|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:47 AM | Žinutė # 826 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke kiek dar temsi manau ir tu jau eisi liuli,aš tai dar pavakarosiu naktibalda pasidariau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:51 AM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) būna ir genai, sako kad jei nori sužinoti koks bus vaikas reikia žiūrėti į senelius juokas juokas idomiai čia su tais genais,nes aš su sese labai skirtinai gyvemame nei musu mama gyveno,tetčiai buvo megstantys labai išgerti na o mūsų močiute buvo visai negeriantis žmogus,o senelis mego.va kaip buna,na o mes su sese gana normaliai laikomes kas liečia alkoholi,tikrai kaip ir sakeme tai ir nekartojame mamos klaidų gyvenimas viska sutvako ir sustato i savi vietas ti kartais reikia laiko
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:51 AM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) eguoliuke kiek dar temsi manau ir tu jau eisi liuli,aš tai dar pavakarosiu naktibalda pasidariau oj aš jei iiki 12 neatsiguliau tai galiu vakarot iki ryto , nes kai studijavau, mokydavausi iki kokios 2val. , bet šiandien manau, kad jau greit lūšiu, gal kokį filmą reiks pasižiūrėt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:54 AM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj aš jei iiki 12 neatsiguliau tai galiu vakarot iki ryto juokas juokas , nes kai studijavau, mokydavausi iki kokios 2val. juokas , bet šiandien manau, kad jau greit lūšiu, gal kokį filmą reiks pasižiūrėt miela nenoriu jokio filmo žiuret kol forume kas bendraus tol aš busiu,o kai nebebendarus eisiu miegoti
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:56 AM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir vel jau antras savaitgalis kaip nematau nei chorų karų nei žvaigždžių duetų gal tu snieguoliuke matei kuom viskas baigėsi?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 1:07 AM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka mergaites,ilai čia užsivakarojau,einu ir aš i vonia o tada jau i lovyę,dar pirma reikės vyra patraukti,nes guli per visa lova išsidrėbęs apžiuresiu vaikučius kad būtų užsikloję,o tada jau aš gulsiu ir darysiu liuli liuli labos nakties,saldžių sapnų
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 1:12 AM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) snieguoliuke matei kuom viskas baigėsi? aga šiauliai iškrito, Kaunas pirmas, tada marijampolė, tada klaipėda tada panevėžys labai gerai pasirodė ir vilnius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 2:02 PM | Žinutė # 833 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos naktibaldos as jau ir po baznycios, ir is po metiniu, peciu uzkure maniskis, tai ilsimes nuo persivalgymo reiks lipt ant auksto, ziuret ka ten dar gero turiu prisivezus is anglijos, nes reisk drauge nulekt pasveikint, medeli padariua, dar kazka prie medelio reik...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 3:02 PM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikos naktibaldos labas labas labai geras oras šiandien buvau su vaiku ant kalniuko pašliaužiau biškį , laukiam grįžtančio vyro, eisim pasivaikščiot o kur kitos dingusios? gal Dove dar miega ? aš tai ryte jau nuo 7 atsikėliau, vyrą į mišką išleidau ir vaikas atsikėlė tai teliką žiūrėjom
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 8:15 PM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mergaitės, kur visos dingusios?
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 8:36 PM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mergaitės, kur visos dingusios? 10 miela na va, beliko bigudzius mazajai susukt, ir sekmadieniniai darbai baigti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 9:45 PM | Žinutė # 837 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, beliko bigudzius mazajai susukt, ir sekmadieniniai darbai baigti prisimenu kaip man mama beveik kikeviena sekmadieni bigudukus sukdavo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 9:45 PM | Žinutė # 838 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin kur visos dingusios? gal galvas po vakar skauda
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 9:54 PM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) prisimenu kaip man mama beveik kikeviena sekmadieni bigudukus sukdavo na man nieks nesukdavo , o mazoji pas mane kaip kokia pamaivyte, vis nori tai pasigarbanojus, tai pasiblizginus lupas i mokykla eit...o ji tik ka pasidaro, tuoj fotkinasi na o didcke po pusnis narde, spejau pro langa nufotkint dar mazius liko be fotkiu, nes atostogos, pas probabute lepinasi
Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Sekmadienis, 2010-02-07, 9:59 PM |
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:15 PM | Žinutė # 840 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas užbėgau tik paasisvaikinti Quote (snieguoliuke) prisimenu kaip man mama beveik kikeviena sekmadieni bigudukus sukdavo Man mama vaikystėj( o tas buvo labai seniai) irgi sukdavo , tik ne bigudukus, nes tais laikais tokie metaliniai buvo ir miegot labai nepatogu, tai padarydavo iš perkalio juostelę ir susukdavo tokius gurguziukus, išardžius neblogai būdavo
|
Atsijungęs |
| |