Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 6:03 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) dabar Pabaisa sakyk,kur tu spausdinai,man reik nors vieną-titulinį lapą atspausdint normaliai Nešk į Ofisą,jei tik vieno tereiks tada turėtų gautis gerai matai žiūrint ant kokio lapo spausdinsi,ar storesnio ar plonesnio
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 7:10 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 238
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Oi nežinau ar patenkintas,nes jokio atsakymo negavau Tik jaučiu jo žmona nelabai Saulyte, ką skanaus gaminai vakarienei? Pas mane vištiena su ryžiais, skaniai suėjo Vyras siaubingai kosti Brrr...kaip bijau, kad mūsų neapkrėstų
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 7:47 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Nešk į Ofisą,jei tik vieno tereiks tada turėtų gautis gerai matai žiūrint ant kokio lapo spausdinsi,ar storesnio ar plonesnio ant storesnio galvoju,o jie ten turi lapų pasirinkimą,ar man pačiai reik turėt Quote (|ne|Karamelė) Saulyte, ką skanaus gaminai vakarienei blynai su mėsa savaitgaliui liko o gaminau:kugelis+salotos+kepsniai+padažiukas,dar desertui pyrago turiu,jei kam betilps Quote (|ne|Karamelė) Vyras siaubingai kosti o tai vaistus kokius nors geria gi duok ,,prospano"palengvins atsikosėjima,o šiaip geriau,kad pas gydytoją nueitų,och jau tie vyrai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 8:09 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Tik jaučiu jo žmona nelabai Aha čia neaišku kaip reagavo,o jei jin dar emailą jo prižiūri kas ten žino kaip baigėsi Quote (|ne|Karamelė) Pas mane vištiena su ryžiais, skaniai suėjo Aš užvakar panašiai gaminau ,tai liuks Quote (|ne|Karamelė) Vyras siaubingai kosti Duok tabletkų kokių,neišsivers jau be vaistų,kad paskui į kokį pl.uždegimą nesikomplikuotų Quote (Saulytė) ant storesnio galvoju,o jie ten turi lapų pasirinkimą,ar man pačiai reik turėt Turi sočiai ten visokių lapų,dar pasitarsi koks geriau Quote (Saulytė) blynai su mėsa savaitgaliui liko Skanu Quote (Saulytė) o gaminau:kugelis+salotos+kepsniai+padažiukas,dar desertui pyrago turiu,jei kam betilps Ojėj iš vis skanu O pas mane vakarienei suėjo vakarykščiai kotletai negi mesiu lauk
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-14, 9:24 PM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Na bet tik ne tokiais būdais reikia ieškoti.. pasaulis mazas, jis Klaipedietis, tai sakau o gal.. siaip, tai nelabai noriu, nes nebuvau reikalinga kol augau, tik mociute kol buvo gyva, vis bandydavo jam tevystes jausma pazadint, o dabar manau tuo labiau, be to zinau kad turi jis jau savo seima, brolis 15m auga...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 9:16 AM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O pas mane vakarienei suėjo vakarykščiai kotletai negi mesiu lauk skanu,šimts metų nedariau jų Quote (vaidabas) siaip, tai nelabai noriu tai kam ieškot,kai vaikai paaugs,norės patys susiras,dabar nemanau,kad verta labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 11:38 AM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės, Niu va, turiu namie jau vieną LIGONĮ lakstau nuo ryto su arbatom, nebeišėjo darban. Na tikiuosi per savaitgalį išsigulės... O jau Pabaisos tai geriau kai eina su vyru įsikibus į parankę nei nekalbinkit (bent jau aš) Visvien nematys ar nenorės nieko matyti Užlips, perlips ir toliau nueis....
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 12:38 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) O jau Pabaisos tai geriau kai eina su vyru įsikibus į parankę nei nekalbinkit (bent jau aš) Visvien nematys ar nenorės nieko matyti Užlips, perlips ir toliau nueis.... Kur kaip kame nieko nemačiau,niekam neužmyniau iš tikro labai nematau žmonių,ypač iš tolėliau,juk žliba esu o kur prasilenkėm Aha varėm šian su vyru biški paskubom miestan reikaliukų buvo,o ir tuo pačiu labai čiotkus batus nusipirkau na bent jau man tai patinka Sveikutės
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 12:40 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Niu va, turiu namie jau vieną LIGONĮ Oij užjaučiu tave,dabar turi daugiau nei mažą vaiką ech jau neduok D kai vyrai serga Linkiu kuo greičiau pasveikt taviškiui
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 12:54 PM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas [ne]Karamelė, pas mane irgi vel ligonis.nervina atrodo jau visi sveiki ir galesiu issimiegot po naktines,bet ne ir vel ...mama mama mama roriu,padaryk,skauda
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 1:13 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas mane irgi vel ligonis Nu ir kuris dabar ligoniukas pas tave? Sveikatos linkiu
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 1:26 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, ant pašto kampo vos kaktom nesusidėrėm Judu perėjot perėją, o aš bėgau su deže į paštą. Dar pasakiau "labas", bet nieks nesureagavo apie kažką piktai bambėjai vyrui Paskui mačiau kai grįžot su dėže. Taip ir supatau, kad batus nusipirkai Aš irgi šiandien įsigijau naujus batus
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 1:34 PM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Pabaisa, ant pašto kampo vos kaktom nesusidėrėm Nu geras,nemačiau tikrai Quote (|ne|Karamelė) Judu perėjot perėją, o aš bėgau su deže į paštą. Dar pasakiau "labas", bet nieks nesureagavo apie kažką piktai bambėjai vyrui aha bambėjau ir aiškinau jam,kad mano meškos kojai nėra batų Quote (|ne|Karamelė) Taip ir supatau, kad batus nusipirkai Aha nusipirkau batus Quote (|ne|Karamelė) Aš irgi šiandien įsigijau naujus batus Rimtai o geras,kas čia mums šiand batų pirkimo manija
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 1:49 PM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Nu ir kuris dabar ligoniukas pas tave? Sveikatos linkiu is dvyniu.vienas tik antradieni isejo i darzeli.buvo prisigiedojas per senelio jubileju.o daba antras kosti.bet tik pirmos dienos tai gal bus neisisirges
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Penktadienis, 2010-01-15, 2:50 PM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, kad tik neįsisirgtų Pabaisa, niu va vyras įrodė, kad yra ir tau skirtų batų
|
Atsijungęs |
| |