Mūsų automobiliai
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:03 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) va tas ir keisciausia,kad realiai opeliai jau nuo 98 metu eina cinkuoti, na bet sako kad megsta rudys, pavazinejus musu ziemomis. ir siaip del rudziu kaip ir visas masinas reikia priziureti. prižiūrėk neprižiūrėjus, jei lenda tos rudys ir lis žinok, kitoms daug senesnėms mašinoms nelenda rudys, o va žiūrėk opelis kad ir visiškai nesnas o jau surudyjęs, net nežinau nuo ko priklauso , sako ir golfas kažkuris naujesnių metų labai kirmyja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:05 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nezinau kaip tik kiek domejomes kad manevringa,kiek zmoniu tiek nuomoniu, idealiu masinu nera kekviena su savo trukumais tai aišku geriausiai yra pabandyti pačiam ir viskas aišku aš kažkaip bandžiau tai man nelabai patiko , mano brangiausiasis irgi bandė sako aš su darbiniu Peugout greičiau išmanevruoju nei su juo, bet čia jau pačiam reikia bandyti ir viskas bus aišku bet šeip palyginus tikrai pigi ir gerų metų ir dar minivenas, viskas viename
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:06 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vat pasidomejome kas liecia del rudziu, tai realiai rudija tos masinos kurios yra parvarytos dauztos ir remontuotos,tose vietose kur antikorozinė danga buvo pažeista ir rūdyja. siaip jos cinkuotos, musiske tikrai nedauzta, atvaryta is Belgijos. tai kaip sako,jei ziauriai rudyja reiskia ji buvo dauzta ir remontuota.
pavazinesim pamatysim ka laimejom
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:07 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daug zmoniu daug nuomoniu tai naturalu vieningos nuomones nera nei apie viena masina.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:13 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vat pasidomejome kas liecia del rudziu, tai realiai rudija tos masinos kurios yra parvarytos dauztos ir remontuotos,tose vietose kur antikorozinė danga buvo pažeista ir rūdyja. siaip jos cinkuotos, musiske tikrai nedauzta, atvaryta is Belgijos. tai kaip sako,jei ziauriai rudyja reiskia ji buvo dauzta ir remontuota.
pavazinesim pamatysim ka laimejom juokas na parašei kaip mašinų žinovė rūdija žinok ir dėl to kad tikraiusiai tai Opelis , nes jug nei vienos mašina kaip labai rūdijama neįvardijama tik Opeliai o dėl daužtumo tai negali žinoti ar buvo nedaužta, jug neįlysi į kėbulo vidų ir nepatikrinsi, o kai nori parduoti mašiną sakyti tą ką nori girdėti pirkėjas, ir tikrai nesakysi kad mašina ten truputį patvarkyta, paskui dar ten, n ten padažyta tas pakeista ir.t.t tada jei viską sakytų pardavėjai musėt mašinų neparduotų o šeip kaip tik daugelis mašinų atvarytų iš Užsienio yra po avarijų arba dar baisiai suklijuotos, kaip ta Audi 8, kur vienas iš grupės "naujųjų lietuvių" užsimušė, ir tik po avarijos paaiškėjo, kad mašina buvo suklijuota taip gerai kad niekas net neįtarė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:13 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) daug zmoniu daug nuomoniu tai naturalu vieningos nuomones nera nei apie viena masina. tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:14 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) masinos kurios yra parvarytos dauztos ir remontuotos,t žinok esu ne kartą mačiusi kaip iš taip sudaužytos mašinos padaro kaip naują, nes Domsiaus krikštotėtis dirba prie mašinų, tai tokias sumaitotas parsivaro o padaro kaip iš salono ir aišku parduoda kaip gerą, nors viskas beveik pakeista būna tai ir sukasi tas mašinų verslas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:17 PM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pavazinesim pamatysim ,siaip mums viskas tinka laikas parodys kas irkaip, cia gi ne namas ne visam gyvenimui nusiperki
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:24 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pavazinesim pamatysim ,siaip mums viskas tinka liuks laikas parodys kas irkaip, cia gi ne namas ne visam gyvenimui nusiperki juokas tai aišku nepabandęs ir nepravažinėjęs bent jau metų nieko nepasakysi tai kada jau parvarys jūsų gražuolę tik pas mus numeriai dabar GEJ eina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:27 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku nepabandęs ir nepravažinėjęs bent jau metų nieko nepasakysi tai kada jau parvarys jūsų gražuolę tik pas mus numeriai dabar GEJ eina rytoj jau pavarys, o tai tu numeriu dar nepanaikino sake neims tokiu mokes geriau ltbet ims kitus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:40 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) rytoj jau pavarys, o tai tu numeriu dar nepanaikino galvoju sake neims tokiu mokes geriau ltbet ims kitus juokas juokas juokas aišku nenuimė kol neišnaudos tol bus mačiau vakar Golfa su tais numeriai ai ta va rytoj ir technikinę pervarys ir numerius gaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:48 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku nenuimė kol neišnaudos tol bus mačiau vakar Golfa su tais numeriai ai ta va rytoj ir technikinę pervarys ir numerius gaus neims jis tokiu jo tuo paciu ir technikine pravarys ir uzregistruos ant manes nerasys del didelio draudimo norejo ant manes rasyti nes cia man msina bet kol kas dar palauksim
o kiek jums kainavo draudimas? labai brangiai? klausiu nauju vairuotoju, na Noele kiek tau draudimas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 9:58 PM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jo tuo paciu ir technikine pravarys ir uzregistruos ant manes nerasys del didelio draudimo juokas juokas juokas norejo ant manes rasyti nes cia man msina bet kol kas dar palauksim juokas o kiek jums kainavo draudimas? labai brangiai? klausiu nauju vairuotoju, na Noele kiek tau draudimas galvoju tai mašina gali tavo vardu būti tik draudimą tegu jis savo vardu rašo na draudimas priklauso nuo stažo jei neturi 5m stažo brangesnis kadangi tu būsi dar ir su žaliu lapu tai dar brangesnis, ir jei neturi 30 irgi bargus, pernai kažkaip nebuvo, bet va maniškis vieną draudė tai sako neturi 30, nors važinėja daugiau nei 10m vistiek gavosi daugiau , tai apsidraudė 2 mėnesiams nes sakė tada metams bus žymiai pigiau ir šeip dar priklauso ar nusižengimų buvo ir t.t. ir aišku nuo draudėjos ir nuo pačio dradimo nes jeigu Kasko tai jaučiu virš 1000 tai tikrai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:15 PM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes mašiną draudžiam ant uošvio,už metus mokam kapeikas,kadangi labai didelis jo stažas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 11:16 PM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pamenu kai išsilaikiau teises ,nusipirkau automatą išmokimui važiuoti,tai ant savęs pirkau,ant savęs draudžiau tai už mėn sumokėjau lyg virš 40lt,daug čia yra kur mums uošvis apdraudžia ant 7 mėn už 100lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |