Ketvirtadienis, 2026-01-15, 9:46 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:30 AM | Žinutė # 811

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj kaip primena man viena istorija juokas juokas atsipyko draugai, draugė atėja pasiguosti pas mane, ir kaip tik vyras grįžo su gelėm pas mane, neatsimenu lyg progos nebuvo galvoju 10 ir taip sėdi ji sako, man tai jis nei gėlių dovanoja nei į kavinę vedasi ir pan. aš sakau mane tai dažnai lepina , sako jis man vieną kartą davė per veidą, mano vyras tai pakęsti tokių dalykų negali, kai yra mušama moteris, jis sako tai tegu ranką į sieną padaužo juokas juokas na ir po kiek laiko skambina draugas vyrui, sako susitinkam, o tas maniškiui guodžiasi, kokia ji bloga ir nesupratinga juokas
na ir vakare abu susitaiko, ir draugas skambina vyrui ir sako, man atsibodo kad manoji mane lygina su tavim, sako kodėl tu nedarai to ir to kaip jis pan juokas juokas juokas ir gavosi, kad mes likom kalčiausi juokas juokas juokas bet gyvena jie po šei dienai, ir susimuša ir vėl susitaiko juokas juokas
tai ir šiuo atveju bijau ką sakyti, sakau susitaikys ir vėl liksim kalti juokas bet aš tai siūliau kalbėtis, kol nevėlu

niekada negalima vyro lyginti su kitu vyru tai labai žemina ie skaudina vyra liudna kad ir koks jis bebūtų,aš tai žinau pati savo kailiu daug ka patyriau,pasimokiau ir žinau kas labai skaudina vyra liudna savaime aišku moterį tai pat skaudina jai vyras kelia ranka liudna bet tai vel tai tik jų reikalas,nesikišk,nes būsi kaltas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:31 AM | Žinutė # 812

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
buna tu dumu ir pas mus, ir nekalbadieniu, bet kuo toliau, tuo maziau, turbut apsislifuojam

pas mus irgi dūmelių pasitaiko, bet dažniausiai dėl smulkmenų 10 10 kadangi esu karštakošė juokas juokas
o šeip manau, kad daug kas priklauso nuo pačių noro keisti arba kažką keisti. _liuks_ _liuks_
atsimenu, kai draugė išdavė draugą ir prisiekinėjo kad daugiau taip nebebus, bet neseniai vėl buvo tik jis dar nežino, o dabar ji sako, gal ir teisingai sakoma jei vieną kartą buvai neištikimas tai būsi ir kitą gal po metų gal po 10. arba jei vyras vieną kartą pakėlė ranką kels ir kitą kartą. liudna liudna
manau kad kalbant apie vyrus kurie yra neištikimi ir muša savo moteris, tikriausiai visa tai yra matę savo šeimoje galvoju ir mano kad tai yra normalu, todėl manau, kad vaikai kurie mato, kaip tėtis muša mamą tikrai muš ir savo draugę ar žmoną nes tai yra jiems normalu galvoju galvoju
man tai kažkoks košmaras, kai vyras muša moterį liudna liudna aš manau kaip duočiau atgal juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:32 AM | Žinutė # 813

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na ka mergaites, akeles man jau lipt eme, ryt anksti i baznytele, tad eisiu liuliuko
Labanaktukas -bye- 25

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:34 AM | Žinutė # 814

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o kur taviškis? miega? tei kelk tada jį ir sakyk kad tau negera, tam ir reikalingi vyrai, kad galėtum pasiguosti

maniškis tai jau kviečia mane į lova juokas juokas juokas juokas sako atsibodo vienam gulėt juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:34 AM | Žinutė # 815

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai manu, visiems kas turi draugų jie rūpi, rūpi ir jų džiaugsmai ir rūpesčiai ir reikalingi tam draugai,

tikrai snieguoliuke rupi draugam ju vargai ir džiaugmai bet iki tam tikros ribos,dažniausiai lieka trečias kaltas jai isikiša. liudna savaime aišku kad jiems reikia pasikalbeti,tik kalbejimas stiprina draugytę ar šeimą,labai svarbu pasakyti kas šeimoje negerai ir lsurasti kompromisa,nors jis ne visada surandmas,na o tada.....

