Kiek laiko turite vairuotojo pažymėjimą?
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 7:16 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jei norit greičiau išsilaikyti teises sakė reikia važiuoti į Vilnių ten labai lengvai praleidžia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:11 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas, kaip tau teisės, gal jau tuoj mokyklinį važinėjimą laikysi gal jau reikia sveikinti kad su teorija kaip sekasi važinėti, aš va kažkaip kai laikaiusi egzaminą papuolė Hiundai, kokia gera mašinytė nepalyginsi su Golfu nors sako kad labai panašios, Man sekasi gerai, teorija jau išsilaikiau su hiundai ir aš važineju
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:23 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) su hiundai ir aš važineju gerai smagi mašinytė nors šeip darbinė pas mane Tayota irgi nebloga bet Audi vistiek geriausia Quote (Romeniukas) Man sekasi gerai, teorija jau išsilaikiau iš pirmo kart teoriją išsilaikei gal jau ir važinėjimus baigi reikės kauptis filmavimui Romeniukas, o tavo instruktoriaus vardas ne Vygantas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:29 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) iš pirmo kart teoriją išsilaikei gal jau ir važinėjimus baigi reikės kauptis filmavimui Romeniukas, o tavo instruktoriaus vardas ne Vygantas iš antro važinėjimas dar nesibaigia dar kažkur 5 važiavimai ir tada jau kauptis filmavimuisi. juk jau anksčiau rašiau,kad Vygantas Ar nerašiau nebežinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:40 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) iš antro geda važinėjimas dar nesibaigia dar kažkur 5 važiavimai ir tada jau kauptis filmavimuisi. juk jau anksčiau rašiau,kad Vygantas Ar nerašiau nebežinau tai labai gerai o visi iš grupės išsilaikė nes mano pažįstamą užsisakė papildomą pamoką pas vygandą iš Vairavimo meno ir su Hiundai nes irgi persilaikinėja teises, bet per tuos 2 metus nevažinėjo sako reikia nors prisiminti o šeip instruktorius geras tau įsivaizduoju kaip lauki kol teises pagaliau turėsi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:44 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai labai gerai o visi iš grupės išsilaikė nes mano pažįstamą užsisakė papildomą pamoką pas vygandą iš Vairavimo meno ir su Hiundai nes irgi persilaikinėja teises, bet per tuos 2 metus nevažinėjo sako reikia nors prisiminti o šeip instruktorius geras tau įsivaizduoju kaip lauki kol teises pagaliau turėsi Net nežinau ar visi gal visi. šeštadieni susitiksime per pirmosios pagalbos kursus. na daug kas man sake kad keista jog tik dabr tiek ursai, bet ką aš žinau dėl ko taip yra,kažkaip ir nepaklausiau. jo laukiu žiauriai teisų jau senokai norėjau instruktorius labai geras reiklus bet tuo pačiu fainas ir gerai viską moko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:49 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Net nežinau ar visi gal visi. šeštadieni susitiksime per pirmosios pagalbos kursus. na daug kas man sake kad keista jog tik dabr tiek ursai, bet ką aš žinau dėl ko taip yra,kažkaip ir nepaklausiau. jo laukiu žiauriai teisų jau senokai norėjau gerai instruktorius labai geras reiklus bet tuo pačiu fainas ir gerai viską moko liuks na įdomiai tikrai su ta pirmąja pagalba jums bet svarbiausiai kad gausit, nes be jo niekur oj mano tai fainuolis koks buvo irgi nerealus va dabar susitikę buvom sakau persilaikaiu iš pirmo kart ir mano brangenybę mokė ir mane, jaučiu kol Domsius galės laikyti teises, jau bus per senas bet labai daug kas nuo instruktoriaus priklauso mano draugytė gal 3 instruktorius keitė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:55 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet labai daug kas nuo instruktoriaus priklauso mano draugytė gal 3 instruktorius keitė Tikrai daug kas nuo instruktoriaus priklauso. kaip man sako yra daug tokių kurie tik laiką prastumia, jiems dzin kaip tu išmoksi ir kad regitroj tau bus kaip sakant pizdiets. Atrodo kad ir toks paprastas dalykas kaip vairo sukimas tik judančiai mašinai, mes stovim aikštelei laukiam kol pasitrauks kitas mokomasis, ir matau kaip suka vairą stovinčiai mašinai, aš ir sakau instruktoriui žėk va suka vairą ir nejuda, sako nu ir blogai, o instruktorius sedi ir vos ne nosi krapšto jam dzin. Tai va tada ir nieko gero regitroj kai daro mokinys klaidas ir jam nepasako kad taip negerai.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-10-11, 8:58 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:09 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai daug kas nuo instruktoriaus priklauso. kaip man sako yra daug tokių kurie tik laiką prastumia, jiems dzin kaip tu išmoksi ir kad regitroj tau bus kaip sakant pizdiets. Atrodo kad ir toks paprastas dalykas kaip vairo sukimas tik judančiai mašinai, mes stovim aikštelei laukiam kol pasitrauks kitas mokomasis, ir matau kaip suka vairą stovinčiai mašinai, aš ir sakau instruktoriui žėk va suka vairą ir nejuda, sako nu ir blogai, o instruktorius sedi ir vos ne nosi krapšto jam dzin. Tai va tada ir nieko gero regitroj kai daro mokinys klaidas ir jam nepasako kad taip negerai. o šeip tai žinok tikrai visokių vieni labai geri, kiti dirba atmestinai, bet jug reikia ir mokykloms užsidirbti todėl ir išlaiko mokyklinį iš kokio 6 karto o kiekvienas kartas po 80 o šeip kas liečia vairą sukimą stovint, kaip kada žinok nes va sukausi per egzą na kur apsisukti reikia ir šiek tiek sukau stovinčiai nes būtent tam pratimui galima, ir nieko egzamionatorius net nesakė daug kas ir nuo egzaminatoriaus aišku priklauso, ir kaip sako ma jei norės kad neišlaikytum tai prisikabins prie bet ko
