Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
Leila | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 12:02 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis mergikes Simfonija, Quote (Simfonija) prašom vaišintis vakar cia neuzsukau tai pasivaisinsiu kas liko aciu labai skanu,nors ir pas mus dar maisto kokiai savaitei yra prigaminta Quote (Pabaisa) Niu tai kaip ,ar dosnus buvo???? Labai dosnus.Apsikasem net po egle nebetilpo mazoji tiek zaislu gavo,kad deze reiks zaislams pirkti Quote (Pabaisa) Mano mažoji kosti,ir sloga kabinas,siaubas,nepraslysim su žiemos fintais Mano mazoji irgi buvo po krikstynu pasalusi truputuka tai pati issigydziau.Tepiau rezorbano tepala man jis labai patiko neuzsilaike sloga mygom dingo
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 2:58 PM | Žinutė # 587 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Mano mažoji kosti,ir sloga kabinas,siaubas,nepraslysim su žiemos fintais Sveikatytės ,ir kuo greičiau pasveikit
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 5:44 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kur visos dingot , dar tebešvenčiat kiek galima,aš jau visą namą praėjau dabar laukiu šokių ,sakau užeisiu čia, o čia nė gyvos dvasios,dar visos
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2009-12-26, 5:55 PM | Žinutė # 589 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Ačiū už linkėjimus pasveikt aš irgi tepu rezorbanu,dar sirupiuką duodu nuo kosulio kažkokį augalinį..nu žiūrėsim kaip bus,jei negerės kosulys teks pirmad eit pas gydyt.baisiai bijau ,kad koks bronchitas paskui nekibtų. Neseniai parėjom su vaikais iš uošvių,tai dabar biškiuką martinis galvą susukęs,ale ot kirto dvi taurės ...gera alchašikė esu,kad tiek tereikia Labai smagu,kad visos atšventėm gražiai ,smagiai šventes
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 12:25 PM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba prisišventėm prisišokom,vyno prisiragavom,dar vakar filmą,,2012"pasisiuntę pažiūrėjom,šian laukiam picų,nes svečiai bais ėdrus buvo viską suvalgė vaikai patenkinti dovanom,aš ir,mb t.p. jei svečių nesulauksim vieni karštą vynelį gurgšnosim Aleksas su Dominyku irgi truputį slogavo prieš šventes,dabar mažiui lyg praėjo,o Dominykas kosti,reiks prospano jaučiu pirkt
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 3:53 PM | Žinutė # 591 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms Quote (Saulytė) 2012"pasisiuntę pažiūrėjom,šian l apie ką šis filmas įdomu radau apie šį filmą , pasižiūrėjau ištraukas savotiškai įdomus , reikės parsisiųsti
Paskutinį kartą redaguota Simfonija - Sekmadienis, 2009-12-27, 3:58 PM |
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 4:50 PM | Žinutė # 592 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms.As tik siandiena tegryzau is uosvijos,3 dienas isbuvom,2 dienas baliavojome,tai jau nebegalsiu paziuret i joji gerima su laipsniais Dukra gavo dovanu yvairiausiu,tai patenkinta Dar ziuriu ne visos is po svenciu atsigauna,nes tustoka cia
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 5:34 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Labukas visoms Labukas , labukas tikrai kad tuščia , ilgai baliavojat
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 5:43 PM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos Nea,nebebaliavojam,nėr su kuo Va sėdžiu prie kompo ir nieko doro nenuveikiu,kažkokia galva nedirbanti...per tas vaikų atostogas visai iš ritmo išsimušau,vėl naktinėju iki paryčių,atsikeliu per pietus,siaubas kažkoks Quote (Saulytė) dar vakar filmą,,2012"pasisiuntę pažiūrėjom,š man tas filmas nieko gero Quote (Saulytė) vaikai patenkinti dovanom,aš ir,mb t.p. Quote (Saulytė) ,o Dominykas kosti,reiks prospano jaučiu pirkt sveikatos Manoji irgi tebekoso ,bet lyg jau pavyksta atsikosėt,bet per dieną mažai tekosos,bet va naktim kai užeina kosulys momentais Quote (laurintare) .As tik siandiena tegryzau is uosvijos,3 dienas isbuvom,2 dienas baliavojome,tai jau nebegalsiu paziuret i joji gerima su laipsniais super
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Sekmadienis, 2009-12-27, 5:59 PM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) man tas filmas nieko gero Man irgi nepatiko jis,net neziurejau viso,vyras vienas pabaige Quote (Pabaisa) Manoji irgi tebekoso ,bet lyg jau pavyksta atsikosėt,bet per dieną mažai tekosos,bet va naktim kai užeina kosulys momentais Sveikatytes O maniske jau rytoj eis i darezli,2 savaites nelankeme.Tai eisiu tuoj maudyti ja.
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 10:27 AM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Pagaliau baigesi mb sedejimas namie vakar visa diena sedejo prie pc r man neleido Quote (Pabaisa) Manoji irgi tebekoso ,bet lyg jau pavyksta atsikosėt,bet per dieną mažai tekosos,bet va naktim kai užeina kosulys momentais Ui laikykites ir sveikatytes daug daug
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 10:41 AM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas!sveikos sulaukusios sventu kaledu!Quote (Pabaisa) dar vakar filmą,,2012"pasisiuntę pažiūrėjom man irgi nieko gero,kazkaip daugiau tikejausi.jau geresnis buvo ''lusnynu milijonierius''Quote (Venera) ar daug dovaneliu gavote? tas kaledu senis kur tik eina ten dovanas palikineja,su atmintim jam problemos <cia taip sake mano vaikinai>.gavom ko labai norejom<turbut buvom super geri>o vaikinai tai masinu papildyma visiem metam,vos perlipam per jas...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 10:42 AM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) vakar visa diena sedejo prie pc r man neleido o maniskis seip pyksta kad su juo nebendrauju,vis rupi tik kompas .gerai kad pagaliau i darba isvaziavo
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 10:49 AM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o maniskis seip pyksta kad su juo nebendrauju Maniskis pats sedejo prie pc
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2009-12-28, 11:00 AM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Maniskis pats sedejo prie pc na jis turi savo,tai prie stacionaraus retai sedi,nes jame nera garso<mazasis kazka yra padres.kai buvo metinis mego visokius piestukus kaisiot i skylutes,gal ka ir sugadino >o seip daba vyras nevilty,nes kaledu senis atnese dzoistika<kompiuterini zaidima>kuris jungiasi prie televizorio .vakar visa vakara dejavo kad kompu neturim<prie mano zygio zaidimas,prie jo filmukai>,o daba ir televizorio nebebus
|
Atsijungęs |
| |