Kiek laiko turite vairuotojo pažymėjimą?
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 11:09 AM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kap regitros regitros aištelė tai prie pa pat pagrindinio kelio o jūsų tai ten gyliau įvažiavus pas mus tai labai maža buvo palyginus su jūsų, bet kai instruktorus sakydavo mokytis mažoje geiu, sak kai išmoksi tai nebus problemų ir didelėje koks skirtumas visi taip vadina kad regitros aikštelė prie gatvės ar giliau ot skirtumas
Quote (snieguoliuke) bet zigzagai tik mokykliniam bus, regitroj nebus aga
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 11:56 AM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) koks skirtumas visi taip vadina kad regitros aikštelė prie gatvės ar giliau ot skirtumas juokas na žinok pagalvojau kad ta kur prie kelio, bet ten tik egzamino mašinos važinėja tai skirtumas yra jei nėra tai tu tada pasiūlyk instruktoriui mokintis toj tikroj regitros aikštelėj, nors eilių nebus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 11:57 AM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano draugytė persilaikė teoriją irgi pasisekė iš pirmo karto, užsiregistravo dabar į praktiką regitroj
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 3:04 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as jau savaite kaip turiu teises vazinejau jau tris kartus.liuks ir vakare vaziavau.gera praktika
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 3:12 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as jau savaite kaip turiu teises liuks vazinejau jau tris kartus.liuks gerai ir vakare vaziavau.gera praktika gerai oj tikrai faina aš tik va žinok į tokį Vilnių viena bijau važiuoti man ten toks siaubingas eismas o vakare man tai patinka, bet jei lietus lyja tada net nesėdu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 7:24 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as jau savaite kaip turiu teises vazinejau jau tris kartus.liuks ir vakare vaziavau.gera praktika Šaunu, sveikinu Oj vakare tikrai gera praktika, man teko važiuoti ne tik nakti bet ir per žiauriai didelį lietų, tai gana ekstremalu.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 10:08 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as jau savaite kaip turiu teises liuks vazinejau jau tris kartus.liuks gerai ir vakare vaziavau.gera praktika gerai Sveikinimai naujai iškeptai vairuotojai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-10-14, 9:59 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) man teko važiuoti ne tik nakti bet ir per žiauriai didelį lietų, tai gana ekstremalu. čia su instruktoriumi važiavai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-10-14, 10:10 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia su instruktoriumi važiavai aga. Na ne naktį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-15, 12:40 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aga. Na ne naktį juokas na šeip jeigu ką tai priklauso viena pamoka važiuosi tamsiu paros metu vieni užrašo kad jau važiavo, aš tai pamenu kad važiavau Quote (Romeniukas) man teko važiuoti ne tik nakti bet ir per žiauriai didelį lietų, tai gana ekstremalu. tu čia rimtai bet tai kaip tavo draugas leido taip jug koki atsakomybė, o neduok dieve būtų kas atsitikę, vairuotojai su patirtim padaro avarijas tokiu oru, o čia negana to be teisių ir dar be patirties paskui ir būna avarijų kalnas man va toks poelgis nedaug kuo skiriasi nuo to kad duotų važiuoti išgėrusiam jug ir matomumas ribotas ir kelias slydus man ir dabar baisu važiuoti per tokį orą aš geriau pastoviu kol aprims nes šitiek avarijų būna tokiu oru, pamenu kai man leisdavo pavažinėti tai nebent žvyrkeliu kokiu kur mašinų mažai o per didelį lietų ir dar naktį man net nekiltų tokių minčių ir jaučiu net niekas nebūtų davęs :juokas: jug ir mašiną suvaldyti būtų sunkua jei slysti pradėtų, man tai čia jokio adrenalino nebūtų buvę o vien baimė na bet jei tau patiko išsilaikysi teises galėsi lakstyti Quote (noele) ir vakare vaziavau.gera praktika gerai tikrai gera pamenu kai išsilaikiau teises tai mieste važinėdavau vakarais kol įgudau, nes mašinų mažiau eismas mažesnis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-15, 12:41 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano draugytė šiandien gavo baudą ir vien dėl to kad važiavo be akinių, o ji juos nešioja ir yra apribojimas kad važinėti gali tik su akiniais ar kažkas panašaus, kažkaip pasakė tai niekada tokio juoko nesu girdėjus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-10-15, 1:36 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano draugytė šiandien gavo baudą ir vien dėl to kad važiavo be akinių, o ji juos nešioja ir yra apribojimas kad važinėti gali tik su akiniais ar kažkas panašaus, kažkaip pasakė tai niekada tokio juoko nesu girdėjus Pas mane bus galima su akiniais ir su kontaktiniais lešiais. tik nesuprantu kur tai bus parašyta kad aš galiu ir su kontaktiniais lešiais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-15, 9:07 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mane bus galima su akiniais ir su kontaktiniais lešiais. tik nesuprantu kur tai bus parašyta kad aš galiu ir su kontaktiniais lešiais galvoju kad su lęšiais tai abejoju ar bus parašyta bet jei su akiniais tai gal prie apribojimų
mano draugytė neišlaikė regirto teorios šiandien sako gal 3 kartas bus sekmingas sakė jai labai skiriasi klausimai man tai panašūs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-10-15, 9:12 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad su lęšiais tai abejoju ar bus parašyta bet jei su akiniais tai gal prie apribojimų Bet man sakė gydytoją, kad bus irašytas kodas ligtai ar kas ten, kad aš galiu ne tik su akinukais bet ir su kontaktiniais lešiais ai koks skirtumas vistiek aš be akinukų ir nevažinėčiau,nes nieko nematyčiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-15, 9:15 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet man sakė gydytoją, kad bus irašytas kodas ligtai ar kas ten, kad aš galiu ne tik su akinukais bet ir su kontaktiniais lešiais ai koks skirtumas vistiek aš be akinukų ir nevažinėčiau,nes nieko nematyčiau juokas na taip prie apriboimu bus kodas Romeniukas, au pradedi kauptis mokykliniam kaip sekasi važinėti , nebijai mieste mašinų
|
Atsijungęs |
| |