o koks pratimas aikštelėje tau sunkiausias
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:11 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:12 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mes stovim aikštelei laukiam kol pasitrauks kitas mokomasis, ir matau kaip suka vairą stovinčiai mašinai, aš ir sakau instruktoriui žėk va suka vairą ir nejuda, sako nu ir blogai, o instruktorius sedi ir vos ne nosi krapšto jam dzin. Tai va tada ir nieko gero regitroj kai daro mokinys klaidas ir jam nepasako kad taip negerai. na pas jus ten su ta aikštele tai tragedija kaip privažiuoja kokie 6 mokomieji, ir turi laukti eilėje kol bent vieną pratimą padarysi o laikas pamokos tai bėga tai kol visus pratimus padarai praeina daugiau nei pusvalandis o jei kas neišena negali kartot nes eilė laukia už nugaros tai užtrunki vos ne valandą ir pamatai kad jau pamoka tuoj baigsis man tai buvo vienas iš mokyklos pasirinkimo kad būtų aikštelė, ir kad nemokamai galėtum į ją atvažiuoti su savo mašina tai net galvos nesuki atvažiuosi bet kada ir mokaisi ir laiko negaišti pamokos, geriau mieste praleidi važinėdamas o ne aikštelėj :liuks:ir jokių eilių ir laikas nesigaišta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:19 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Visai pamiršau pasakyti, kad man egzaminatorius saė kad kalbama kad nuo lapkričio 1 bus dedamos kameros ir regitros automobiliuose, bet sakau gal sausio 1 palauks, nors sakė kad jau keliose yra nuo rugsėjo, bet svarbiausiai kad man nebuvo nes kituose miestose Regitrose jau senokai yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:21 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o koks pratimas aikštelėje tau sunkiausias Šiaiop aikštelei bėdų kaip ir nėra kažkokių,tik nelabai patinka ir manau sunkiausiai seksi zigzagas oj neveltui zigzagas zigzaguoju manau šiaip sau dar Nepatinka man šis pratimas.
Quote (snieguoliuke) na pas jus ten su ta aikštele tai tragedija kaip privažiuoja kokie 6 mokomieji, ir turi laukti eilėje kol bent vieną pratimą padarysi o laikas pamokos tai bėga Na jo ten regitroj tai rimtai jei buna kelios mašinos tai nieko gero, lauki kol padarys pratima žodžiu užknisa ir mane :nepatinka. Man išeina visus pratimus pravažiuoti po du kartus ir tada vaziuojam i pasauli kaip Vygantas sako :juokas:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:22 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:30 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiaiop aikštelei bėdų kaip ir nėra kažkokių,tik nelabai patinka ir manau sunkiausiai seksi zigzagas oj neveltui zigzagas zigzaguoju manau šiaip sau dar Nepatinka man šis pratimas. man tai būdavo tas pastatymas palei bortelį kažkkia katastrofa ir dabar nestatau taip mašinos o zigzagas patikdavo Quote (Romeniukas) Na jo ten regitroj tai rimtai jei buna kelios mašinos tai nieko gero, lauki kol padarys pratima žodžiu užknisa ir mane :nepatinka. Man išeina visus pratimus pravažiuoti po du kartus ir tada vaziuojam i pasauli kaip Vygantas sako pas jus ten ta aikštelė kur prie pat mašinų turgaus na ten beveik visų mokklų, nes sakė ten susimoka mokestį mokyklos ir gali nadotis tai kai prisirenka eilutė susidaro ir neduok diee neišeina kas padaryti tai gerai kad neužpypsija kažkaip tikrai laiks labai taip gaištasi, aš tai kažkaip aikštelėj gal su instruktorium tik 2 kartus buvau ir paskui prieš pat egzaminą nuvažiavom rytoj mano buvus kolegė laiko regitroj teoriją
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:32 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tai būdavo tas pastatymas palei bortelį kažkkia katastrofa ir dabar nestatau taip mašinos o zigzagas patikdavo Man kaip tik lengva taip pastatyti. zigzagai ne ne ne
Quote (snieguoliuke) pas jus ten ta aikštelė kur prie pat mašinų turgaus Na regitros aikštelė. nieko gero bet ką padarysi.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 9:36 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na regitros aikštelė. nieko gero bet ką padarysi. kap regitros regitros aištelė tai prie pa pat pagrindinio kelio o jūsų tai ten gyliau įvažiavus pas mus tai labai maža buvo palyginus su jūsų, bet kai instruktorus sakydavo mokytis mažoje geiu, sak kai išmoksi tai nebus problemų ir didelėje Quote (Romeniukas) Man kaip tik lengva taip pastatyti. zigzagai ne ne ne oj man ne stamenai ir įtrižai lengva o palei bortelį ne, aišku pastatydavau, bet pats sunkaiusias man tai labai patikdavo kai reikėdavo užvažiuoti į kalną ir nuvažiuoti atgal su tokiu ganėtinai dideliu posūkiu bet zigzagai tik mokykliniam bus, regitroj nebus
|
Atsijungęs |
| |