Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
Simfonija | Data: Antradienis, 2009-12-22, 9:06 PM | Žinutė # 556 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) SAUNUOLE Simfonija, Man pats durniausias darbas , eini ,eini su skuduru ir galo nesimato ir algos negauni ,o dirbi visu etatu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-12-22, 9:34 PM | Žinutė # 557 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) Man pats durniausias darbas , eini ,eini su skuduru ir galo nesimato ir algos negauni ,o dirbi visu etatu Šmaikšluotė kokia Aš tai jau viskas,namai sutvarkyti..dar ketvirtad praeisiu kaip ir visada su siurbliu ir bus tvarka kažkaip labai laukiau švenčių...bet va jos po poros dienų,o man tas toks laukimas ir žavesys išblėso ...nes žinau,kad po jų bus vėl ta pati pilka kasdienybė
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 2:25 PM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba diena Kas cia nutiko kur visos dingot
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 2:46 PM | Žinutė # 559 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Kas cia nutiko kur visos dingot Paskendusios darbuose ir šventiniam chaose Labas dienukas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 3:24 PM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Paskendusios darbuose ir šventiniam chaose juokas Pas mane ramiakas
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 3:35 PM | Žinutė # 561 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas.Velokai cia as,nes vyras buvo uzpsihaves,slaptazodi buvo ivedes i kompa Vakar buvome darzelio sventeje,viskas buvo neblogai,tik momentais mano dukra vienintele is grupes bijojo senio salcio Dovanu gavo po saldainiu dezute visi
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 4:36 PM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) vyras buvo uzpsihaves,slaptazodi buvo ivedes i kompa oi laurintare, uzjauciu.Visi tie vyrai vienodi
Paskutinį kartą redaguota Leila - Trečiadienis, 2009-12-23, 4:36 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 5:02 PM | Žinutė # 563 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Pas mane ramiakas pas mane irgi Quote (laurintare) .Velokai cia as,nes vyras buvo uzpsihaves,slaptazodi buvo ivedes i kompa nu matai koks tu paimk irgi įdėk slapuką,abejoju ar patiktų Quote (laurintare) mano dukra vienintele is grupes bijojo senio salcio Nu ir ko dabar...bet kažin kodėl toks gražus ir pasipuošęs senis vaikus gąsdina Quote (laurintare) Dovanu gavo po saldainiu dezute visi manoji irgi gavo kaip ir visi vaikai po saldainių maišiuką Manau taip geriausia,nes nėra vaikams ašarų,jei būtų skirtingos dovanėlės...nepritariu tokiam sprendimui,kad tėvai patys tipo nuperka dovanas į daržą...nesąmonė...pasipuikavimas tik
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Trečiadienis, 2009-12-23, 9:07 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 6:12 PM | Žinutė # 564 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šian mano anyta gavo kalėdines mano dovanas,tai skambino pasakyt,kad buvo be galo be krašto pamaloninta mano dovanom jau tiek pagyrų prisiklausiau ...sakė ir jos draugė kai atėjo,pamačiusi pasakė,kad labai jau šaunią marčią turi
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 6:19 PM | Žinutė # 565 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Šian mano anyta gavo kalėdines mano dovanas,tai skambino pasakyt,kad buvo be galo be krašto pamaloninta mano dovanom jau tiek pagyrų prisiklausiau ...sakė ir jos draugė kai atėjo,pamačiusi pasakė,kad labai jau šaunią marčią turi Pabaisa,
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 6:21 PM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Leila, ačiū ačiū iš tikro aš ir pati apsidžiaugčiau tokias dovanas gavusi
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 7:51 PM | Žinutė # 567 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) aš ir pati apsidžiaugčiau tokias dovanas gavusi Bet kokios dovanos sirdele pamalonina
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 9:04 PM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) nu matai koks galvoju tu paimk irgi įdėk spaluką,abejoju ar patiktų Ai nesinori elgtis taip vaikiskai kaip jis? Quote (Leila) oi laurintare, uzjauciu.Visi tie vyrai vienodi Tai jau taip Quote (Pabaisa) Nu ir ko dabar...bet kažin kodėl toks gražus ir pasipuošęs senis vaikus gąsdina Na ja gasdino tai,kad jis smarkiai dauze lazda i grindis,o ji visokiu astriu garsu bijo nuo mazens Quote (Pabaisa) Šian mano anyta gavo kalėdines mano dovanas,tai skambino pasakyt,kad buvo be galo be krašto pamaloninta mano dovanom jau tiek pagyrų prisiklausiau ...sakė ir jos draugė kai atėjo,pamačiusi pasakė,kad labai jau šaunią marčią turi Na saunuole esi,kad tokia gera anytai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 10:00 PM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Bet kokios dovanos sirdele pamalonina Quote (laurintare) Na ja gasdino tai,kad jis smarkiai dauze lazda i grindis,o ji visokiu astriu garsu bijo nuo mazens Kažin kodėl daugelis tų senių tą lazdą mėgsta patrankyt gerai,kad pas manąją buvo toks gėrietis senelis,tikrai negąsdino vaikų,ir balso specialiai nestorino Quote (laurintare) Na saunuole esi,kad tokia gera anytai Ai anoks čia gerumas...kai tematau aš ją porą kartų per metus ir esu tiek jai gera marti ,tiek ji man pakenčiama anyta
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 10:00 PM | Žinutė # 570 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės , pagaliau galiu pas jus pasėdėti Quote (Pabaisa) Šmaikšluotė kokia aš rimtai manau kad namų darbai Quote (Pabaisa) Paskendusios darbuose ir šventiniam chaose tikra tiesa, laukiu kad greičiau pasibaigtų , nes jau nusivariau nuo kojų Quote (laurintare) nes vyras buvo uzpsihaves,slaptazodi buvo ivedes i kompa labai jau žinomas jausmas Gerai merginos , jei nesusitiksim , tai gerų , šiltų , linksmų kalėdų , jums ir jūsų šeimynėlei
Paskutinį kartą redaguota Simfonija - Trečiadienis, 2009-12-23, 10:09 PM |
Atsijungęs |
| |