Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-03-12, 8:43 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Mūsų pirmūnas
saunuolis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-03-12, 8:49 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) saunuolis liuks liuks liuks ačiukas stengiasi kaip reikiant vyrukas, dabar labai sunkus pusmetis, bet sakė darys viską kad baigtų antrą klasę būdamas pirmūnu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-04, 12:56 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ar jau užrašėte būsimus pirmokėlius į mokyklas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-04, 12:59 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Na ar jau užrašėte būsimus pirmokėlius į mokyklas Dar ne, pazyma pasiemem is gydytojo, dar reiks issiimti deklaracijos pazyma ir tada reiks kuria diena nueiti...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-04, 1:06 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai prieš šventes susiginčijau su drauge, jos mergičkai irgi į pirmą klasę, ir kadangi ji gyvena Vilties gatvėje, tai jai priklauso Aušros mokykla, o ne Senvagė na pagal pirmumą ar kaip ten, nes sakau ir mums priklausė netgi Aušros, o ji sako kad Senvagės, tai susisporinom dabar o jums pagal gyvenamą vietą kuri mokykla priklauso, irgi Aušros? ar senvagė pirmumą turi?draugytė sakė ryt eis prašymą pildyt į švietimo skyių, susirinko popierius, nes sakau eik greičiau, nes jei ne ta mokykla priklauso, liksit už borto
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-04, 1:07 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai prieš šventes susiginčijau su drauge, jos mergičkai irgi į pirmą klasę, ir kadangi ji gyvena Vilties gatvėje, tai jai priklauso Aušros mokykla, o ne Senvagė na pagal pirmumą ar kaip ten, nes sakau ir mums priklausė netgi Aušros, o ji sako kad Senvagės, tai susisporinom dabar o jums pagal gyvenamą vietą kuri mokykla priklauso, irgi Aušros? ar senvagė pirmumą turi?draugytė sakė ryt eis prašymą pildyt į švietimo skyių, susirinko popierius, nes sakau eik greičiau, nes jei ne ta mokykla priklauso, liksit už borto
Vaiku gyvenamoji vieta deklaruota Jablonskio gatveje tai jiems priklauso Ausros mokykla, bet mes eisime i senvages...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-04, 1:25 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vaiku gyvenamoji vieta deklaruota Jablonskio gatveje tai jiems priklauso Ausros mokykla, bet mes eisime i senvages... tai vadinasi aš vis dėlto laimėjau nes kažkaip aš manau, kad visas šis rajonas turėtų eiti į Aušros gerai kad nelaukia kito mėnesio ir eina jau rašyti prašymo o tai reikės tada į Aušrą keliauti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-04-08, 11:01 AM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką baigėsi katino dienos vaikučiams maniškis tai su dideliu noru kėlėsi į mokyklą, pasiilgo sakė klasės mergaičių nors per facebooką ar telefonu beveik kiekvieną dieną susirašo, bet vistiek pasiilgo
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2013-04-08, 12:39 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis tai su dideliu noru kėlėsi į mokyklą, pasiilgo sakė klasės mergaičių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2013-04-08, 5:20 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis tai su dideliu noru kėlėsi į mokyklą, pasiilgo sakė klasės mergaičių juokas juokas juokas nors per facebooką ar telefonu beveik kiekvieną dieną susirašo, bet vistiek pasiilgo nu va koks kavalierius
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-25, 10:34 AM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar Dovydas parnese jau nuotraukas fotosesijos, tai pakabinome ant sienos, Tai rodo dabar savo panele, dziaugiasi kad dabar kartu sedi per pamokas
Kur jusu vaikuciai vaziuos mokslo metu pabaigos proga? musu tai vaziuos i Siaulius, i kryziu kalna ir i Ruta saldainiu fabrika
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-25, 12:22 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) musu tai vaziuos i Siaulius, i kryziu kalna ir i Ruta saldainiu fabrika gera kelionė nusimato,ir ten ir ten bus į ką pažiūrėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-25, 12:28 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kur jusu vaikuciai vaziuos mokslo metu pabaigos proga? gerai musu tai vaziuos i Siaulius, i kryziu kalna ir i Ruta saldainiu fabrika liuks mes pernai buvome ten vežė vaikučius kai stovykla buvo, už nieką nemokėjom tik maisto reikėjo įdėti, tai ir saldainius darė, Rūtoje, kryžių kalne buvo, kačių muziejuje, dviračių muziejuje sakė labai patiko bet vežė tik vaikučius o bendra tėvelių ir vaikų kelionė buvo į Biržus , pilyje buvo programa ir tėvams ir vaikams paskui į Karvės olą važiavom, prie kažkokio šaltinio, labai smagu buvo super Romeniukas o čia bendra kelionė ir tėveliams ir vaikučiams bus mes kažkaip nusprendėme pirmoje klasėje, kad visada pavasarį važiuosim ir tėveliai ir vaikai labai smagu būna, ir susibendrauja visi super
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-25, 12:29 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vakar Dovydas parnese jau nuotraukas fotosesijos, tai pakabinome ant sienos, Tai rodo dabar savo panele, dziaugiasi kad dabar kartu sedi per pamokas juokas juokas tai čia ta pati iš darželio ar kita pas mus klasėje irgi meilės verda Domsius tai jau vedėsi vieną mergaitę į filmą va ir dabar važiuos šeštadienį labai jau patinka, dabar serga tai buvo po pamokų nuėjes aplankyti, labai graži mergytė bet klasėje tai daug sakė kibina jį ot sakau mergaitės, ne laukia kol jas pakibins pačios kibina
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2013-04-25, 12:34 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-04-25, 12:31 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kur jusu vaikuciai vaziuos mokslo metu pabaigos proga? gerai musu tai vaziuos i Siaulius, i kryziu kalna ir i Ruta saldainiu fabrika liuks mes renkamės iš 2 arba į Vilnių, ten sakė yra gamykla kžkokia kur pinigus gamina ir daug ką galima aplankyti sostinėje arba į Anykščius į Baranausko, Vienuolio, biliūno muziejus, su siauruku, arklių muziejus
|
Atsijungęs |
| |