Mūsų automobiliai
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:59 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kam jūms tas pasatas stovi kelinti metai toks vaizdas kad iš vietos nejudanti juokas tai va blogai matai ten rezervuota vieta , o paskutinį kartą važiavo prieš porą mėn, bet reikia dabar paruošt technikinei, tai tegu stovi valgyt neprašo :liuks: dar tegu stovi nors ir 10 metų :juokas: o šeip ir pirkėjų yra jam, bet brangenybė nenori parduot jam sakė labai geras chalturkėm : o be to pirma mašinytė mūsų tai tegu stovi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-09-13, 7:05 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 7:02 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neturim kol kas nes važinėdavo kol buvo LT su darbine, dabar jau reikia savo gerai na vat kaip vyras ir be mašinos, kažkas neįprasta šeis laikais be mašinos kaip be rankų, o ypač vyrui, na kai yra darbinė tai gal ir nieko, bet jug nevažinėsi savo reikalais darbine mašina na nieko dabar užsidirbs ir galės nusipirkti nuosavą tik va dabar sunkaiu nes niekur išvažiuoti negalit, tik su autobusu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-09-13, 7:07 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 7:07 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kaip vyras ir be mašinos, kažkas neįprasta šeis laikais be mašinos kaip be rankų, o ypač vyrui, na kai yra darbinė tai gal ir nieko, bet jug nevažinėsi savo reikalais darbine mašina na nieko dabar užsidirbs ir galės nusipirkti nuosavą tik va dabar sunkaiu nes niekur išvažiuoti negalit, tik su autobusu Niekada nebuvom be mašinos ir autobusu nevažiavom. Darbine buvo kaip jo kada reikia visada yra važiuoji kur nori tai koks skirtumas tavo ar darbine Dar geriau tik isipilk ir važiuok ir net isipilt ne visada reikia Jis yra iš tų žmonių kur jam nereikia kaip jis sako geldos, jis geriau pataupys bet nusipirks gerą mašiną
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 7:12 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Niekada nebuvom be mašinos ir autobusu nevažiavom. Darbine buvo kaip jo kada reikia visada yra važiuoji kur nori tai koks skirtumas tavo ar darbine juokas Dar geriau tik isipilk ir važiuok ir net isipilt ne visada reikia juokas Jis yra iš tų žmonių kur jam nereikia kaip jis sako geldos, jis geriau pataupys bet nusipirks gerą mašiną liuks na tai aišku jei yra darbinė ir ja gali važinėti, bet ji vistiek ne sava nes sava lieka sava o be jei vyrai neturi šeimos tai garantuotai turi arba gerą mašiną arba butą, ir tada savo algą kiša visokiausiam tiuningui nes daugiau nėra kam :juokas: bent jau dažniausiai taip būna na nieko kei dar nebuvo susitaupęs gerai mašinai užsidirbs ir nusipirks, ir tau leis važinėti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-09-14, 8:24 AM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, o kokį tu mašiniuką vairuoji gerai Audi caupe pas mus yra dairomės didesnės,patogesnės,žiūrinėjamės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-14, 8:49 AM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Audi caupe pas mus yra dairomės didesnės,patogesnės,žiūrinėjamės Greit ikeliam foto kad ir iš intero nežinau kokia čia,smalsu gi baisiai Aš tai jau žinau kokios noriu, tik galvoju ar ne per gerai noriu iš karto su klevu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-09-14, 9:10 AM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| grynai kaip mūsų tik mūsų ratai balti yra.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-09-14, 3:50 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Audi caupe pas mus yra mirkt dairomės didesnės,patogesnės,žiūrinėjamės audi valdo super mašinytė kaip pas draugytę, tik jos vyšninė Laurituke, o tu ne renute važinėjai, o gal maišau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-09-14, 3:52 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, ne tu vakar lindai į mūsų pasatą klausinėjai vakar, o šianakt bandė į vidų įlist, tai keleivio durelės rankeną išlaužė, bet neįlindo, buvom policiją išsikvietę, bet sako jei nieko nepavogė tai nelabai kas ir ieškoskas čia lindo
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-14, 5:17 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) grynai kaip mūsų tik mūsų ratai balti yra.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-09-16, 9:01 AM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke, o tu ne renute važinėjai, o gal maišau geda na neee...tokios nesu turėjusi Quote (Romeniukas) Ne mano sritis lankdžioti po mašinas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:23 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Baisu ir užklaust, paskui vagyste apkaltinsi juokas juokas juokas juokas a ko ten lyst ligtai kažko gero yra na žinok yra, ir magas ir įrankai ir t.t., na bet nieko nekokie vagys buvo tikriausiai Quote (Laurituke) na neee...tokios nesu turėjusi tai gal sumaišiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:24 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na žinok yra, ir magas ir įrankai ir t.t., na bet nieko nekokie vagys buvo tikriausiai Matomai ne kokie
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-23, 7:24 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va spalio pirmoje savaitėje važiuosiu persilaikyti egzamino užsiregistravau jau
|
Atsijungęs |
| |