Mūsų automobiliai
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:17 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai 4 mašinas turite? nu jo gal kolekcionuoti pradėjote o kodėl 4 :juokas : dar nepridėjai darbinių aga kolekcionuojam, su viena į darbą, su kita į parduotuvę, su kita į mišką ir t.t.t svarbu visos vaziuoja, ir visos dizelinės išskyrus golfą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:18 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kodėl 4 juokas :juokas : dar nepridėjai darbinių juokas juokas juokas aga kolekcionuojam, su viena į darbą, su kita į parduotuvę, su kita į mišką ir t.t.t juokas juokas svarbu visos vaziuoja, ir visos dizelinės išskyrus golfą juokas juokas Nu jo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-11, 8:38 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aga, gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-08-28, 10:17 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) po naujų vyras nupirks man kokią nedidelę mašinytę į darbą važinėti, bet aš norėčiau didelės tada už vairo jautiesi saugesnis Na tai koki masiniuka tau nupirko vyras
As dar teisiu neturiu,bet jau zinau kokios noriu, kol nepamaciau kiek ji kainuoja Atrodo tokia paprastute uz ka ten tiek moket
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-08-28, 10:18 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Noriu golf, bet kaip supratau teks man vairuot didele seimynine masina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-08-29, 11:42 AM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na tai koki masiniuka tau nupirko vyras gerai taigi Audi o mažos nepirko nes meapsimoka, kadangi darbe važinėju darbo mašinyte o šeip jei kur arčiau reikia ar šeip į miestą geriau einu pesčiomis, nes kai kuro tokios kainos Quote (Romeniukas) As dar teisiu neturiu,bet jau zinau kokios noriu, kol nepamaciau kiek ji kainuoja juokas Atrodo tokia paprastute uz ka ten tiek moket juokas na teks ilgėliau Ruslanui padirbėt užsienį kad galėtų nupirkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-08-29, 11:44 AM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Noriu golf, bet kaip supratau teks man vairuot didele seimynine masina geda geros mašinos golfai ir vairuojasi gerai, aišku žiūrint koks tas golfas tai pradžiai pasiimk draugo mašiną kol įprasi važinėt, jug vistiek jam ji nereikalinga, o kas liečia dideles šeimynines, tai nespėsi kaip sakant sisioti į jas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:37 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, o kokį tu mašiniuką vairuoji
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:42 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, o kokį tu mašiniuką vairuoji gerai man regis kad Renault Clio o gal maišau Romeniukas o kokia tavo draugo mašinytė gal iš pradžių duos su savo pasimokinti, kad įprastum prisiklijuosi M raidę ir galėsi mokytis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:45 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kas liečia dideles šeimynines, tai nespėsi kaip sakant sisioti į jas Jūs į keturias spėjat sisiot tai mes į vieną didelę tikrai prisisiosim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:51 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jūs į keturias spėjat sisiot tai mes į vieną didelę tikrai prisisiosim juokas juokas juokas na tai aišku, priklauso nuo to ką sisoti reikia o šeip kurą mes perkam po 3Lt, tai tikrai nedaug :liuks: tai draugas mašinos neturi kaip supratau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:53 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai aišku, priklauso nuo to ką sisoti reikia o šeip kurą mes perkam po 3Lt, tai tikrai nedaug tai draugas mašinos neturi kaip supratau Prisisiosim jei reiks Neturim kol kas nes važinėdavo kol buvo LT su darbine, dabar jau reikia savo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:54 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ūs į keturias spėjat sisiot tai mes į vieną didelę tikrai prisisiosim o be to pas mus dabar tik Audi :mirkt: o pasatui technikinę reikia pravaryti, tai reikes patvarkyti ir viskas
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-09-13, 7:02 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:55 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o be to pas mus dabar tik Audi likusios o pasatui technikinę reikia pravaryti, tai reikes patvarkyti ir viskas Kam jūms tas pasatas stovi kelinti metai toks vaizdas kad iš vietos nejudanti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-13, 6:57 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Prisisiosim jei reiks juokas Neturim kol kas nes važinėdavo kol buvo LT su darbine, dabar jau reikia savo gerai tai aišku prisisios, ne bėda tik žiūrint kokia ta mašina,jei kosk džipas tai daug sisioti, jei minivenas tai mažiau , pažįstamai vyras nupirko Sharan, nes dvynukus turi, tai sakė labai patogi mašina, bet sakė tik prisipila kuro truputi pavažinėja ir vėl pilt, tai pardavė dabar nusipirko Pasatą
|
Atsijungęs |
| |