Ratų, žmogaus voro, simpsonų ir kitų animac.veikėjų fanai
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-23, 11:43 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gavo iš drugės mažasis kiškį, kaip tik ant bangos nes jo atvaizdas yra ant tų burbuliukų čipindeilas arba burundukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-23, 11:45 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai skanūs sūris su Makvinu yra ir su Bratz lėlėmis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:01 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o čia Dominyko dalis Ratų kolekcija
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:02 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj dar gi Šreko gražuoliukai Pūkis ir asiliukas
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-09-13, 11:39 PM |
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:07 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na labai gražios dovanėlės,super.... Quote (snieguoliuke) labai skanūs sūris su Makvinu yra ir su Bratz lėlėmis o kur tokio surio yra pirkt? mano mergina dabar turi manija ant lipdukų,turi paprastą albumą į kurį klijuoja lipdukus ,hanna montana ,disney, kaciukus ir kt.t
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:09 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) o kur tokio surio yra pirkt? mano mergina dabar turi manija ant lipdukų,turi paprastą albumą į kurį klijuoja lipdukus ,hanna montana ,disney, kaciukus ir kt.t sūris yra maksimoje, ten prie tepamų sūrelių , oj žinok mano su lipdukais apsiramino jau du albumai pilni ratų žmogaus voro, liūto karaliaus ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:09 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) Na labai gražios dovanėlės,super.... ms labai buvo patenkintas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:18 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) Bet iš kur tokia manija vaikams? ir dar sugalvok man tokius dalykus,sakė ir darželi atsineša vaikai parodyt savo albumus.. ir parodo ir pasimaino ir t.t kai vasarą darželyje dirbau tai visada vaikai atsinešdavo Quote (Romeniukas) Pas mus tai šiuo metu kosminiai rutuliukai manija daug jau turime,krikšo mama daug prirenka,bet daug ir išmėtė,išmainė tipo,darželyje pametė Ai man tai negaila tegul mėti,mažiausiai man tie kamuoliukai reikalingi,jei jiems nereikia mėto,tai man tuo labiau jų nereikia oj mes skaičiavome turime jau 55 ir 6 trūksta iki koleksijos, o mūsų tai nusineša į darželį tai ir parsineša tiek kažkaip labai jis saugo, sako kai užaugsiu turėsiu ką pasižiūrėti
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:22 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jis saugo, sako kai užaugsiu turėsiu ką pasižiūrėti O koks protingas berniuka..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 10:54 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) O koks protingas berniuka.. na žinok tikrai labai geras mūsų bernužėlis kaip gražiai saugo savo žaisliukus, ir knygutes ir viskas kas jo, kiekvienas žaislas turi savo vietą ir t.t., na kaip sako berniukai po mergelės ženklu visi tokie
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 9:16 AM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis dabar pablūdo dėl libdukų tai ir ben 10 ir žaislų planeta ten iš to filmuko paskui makvyno kur pamato ten jau reikia klijuoja į sąsiuvinį
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 10:51 AM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) saugo nuo to vaikiuko kad nesulaužytų nes tas puola griūna tavo airidėlis irgi mergelė tai tikriausiai irgi saugo žaisliukus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 11:52 AM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tavo airidėlis irgi mergelė _liuks_ tai tikriausiai irgi saugo žaisliukus _liuks_ _liuks_ jo mergelė maniškis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 2:35 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo mergelė maniškis tai turėtų būti labai atsakingas, tvarkingas, meilus, nes mergelės vyrai tokie, mano tai toks, labai saugo žaisliukus, susideda kur kas turi būti, jei tik išsitepa tuoj eina plautis arba persirengti, daro darbelius darželyje padaro beveik paskutinis bet taip kruopščiai sako mergaitės taip nedaro
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-09-14, 2:38 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai turėtų būti labai atsakingas, tvarkingas, meilus, nes mergelės vyrai tokie, mano tai toks, labai saugo žaisliukus, susideda kur kas turi būti, jei tik išsitepa tuoj eina plautis arba persirengti, daro darbelius darželyje padaro beveik paskutinis bet taip kruopščiai sako mergaitės taip nedaro _liuks_ _liuks_ na taigal ir maniškis toks bus
|
Atsijungęs |
| |