Mūsų automobiliai
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 2:30 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as diedo vairuoju 1992 metu pasata dyzeli.man gerai.aisku mokinausi su 6 nauju golfu.ta ten tai buvo ledas.bet ir tas pasatas man nieko...turim ir 99m pasata ta b5.bet vairo stiprintuvas parejes.as nepasuksiu vairo manau A nu aisku, man tai kazkaip sunku kai ipratau prie naujos ledines masinos ir kai atsisedi kaip sakant ne prie naujos, bet manau reikia tik priprasti ir viskas bus gerai tik kazin kaip seksis kad masiniukas ne is mazuju, bet sako dar geriau gali buti, man patinka tas kad aukstai sedi. /rytoj regitroj teorija nafik nesiseka klausimai nenormalus tai negaliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 3:00 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o geriausiai kai is 4 kisu i antra jau kaip duoda ta maisna juokas arba nedaminu sankabos ir kisu i pirma nu nelenda.ir galvoju kokai kvaila ta maisna...bet man vienodai iku po to 5 tiesiam kely eina kaip bite oj žinok ir man taip būdavo ir dar būna Quote (Romeniukas) Siaip viskas jei gerai tik reikia priprasti, mat man vis kazkas negerai,kad tik prisikabinti juokas vadinasi ne tokios mašinos norėjai nei jei labai patiktų sakytum ledas bet dažnai manau taip būna kai jau turi savo atrodo tas negerai anas negerai Quote (Romeniukas) Nu cia tik man sunkiai veikia juokas siaip ir technikine praejo ir viskas ten gerai, bet man sunkiai juokas manau reikia įprasti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 3:02 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) A nu aisku, man tai kazkaip sunku kai ipratau prie naujos ledines masinos ir kai atsisedi kaip sakant ne prie naujos, bet manau reikia tik priprasti ir viskas bus gerai gerai tik kazin kaip seksis kad masiniukas ne is mazuju, bet sako dar geriau gali buti, man patinka tas kad aukstai sedi. gerai /rytoj regitroj teorija nafik nesiseka klausimai nenormalus tai negaliu piktas saugiau kažkaip jautiesi didesnėje mašinoje bet kai reikia pasistatyti tada manau visi galvoja geriau būtų mažesnė Quote (Romeniukas) /rytoj regitroj teorija nafik nesiseka klausimai nenormalus tai negaliu piktas tai nebespręsk tada, nes kai persisprendi per daug irgi negerai, tuo labaiu kad regitriniai klausimai kitokie, mane tai iš vėžių išmušė kitokie paveiksliukai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 4:39 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai nebespręsk tada, nes kai persisprendi per daug irgi negerai, tuo labaiu kad regitriniai klausimai kitokie, mane tai iš vėžių išmušė kitokie paveiksliukai na jo kitokie paveiksliukai tai tikrai ir mane ismustu is veziu, daug kur pagal paveiksliuka atsimenu koks atsakymas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 4:40 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vadinasi ne tokios mašinos norėjai nei jei labai patiktų sakytum ledas bet dažnai manau taip būna kai jau turi savo atrodo tas negerai anas negerai Tai visada taip buna vis kazkas negerai, bet nieko pradziai bus gerai, veliau bus matyt, kaip as sakau ne koki nama nusipirkome kad visam gyvenimui, reikes ir pasikeisi manau dar ne viena karta
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 6:38 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, oj romeniuk sekmes tau ryt regitroj....bet as kaip pamenu nuejau.sedziu...ziuriu....sedziu ir nieko nesuprantu.mokykloje visai kitokie klausymai regitroje dar kitokie..arba kur moksei 4 atsakymai regitroj pasirinkti viena.tam klausymui, tai sakau man ten buvo oho oho oho
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 7:04 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, oj romeniuk sekmes tau ryt regitroj....bet as kaip pamenu nuejau.sedziu...ziuriu....sedziu ir nieko nesuprantu.mokykloje visai kitokie klausymai regitroje dar kitokie..arba kur moksei 4 atsakymai regitroj pasirinkti viena.tam klausymui, tai sakau man ten buvo oho oho oho Tai tikiu, kad bus nieko gero, kazkokia nuojauta,kad neislaikysiu. sunkiai kazkaip sekasi,ai kaip bus taip nei as pirma nei paskutine kuri neislaiko is pirmo karto.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 8:44 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na jo kitokie paveiksliukai tai tikrai ir mane ismustu is veziu, daug kur pagal paveiksliuka atsimenu koks atsakymas juokas juokas juokas va tas ir blogiausia, o būna taip kad paveikslėlis tas pats o klausimas visai kitas ir iš pripratimo pažymi tą kurio nereikia Quote (Romeniukas) Tai visada taip buna vis kazkas negerai, bet nieko pradziai bus gerai, veliau bus matyt, kaip as sakau ne koki nama nusipirkome kad visam gyvenimui, reikes ir pasikeisi manau dar ne viena karta tai aišku Quote (noele) .bet as kaip pamenu nuejau.sedziu...ziuriu....sedziu ir nieko nesuprantu.mokykloje visai kitokie klausymai regitroje dar kitokie..arba kur moksei 4 atsakymai regitroj pasirinkti viena.tam klausymui, tai sakau man ten buvo oho oho oho oj pažįstamas tas jausmas Noele ir man va su tuo žymėjimu tikrai taip atrodo mokykloj visus žymėti reikia o regitroj vienas tinka o paveiksliukai tikrai kitokie, aš pamenu net pasimečiau, sėdžiu ir galvoju pyze bus bet kažkaip susikaupiau ir susitvarkiau su tuo jauduliu, nes tas stresas tikrai didelis, atrodo gi dar ne važiavimas bet vistiek siaubingas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 8:45 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas nesijaudink per daug bus kaip bus linkiu išlaikyti ir nusimesti nuo pečių šitą naštą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-03, 8:55 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukas nesijaudink per daug bus kaip bus linkiu išlaikyti ir nusimesti nuo pečių šitą naštą Dėkui. surinkau siaip ne taip 83 procentus, na bus matyt jei pavyks tai bus šaunu, jeo ne tai ne nieko čia baisaus.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:51 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas na pasidovanojai sau dovaną kalėdų proga, išsilaikei teoriją
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:56 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) Romeniukas na pasidovanojai sau dovaną kalėdų proga, išsilaikei teoriją nelaikiau dabar, nezinau kada prisiruosiu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:58 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) nelaikiau dabar, nezinau kada prisiruosiu... geda na aišku kam gadintis šventinę nuotaiką nieko kaip sakoma trečias kartas nemeluos o ketvirtas garantuos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-27, 9:59 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) na aišku kam gadintis šventinę nuotaiką nieko kaip sakoma trečias kartas nemeluos o ketvirtas garantuos kazkuris kartas garantuos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 7:12 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) kazkuris kartas garantuos juokas juokas juokas tai jau spėjai išsilaikyti ir teoriją šiemet tai visdėlto trečias ar ketvirtas kartas garantavo kaip manai važiavimą pavyks iš pirmo
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2013-01-10, 7:13 PM |
Atsijungęs |
| |