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:35 AM | Žinutė # 816

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
ka mergaites, akeles man jau lipt eme, ryt anksti i baznytele, tad eisiu liuliuko
Labanaktukas

labanaktukas ir aš tuoj lėksiu 10 sekmės tau rytoj _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:35 AM | Žinutė # 817

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
manau kad kalbant apie vyrus kurie yra neištikimi ir muša savo moteris, tikriausiai visa tai yra matę savo šeimoje galvoju ir mano kad tai yra normalu, todėl manau, kad vaikai kurie mato, kaip tėtis muša mamą tikrai muš ir savo draugę ar žmoną nes tai yra jiems normalu galvoju galvoju

oij, va cia tas manymas manau netiesa, labai skaudziai mokykloj kentejau, anyta neprieme, net savo sunaus galima sakyt atsisake, kai apsizenyjom, vien todel, kad mano mama buvo alkoholike, visur budavo izeidinejimai, ir tik pasakymai ko noret is pijokes vaiko, binkarto liudna

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:35 AM | Žinutė # 818

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
a ka mergaites, akeles man jau lipt eme, ryt anksti i baznytele, tad eisiu liuliuko
Labanaktukas -bye- 25

gaila kad jau liulo eini aš tai dar nenoriu miegučio

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:36 AM | Žinutė # 819

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
na kai ziuri is salies, nieks nemegsta siuksiu nest is namu, visos paliaupsinam savo vyrukus, o is salies pasiklausius, kitiems susidaro idealu ispudis juokas

yra tokių žmonių kur gyvenime nieko blogo apie save ir savo šeimą nepasakys,bet....

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:41 AM | Žinutė # 820

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
pas mus irgi dūmelių pasitaiko, bet dažniausiai dėl smulkmenų 10 10 kadangi esu karštakošė juokas juokas
o šeip manau, kad daug kas priklauso nuo pačių noro keisti arba kažką keisti. _liuks_ _liuks_
atsimenu, kai draugė išdavė draugą ir prisiekinėjo kad daugiau taip nebebus, bet neseniai vėl buvo tik jis dar nežino, o dabar ji sako, gal ir teisingai sakoma jei vieną kartą buvai neištikimas tai būsi ir kitą gal po metų gal po 10. arba jei vyras vieną kartą pakėlė ranką kels ir kitą kartą. liudna liudna
man tai kažkoks košmaras, kai vyras muša moterį liudna liudna aš manau kaip duočiau atgal juokas juokas juokas

aš turiu savo muomone,kad žmones gali keistis,jai ne,ate vaikysteje smurto suauge ji kartais pavartoja liudna tai dar nera amžina ir žmonės tikrai keičiasi,pati tuom isitikinau,duok dieve kad tai nebūtu laikinai o visam _liuks_ _liuks_
yra vaikų kurie užaugo padoriose.mylinčiose šeimose,kur nei meilės nei bendravimo netrūgdavo,bet kažkodel užauge tampa chuliganais,narkomainais ir taip toliau liudna tai nuo ko čia priklauso? gal genai iš kokių senelių,prosenelių? galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:41 AM | Žinutė # 821

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
mama buvo alkoholike, visur budavo izeidinejimai, ir tik pasakymai ko noret is pijokes vaiko, binkarto

jo apie tai aš irgi manau, kad vieni vaikai susitaiko o kiti priešingai, mano vyro mama buvo alkoholikė, neaugino jo o jis nuo mažens užsispyrė kad nebus toks kaip ji ir nėra _liuks_ , manau, kad vieni linksta prie savo šaknų o kiti bėga.
kad ir ta istorija kur kūdikį rado šiukšlynę, pasirodo ji pati užaugo be mamos vaikų namuose, paskui ją lyg ir įsivaikino, o ji pati pagimdė 5 vaikus ir nei vieno neaugino, tai manu irgi turi įtakos kur žmogus auga, jei auga vaikų namuose arba labai mylės savo vaikui ir stengsis viską duoti ko pati neturėjo, arba nieko neduos, nes nemoka to duoti liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:43 AM | Žinutė # 822

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)

yra tokių žmonių kur gyvenime nieko blogo apie save ir savo šeimą nepasakys,bet....

šeip manau neįmanoma visko nuslėpti 10 , nes matosi paprasčiausiai kaip elgiasi viešumoje, kaip namuose, galima viską pastebėti, pavyzdžiui man labai gražu kai vyrai atidaro dureles mašinos 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:44 AM | Žinutė # 823

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
yra vaikų kurie užaugo padoriose.mylinčiose šeimose,kur nei meilės nei bendravimo netrūgdavo,bet kažkodel užauge tampa chuliganais,narkomainais ir taip toliau tai nuo ko čia priklauso? gal genai iš kokių senelių,prosenelių?

būna ir genai, sako kad jei nori sužinoti koks bus vaikas reikia žiūrėti į senelius juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:46 AM | Žinutė # 824

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ną veikia tavo vyras? maniškis tai jau snūduriuoja juokas juokas juokas ryt lėks į mišką miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:47 AM | Žinutė # 825

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
ną veikia tavo vyras? maniškis tai jau snūduriuoja juokas juokas juokas ryt lėks į mišką miela

mano tai jau senai knarkia juokas juokas aš pasidariau peleda galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026