip rašos>.
o jau i mokyklą užrašėt?
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2013-02-12, 11:48 AM | Žinutė # 264

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
o jau i mokyklą užrašėt?

na ne, rasyme balandzio menesi,kada vyks dokumentu priemimas. bet jau buvome mokykloje, susipazino vaikinukas su mokykla, piese, zaide, tai labai patiko gerai

Atsijungęs
IrceData: Antradienis, 2013-02-12, 1:08 PM | Žinutė # 265

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
Mano mergina tai paskaito trumpesnius žodžius,labiau skaičiuoti patinka jai :) o sakykti,ar jūsų paruošiamukai rašo rašytinėm raidėm?Nes manoji tai tik spausdintinėm moka,ir tai pati vos kelis žodžius parašo galvoju dažnai serga maniškė,mažai darželį būna...va ir dabar ketvirta savaitė,kaip serga...tai stengiamės namie pasimokinti.Tik su charakteriu mergica,jei jau nepatinka kas,tai nei bark,nei skatink...turi pati norėti,tada stengiasi,vat pratybas pasprendžia,kur priešmokyklinukams,bet mokytis rašyti rašytinėm raidėm nenori nors tu ką...
Quote (idit)
au i mokyklą užrašėt?

Mes jau sausį užsirašėm,nes pas mus mokykloj nuo sausio 2 reikėjo eiti būsimus pirmokus užrašyti.

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2013-02-12, 1:39 PM | Žinutė # 266

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
o jau i mokyklą užrašėt?

matai pas mus negalima pačioje mokyklojepildyti prašymo, reikia į Švietimo skyrių, ir galima užrašyti nuo balandžio 1 dienos mirkt mirkt
Quote (idit)
na mano paruošiamukas tai skaito,bet rašyt tai NE NE NE juokas būna kad jau kai supykstu tai parašo visas raides<ta prasme žodelius >.o skaičiuot jam patinka ,labiausiai su pagaliukais.jau iki 20 sudėti ir atimti darom<bet vel rašyt nenori,nors žino kaip rašos>.

tavo žygutis šaunuolis, manau tikrai jam nebus problemų moksluose ir patiks ir seksis labai gerai liuks liuks liuks liuks
Romeniukas o rašyti bando spauzdintinėmis raidėmis mirkt
Quote (Irce)
o sakykti,ar jūsų paruošiamukai rašo rašytinėm raidėm

negalima paruošiamukų mokyti rašytinių raidžių, nes mokytoja mokykloje moko, ir jei vaikas jau moka, bet ne visai taip, kaip turėtų, labai sunku persiorentuoti, ir mums pamenu kategoriškai griežtai neleido mokyti rašytinių raidžių gerai gerai gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2013-02-12, 1:40 PM | Žinutė # 267

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ar dalyvaus pirmokėliai ir ne tik matematikos Kengūroje mirkt mirkt

Atsijungęs
IrceData: Antradienis, 2013-02-12, 2:10 PM | Žinutė # 268

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
negalima paruošiamukų mokyti rašytinių raidžių, nes mokytoja mokykloje moko, ir jei vaikas jau moka, bet ne visai taip, kaip turėtų, labai sunku persiorentuoti, ir mums pamenu kategoriškai griežtai neleido mokyti rašytinių raidžių

Vat aš už tai ir klausiu,nes,kiek atsimenu kai sūnus tokio amžiaus buvo,tai tikrai sakė,kad negalima namie mokinti rašytinėm rašyti.O kas liečia spausdintines,tai manoji parašo net gražiau už brolį juokas

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
iditData: Antradienis, 2013-02-12, 2:31 PM | Žinutė # 269

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Žygutis rašo spauzdintinem,ir daznai pasitaiko kad parašo ''veidrodine'' :) ,nors žinau kad negalima,bet duodu parašyt '' pirmokų dailyraštis''.dar ten nepriejom iki raideliu tik vinguriukai,ir pagaliukai,bet raštas bus kaip broliu juokas galės mokytoja visu triju šifruot juokas
Atsijungęs
IrceData: Antradienis, 2013-02-12, 4:53 PM | Žinutė # 270

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
Žygutis rašo spauzdintinem,ir daznai pasitaiko kad parašo ''veidrodine''

Tai čia normalu dar,manoji ir būna sumaišo gerai
Quote (idit)
žinau kad negalima,bet duodu parašyt '' pirmokų dailyraštis''.dar ten nepriejom iki raideliu tik vinguriukai,ir pagaliukai,bet raštas bus kaip broliu galės mokytoja visu triju šifruot

Turim ir mes tą dailyraščio pratybą,tik mano mergina nemėgsta tų pavinguriavimų,braukymų ir pan....jai duok skaičiuot ir viskas sypsausi gal matematikoj gaudysis geriau nei brolis sypsausi o kas dėl rašto,tai jau mano vaikis rašo "su vištos koja",kaip daktaras juokas neina įskaityti.Nors kai nori labai dailiai parašo.Tiesa,mano abu kairiarankiai,tai su tuo pamokymu rašyti ne kas,nes mes su vyru dešniarankiai.Nžn į ką jie čia juokas galvoju

MANO DARBELIAI
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024