Ratų, žmogaus voro, simpsonų ir kitų animac.veikėjų fanai
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 2:40 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na taigal ir maniškis toks bus na žinok mūsų draugai, jau suaugę vyrai lygiai tokie pat , na vienas galnet per daug
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 10:24 AM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mane tai nervina tie pliusinai nu nezaidzia su jais vaikai,o jei dideli<uz juos didesni>tai isvis nesusipratimas zygiui mociute padovanojo pagalve su makvynu<is maximos>.nieko nesakiau bet laukiu progos kada galesiu ja ismest.ji sintetine,galva parkaituoja,po 2 sav jau nusivelus ir dar dantu sepetuka su zmogum voru<mirksi 1 min tiek laiko reik dantukus valyt>,jau po men sereliai issiskete lyg butu 2 metus naudojas o seip nerandu kokybisku prekiu,na nebent uz modeliuka reiktu sumoket nuo 50lt.todel geriau perku is devetu,bent jau atlaiko 3men ir kaina koki 10kartu mazesne oj mes irgi turim tų didelių už patį vaiką didesni, tai padėti ant jo lovos dėl grožio o tie visi su įvairiais herojais iš maksimos man irgi nelabai va patalinę nusipirkom iš parduotuvės kažkokios šiauliuose, super jau metai nenusidevėjo, kaip nauja pritariu idit kad padevėti daiktai kokybiškesni, mes irgi taip dažniausiai darom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:43 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sulaužyti žaislus, siaubas kažkoks nu jatau snieguoliuke, juk negali visi vaikai būti kaip tavo vaikas ir taip pat saugoti bei nelaužyti žaislų,vienetai tokių kurie nelaužo,daug kas laužo ir paskui išauga....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:45 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jatau snieguoliuke, juk negali visi vaikai būti kaip tavo vaikas ir taip pat saugoti bei nelaužyti žaislų,vienetai tokių kurie nelaužo,daug kas laužo ir paskui išauga.... tai va ir sakau kad kaip mūsų krikštasūnis , net gaila pirkti kažką brangesnio tuoj pat sulaužo , tai mes irgi visi tikimės kad išaugs, bet va jau 4metukai ir dar niekaip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 3:03 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės, na dar jūsų bernužėliai nenori kokių Baguganų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-10-11, 7:50 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaikškas šampūnas (pasakiškai kvepia o plaukučiai labai švelnūs), muiliukas ir dantų pasta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 2:18 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| paruošiamuko kuprinė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 7:24 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tėtukas nupirko kinderiui 2 bakuganus tai jau laimės pilnos kelnės
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-10-22, 11:37 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 2:04 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kepuriukas ir pirštinytės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-16, 12:45 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| patarkit kokie kvepalai berniukui geri.maniskai turi SNOPY,bet jie issilaiko gal kokias 4 val.na o kiek jusiskiu issilaiko?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 4:13 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kad ir maniškis jau nori aš pasikvepinu prašo ir jam sakiau reiks ant švenčių nupirkti kokius eirokoje mačiau daug vaikiškų visokių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 4:22 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sakiau reiks ant švenčių nupirkti kokius eirokoje mačiau daug vaikiškų visokių mes turime žmogaus voro kvepalus tai ryte pasikvepinęs kai po darželio grįžta dar šiek tiek kvepia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-16, 7:41 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va nupirkau simpsonu tai kol kas jau 6 val visai gerai kvepia.o zmogaus voro man nepatiko,labai pradzioj jautesi spiritas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 9:38 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na cia manau skonio reikalas,o beto neaisku ar patiks jaunajam ponaiciu kuriam jie skirti. tikrai taip čia kaip mums vienoms patinka saldūs, kitoms aštrūs kitoms gaivūs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 11:27 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na va nupirkau simpsonu tai kol kas jau 6 val visai gerai kvepia.o zmogaus voro man nepatiko,labai pradzioj jautesi spiritas va kaip tik simpsonų nužiūrėjome su vyru šnd labai gerai kvepia žmogaus voro tikrai pradžioje labai jau spiritas jaučiasi,dar mums labai patiko žaibo makvyno geras kvapas kaip saldainių
|
Atsijungęs |
| |