Mūsų automobiliai
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 9:15 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aišku kad važinėčiau juokas na jo šiaip labiau domina iš didesnių, labiausiai patiko volkswagen touran ir Opel Meriva 16v cosmo liuks Meriva labiausiai prie širdies gerai nebus gaila gadinti, kaip manasis sako kol įgusi važinėti man tai net neleido su Audi iš pradžių važinėti tai buvo paėmęs Golfą kol įprasiu, įgusiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 9:18 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o šeip manau automobilių pasirinkimas dabar labai didelis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-10-07, 9:28 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebus gaila gadinti, kaip manasis sako kol įgusi važinėti man tai net neleido su Audi iš pradžių važinėti tai buvo paėmęs Golfą kol įprasiu, įgusiu Nu nemanau kad gaila, negalvosiu,kad gadinu kol aš dar viena važinėsiu tai manau praeis laiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 9:55 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai va gavau užduoti iš šių trijų mašinų iššririnkti, net nežinau mėtausi nuo vienos prie kitos,šiaip labiau linkstu prie opel Meriva Kokia jūsų merginos nuomonė kurią jūs rinktumėtės, na čia jau iš moteriškos pusės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 9:57 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man labiausiai patinka pirma Renault scenic užpakalis kažkoks baisus O paskutine jau kažkoks autobusas
Kas už Meriva?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:03 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na čia jau iš moteriškos pusės geda na žinai kas būna kai moterys mašinas išsirenka, paskui vyrai nespėja taisyti o šeip man jos visos labai panšios, bet asmeniškai man nei viena nepatinka bet manau geriausiai tau būtų 3 variantas, nes šeimyninė, didelė bagažinė, erdvi manau turėtų būti nes antra tai manau gale padėsi kėdutę ir dar gal antras vaikas tilps o kur trečią dėsi, kažkokia maža atrodo o pirma tai spalva graži , na reikėtų realiai pasižiūrėti apžiūrėti kas po kapotu ir tada rinktis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:05 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai tai klijuosi klevo lapą registruosi savo vardu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:09 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kas už Meriva? galvoju čia ta pirma kiek supratau spalva graži, modelis gražus bet kažin kiek viduje vietos, nes reikia pirma žiūrėti talpumą manau tau, patogumą ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:13 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) būtų 3 variantas, nes šeimyninė, didelė bagažinė, erdvi manau turėtų būti nes antra tai manau gale padėsi kėdutę ir dar gal antras vaikas tilps o kur trečią dėsi, kažkokia maža atrodo o pirma tai spalva graži , na reikėtų realiai pasižiūrėti apžiūrėti kas po kapotu ir tada rinktis Tai dauguma eina už trečią variantą kad didelė draugai net siūlo jų pirkti nes jie parduoda savo. ruslai irgi tas variantas labiausiai.
Quote (snieguoliuke) čia ta pirma kiek supratau spalva graži, modelis gražus bet kažin kiek viduje vietos, nes reikia pirma žiūrėti talpumą manau tau, patogumą ir t.t. aga čia pirma, jo realiai joje vietos nėra daug, ji tik tokia aukšta. dar galvojau apie variantą Crysler vojage va ten tai jau tikrai didelė.
Quote (snieguoliuke) čia ta pirma kiek supratau spalva graži, modelis gražus bet kažin kiek viduje vietos, nes reikia pirma žiūrėti talpumą manau tau, patogumą ir t.t. Realiai reikia mūms reikia žėti aišku iš šeimyninių, tai galaxy pats tas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:14 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai tai klijuosi klevo lapą registruosi savo vardu Nežinau kieno vardu registruosim, dar reikia teises rankoje turėt tada jau bus kita kalba ir apie mašiną
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:19 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai dauguma eina už trečią variantą kad didelė draugai net siūlo jų pirkti nes jie parduoda savo. ruslai irgi tas variantas labiausiai. galvoju va žinok auksinis variantas, niekada neparduok arba nepirk nieko iš draugų tuo labaiu mašinos Quote (Romeniukas) Realiai reikia mūms reikia žėti aišku iš šeimyninių, tai galaxy pats tas geda tai aišku iš šeimyninių, jau niekur nesidėsi, reikia didelės Quote (Romeniukas) aga čia pirma, jo realiai joje vietos nėra daug, ji tik tokia aukšta. dar galvojau apie variantą Crysler vojage va ten tai jau tikrai didelė. gerai tai tegu perka kokį džipą kainos nukritusios, o ir saugiau manau žymiai su jais, gerai uždirba draugas tai manau gali leisti ir gerą mašiną nusipirkti ir tau padovanoti Quote (Romeniukas) Nežinau kieno vardu registruosim, dar reikia teises rankoje turėt tada jau bus kita kalba ir apie mašiną gerai na taip manau jei viskas bus iš pirmo kart tai antšvenčių teises ir turėsi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:23 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va žinok auksinis variantas, niekada neparduok arba nepirk nieko iš draugų tuo labaiu mašinos Iš patirties kalbi
Quote (snieguoliuke) tai tegu perka kokį džipą kainos nukritusios, o ir saugiau manau žymiai su jais, gerai uždirba draugas tai manau gali leisti ir gerą mašiną nusipirkti ir tau padovanoti Tai man tas Crysler vos ne kaip džipas
Quote (snieguoliuke) na taip manau jei viskas bus iš pirmo kart tai antšvenčių teises ir turėsi Aš ir taip galvoju kad ant švenčių būtų gerai jau teises turėti, ir gal kalėdų senelis atneš dovanų mašiniuką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:27 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Iš patirties kalbi juokas juokas juokas nu ne, sako dažnai taip yra, kažkaip nėra ką pirkti iš draugų niekas nieko neparduoda čia tas pats sako jei nori susipykt su draugu paskolink pinigų, jei taip sakoma vadinasi taip yra Quote (Romeniukas) Aš ir taip galvoju kad ant švenčių būtų gerai jau teises turėti, ir gal kalėdų senelis atneš dovanų mašiniuką juokas juokas tai ir stenktis tada kad tos teisės būtų, bet labai sunku bus važinėti jei užsnigs o važinėjimai tau bus pasibaigę na bet nieko viskas įmanoma Quote (Romeniukas) Tai man tas Crysler vos ne kaip džipas juokas tai nelabai, džipai gražesni jis man į šeimyninį autobusiuką užneša
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:41 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai nelabai, džipai gražesni jis man į šeimyninį autobusiuką užneša Aš ir noriu šiaip šeimyninės, bet net nežinau kaip už autobuso nors faina šiaip aukštai sėdi viską matai iš aukštai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 10:50 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš imčiau trečią variantą,nes tokią ir mes žiūrinėjamės,talpi ir gera mašina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |