|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:21 PM | Žinutė # 841 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gražios foto kai sniego daug man labai gražu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:26 PM | Žinutė # 842 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Man mama vaikystėj( o tas buvo labai seniai) irgi sukdavo , tik ne bigudukus as ir buvau pasidarius tokius ale bigudzius, is laikrascio ir marles Quote (snieguoliuke) gražios foto _liuks_ _liuks_ kai sniego daug man labai gražu aga, man ir, tik niekaip negaliu visu issitempt i gamta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:26 PM | Žinutė # 843 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man vyras iš miško lazdelių parvežė , tai rytoj sakau bandysiu kažką padaryt na ką lekiu, filmą nematytą rodo lekiu pas vyrą į lovą LABANAKTIS
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:28 PM | Žinutė # 844 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, man ir, tik niekaip negaliu visu issitempt i gamta TAI TENKA FOTOGRAFUOT ATSKIRAI aš su mažuoju irgi buvau šiandien ant kalniuko tai irgi pafotkinau
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2010-02-07, 10:28 PM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:29 PM | Žinutė # 845 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) LABANAKTIS labanakt
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:29 PM | Žinutė # 846 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vyras tai pavargęs iš miško grįžo, nusimaudė, padariau masažiuką ir į lovą ryt į darbą
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:52 PM | Žinutė # 847 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man vyras iš miško lazdelių parvežė juokas juokas , tai rytoj sakau bandysiu kažką padaryt Lauksim ir nekantriai Labanakt ir aš jau eisiu liuliuko, nes mano brangiausias jau seniai devintą sapną sapnuoja o aš baigiu žiūrėt auksinių širdžių apdovanojimus ir eisiu lovytėn - rytoj reiks į darbą kulniuoti, pirmadienis - niekur nedingsi Labanakt 
Paskutinį kartą redaguota kuge - Sekmadienis, 2010-02-07, 10:56 PM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 10:56 PM | Žinutė # 848 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kuge, labuka Quote (kuge) Lauksim 10 ir nekantriai aga, as ir lauksiu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 11:57 AM | Žinutė # 849 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal Dove dar miega ? sveikutes tikrai po sestadienuo nakties ilgai miegojau kuri laika nebendrausiusiame forume,yra visoki problemu man su sveikata ir mazyliui tai kai viskas susitvarkys sugrysiu pas jus toliau bendrauti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:38 PM | Žinutė # 850 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kuri laika nebendrausiusiame forume,yra visoki problemu man su sveikata ir mazyliui liudna tai kai viskas susitvarkys sugrysiu pas jus toliau bendrauti _liuks_ Dove, laikykites, pasiilgsim taves
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 1:05 PM | Žinutė # 851 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kuri laika nebendrausiusiame forume,yra visoki problemu man su sveikata ir mazyliui tai kai viskas susitvarkys sugrysiu pas jus toliau bendrauti gal į ligoninę guliesi? užjaučiu :liudna: nekenčiu ligoninių. jei dar stovi darbo biržoj, tai imk biletenį :_liuks_: sako apsimoka, aišku jeigu oficialiai dirb pradėjai tai tada nieko :liudna:o kas tau su sveikata?peršalai gal :liudna: kažkaip mažylis ligoniukas pas tave :liudna: gal sušalo toj darželio šventėj na ką parašyk kaip tau seksis, jei guliesi į ligoninę parašyk į kokią aplankysim nu laikykis :_liuks_:
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-02-08, 1:06 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 4:38 PM | Žinutė # 852 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man itaria veži,o mažylis vemia nuo tam tikrų maisto produktų,dar neaišku del ko mažylis tai pasveiks,pas ji jautrus skrandukas,o su manimi neaišku. tikiuosi deagnoze nepasitvirtins
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 4:55 PM | Žinutė # 853 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) man itaria veži užjaučiu, bet iško sprendžia? tai gal krūties? dabar labai dažnai pasitaiko o kaip čia nusprendei kad tau vežys, gal taip sveikata sušlubavo ir viskas, jug iki vėžio labai toli, daug tyrimų ir pan. na o sūneliui gal koks Roto virusas, tai ligoninėje gulit?arba kažkokia bakterija nesigamina, mūsų krikštasūniui kažkas su skranduku negerai, net pieno nei jo produktų negalima valgyti, o juose tiek daug vitaminų
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:12 PM | Žinutė # 854 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jau daug tyrimu pasidariau,del blogos savijautos,muolatinio nuovargio,galvos svaigimoprakaituojanciu delnu,sirdies problemu ir krentancio svorio jau daug tyrimu padaryta,bet nieko neranda sako gali buti bet kas reikia kapsytis giliau ir reikes darytis endemik labaratorijoj tyrimus del ve=ini7 lasteli7. organizmas nusekes,reikia leistis vaistus,statytis lasaline. zodziu niekada nesirupinau savo sveikata kaip ir mano mama tai ir prisizaidziau.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:12 PM | Žinutė # 855 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o kas pas kitas naujo?
|
Atsijungęs |
| |