Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-02-18, 9:16 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) taigi čia programa''i diena po stikline pieno''arba panašei skamba.maniskiai gauna nuo paruošiamos klases.daznai vietoj pieno produktu duoda ir kokiu vaisiu.kiti vaikai tiesiog neima arba ismeta<arba kaip mano anyta parsinesa namo po deze jogurtu ar varskyciu,nu gaila gi mest lauk> tu pieno produktu.geriausiai vaikai valgo plesonus sureliu nes jie siemet naujiena,o va ''saldintas jogurtas''jau ir maniskiam nebepatinka<bet is ju skanus pyragas gaunas liuks > na tikrai plėsomi sūreliai eina į trasą skanu dar labai patikdavo miau gėrimai tie , o jogurtą tai irgi parnešdavo man kaip ir grūdėtą varškę, nes nelabai mėgsta, tai sako tau dovanų parnešiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-02-18, 9:18 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) zinau rezultatus, bet musu mokytoja nori su kekvieno vaiko teveliais individualiai pasikalbeti apie vaika... aa mat kaip čia pas mus skaičiau kad kitą savaitę bus susirinkimas kalbėsim jaučiu apie uniformas Romeniukas na ir kaip pasisekė mokinukui pabaigti pirmą pusmetį kaip sekasi skaityti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-02-18, 9:26 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas na ir kaip pasisekė mokinukui pabaigti pirmą pusmetį kaip sekasi skaityti Na kaip cia pasakius, beveik viskas P raide... Skaityti skaito gerai, tik reikia susikaupti kai skaito, nes nemoka atpasakoti ka perskaite...
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-02-18, 10:44 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na kaip cia pasakius, beveik viskas P raide... Skaityti skaito gerai, tik reikia susikaupti kai skaito, nes nemoka atpasakoti ka perskaite... galvoju na jei yra tik P ir A raidės tai nėra dėl ko nerimauti na nieko namuose duok daugiau paskaityti ir tegu pasakoja tikrai išmoks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2013-03-01, 11:24 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų mokykloje vėl prasidėjo įvairios programos be patyčių ir direktorė per susirinkimą sakė, kad kiekviena klasė privalės išrinkti po draugiškiausią berniuką ir mergaitę, kurie po vėlykinių atostogų važiuos į nemokama ekskursiją tai šiandien grįžo iš mokyklos Dominykas labai patenkintas, nes klasėje iš 24 mokinių 21 balsavo už jį kaip už draugiškiausią, o mergaitė išreinkta sausai visi 24 balsavo už tą pačia tai labai džiaugiasi bernužėlis, nes rudenio gale buvo išrinktas šauniausiu mokiniu ir važiavo į ekskursiją dabar vėl važiuos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 12:44 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės ar pas mus mokykloje jau buvo kaziuko mugė ar dar bus kaip sekėsi vaikučiams prekiauti, ką prekiavo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 12:49 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergaitės ar pas mus mokykloje jau buvo kaziuko mugė ar dar bus kaip sekėsi vaikučiams prekiauti, ką prekiavo
pas mus pirmadieni bus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:00 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pas mus pirmadieni bus ką priruošei jau bernužėliui prekybai pas mus tai antradienį bus tai jau ketvirtadinį pasakė kurie vaikučiai prekiaus nebus antradienį ir pamokų, poilsis vaikams bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:03 PM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką priruošei jau bernužėliui prekybai pas mus tai antradienį bus tai jau ketvirtadinį pasakė kurie vaikučiai prekiaus nebus antradienį ir pamokų, poilsis vaikams bus
jisai nieko neprekiaus, atsisake, net nezinau del ko, su manimi siuo reikalu net nesitare... jis sake pirks Na jei nenori tai tegul tik perka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:08 PM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jisai nieko neprekiaus, atsisake, net nezinau del ko, su manimi siuo reikalu net nesitare... jis sake pirks juokas juokas juokas Na jei nenori tai tegul tik perka aaa vadinasi nenori užsidirbti pinigėlių maniškis kad jau prisiruošė pernai labai daug užsidirbo tai jau šiemet prieš mėnesį pradėjo ruoštis paprašė kad iškepčiau ką nors skanaus tai ryt kepsim kažką dar ką galės prekiauti prie viso kito
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 2:10 PM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| skambinausi siandien mokytojai pasiklausti kaip sekasi dovydui, tai labai dziugu, sake labai pagerejo, pazanga labai didele, tai pat labai gerai pradejo skaityti tai labai dziugu,kad vaikinukas susiime, susikaupia gal daugiau, buvo labai issiblaskes.
dabar vaikinukas daug repetuoja, penktadienu laukia bent 3 koncertai moters dienos proga, soks vaikinukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 7:41 PM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) skambinausi siandien mokytojai pasiklausti kaip sekasi dovydui, tai labai dziugu, sake labai pagerejo, pazanga labai didele, tai pat labai gerai pradejo skaityti liuks liuks liuks tai labai dziugu,kad vaikinukas susiime, susikaupia gal daugiau, buvo labai issiblaskes.
dabar vaikinukas daug repetuoja, penktadienu laukia bent 3 koncertai moters dienos proga, soks vaikinukas liuks smagu gal paprasčiausiai persilaužė vaikinukas
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2013-03-06, 7:41 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 7:42 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o pas mus šiandien buvo kalbų kengūra sakė labai lengvos užduotys buvo, ir visas spėjo atsakyti ir sužimėti, laukia dabar rezultatų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-03-06, 7:50 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dominykas pristatinėja savo darbą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-03-12, 8:33 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų pirmūnas
|
Atsijungęs |
| |