Mūsų automobiliai
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2009-12-08, 6:19 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Kažkada ir aš taip kalbėjau ,bet kai pajunti nesulyginamą komfortą iš mažos mašinikės įsėdus į didesnę,erdvesnę,tai patikėk....prieš tai ką galvojai apie mažas mašinas labai nublanksta...nes kelionės kokybė labai pagerėja nuo didesnės mašinikės...ir čia visai ni pričiom stori-ploni... liuks pasakyta. aš irgi nesupratau prie ko čia sportinė mašina ir stori ar ploni, tikriausiai Dove@deive norėjo pasakytikad stori žmonės į sportinę mašiną netelpa tai pažiūrėk su kokiomis sportinėmis mašinomis amerikoje "storesni" žmonės važinėja o gal čia akmuo buvo skirtas į mano daržą .
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2009-12-08, 6:20 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes visos kurios važinėjame su didesnėmis mašinomis tikriausiai esame labai storos nes netelpam į kitas mažesnes mašinas o tik į dideles
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2009-12-09, 8:23 AM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niekas taip nesako paprasciausiai,mums tokia gera ir tiek,o jums cia sukele begaline diskucija apie sportine masina,mums patinka ir gera tokia.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-08-28, 0:16 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką mūsų ketvirtas autonobilis tikimės,kas kol kas paskutinis ir geriausias Ir vėl merginos išpeiksite Mūms tai labai gerai,nėra tokia maža,nusipirkome gana nebrangiai,tvarkinga,su gera aparatūra,geromis dujomis,geromis padangomis ir techniškai tvarkinga.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Šeštadienis, 2010-08-28, 0:17 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-08-28, 11:48 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ką mūsų ketvirtas autonobilis tikimės,kas kol kas paskutinis ir geriausias tai jau vyras patenkintas Quote (Romeniukas) Ir vėl merginos išpeiksite Mūms tai labai gerai,nėra tokia maža,nusipirkome gana nebrangiai,tvarkinga,su gera aparatūra,geromis dujomis,geromis padangomis ir techniškai tvarkinga. svarbu jums gerai jums pasisekė, kad pigiai nusipirkot ir kad viskas sudėta :_liuks_: bet kad nebūtų vėl kažkas užslėpta, kaip ir mazdai iš pradžių buvo gera ir pigiai nusipirkot o vėliau pradėjo gesti na bet laikykit špygas ir viskas bus čiki manau :_liuks_: kaip sakoma mašina kaip loterija man spalva graži negaila buvo su mazda atsisveikinti
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-08-28, 12:07 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-08-28, 11:51 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai o jūs ne audi norėjom ir žadėjot pirkt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 0:47 AM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su senaja mazda dar neatsisveikinome,dabar turime dvi Norėjome Audi,bet vyras paskaitė komentarus,kad jose kažkas labai gesta tai ir nebepirkome
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2010-08-29, 0:47 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 8:30 AM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, gražus mašiniukas,svarbu jums gerai o ką sako kiti nekreipk dėmesio juk jau tau sakėme pameni
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 10:21 AM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) su senaja mazda dar neatsisveikinome,dabar turime dvi tai dabar tu laikykis teises, nereikės parduoti senosios Quote (Laurituke) svarbu jums gerai manau kad kiekvienam sava mašinytė geriausia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 3:00 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o pamatytumėte dabar manojo Audi atrodo kaip sušaudyta nes šveičia dabar ten kur rudys, vėliau perdažys, tai atrodo kaip vėjaraupiais kokiais sirgtų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 7:36 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na radau ir as sena savo masiniuko foto, kazka zaidziau su ja...ech, pasirodo mes jau 5m juo vazinejam, ir keist kazkaip nesiruosiam..pripratom, savas, mielas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-08-29, 11:15 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na radau ir as sena savo masiniuko foto, patinka didesnės mašinos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-30, 7:40 AM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pripratom, savas, mielas miela tas ir svarbiausia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-30, 1:01 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, gražus mašiniukas,svarbu jums gerai o ką sako kiti nekreipk dėmesio juk jau tau sakėme pameni Tikrai mes patenkinti mašiniuku,nes senai tokios norėjome o kas svarbiausia,kad visiškai neparudijusi,nėra rudžių o kitose kiek žiūrėjome buvo parudijusios,tai radome neparudijusią Planuoju jau ir aš laikytis teises,nes kiek vyras davė pavažiuoti labai gerai sekasi tai atsirado noras vairuoti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-30, 1:28 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Planuoju jau ir aš laikytis teises,nes kiek vyras davė pavažiuoti labai gerai sekasi tai atsirado noras vairuoti _liuks_ aišku reikia labai geras dalykas teisės yra
|
Atsijungęs |
| |