|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:16 PM | Žinutė # 856 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jau daug tyrimu pasidariau,del blogos savijautos,muolatinio nuovargio,galvos svaigimoprakaituojanciu delnu,sirdies problemu ir krentancio svorio jau daug tyrimu padaryta,bet nieko neranda sako gali buti bet kas reikia kapsytis giliau ir reikes darytis endemik labaratorijoj tyrimus del ve=ini7 lasteli7. organizmas nusekes,reikia leistis vaistus,statytis lasaline. zodziu niekada nesirupinau savo sveikata kaip ir mano mama tai ir prisizaidziau. manau čia tikrai ne dėl vėžinių ląstelių, tave tik nugąsdino, paprasčiausiai, jei nesirūpinai sveikata, tai organizmas nusilpo. reikia gerų vitaminų (šeip aš irgi nemėgėja vitaminų, bet man vyras perka kiekvieną mėnesį welwomen o sau welman) ir reikia reguliariai nepavalgai tai irgi atsiliepia sveikatai, pavyzdžiui aš niekada pusryčių nevalgau o tai labai blogai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:20 PM | Žinutė # 857 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) endemik labaratorijoj tyrimus del ve=ini7 lasteli7 bet čia ne Panevežyje, jaučiu kainuos nemažai? o šeip organizmas nusilpęs gali būti dėl daug ko, dėl nervų, dėl įvairių rūpesčių, jei rūkai tai ir rūkimas prisideda, ir alkoholis viskas susideda. aš niekaip neprisiruošiu nueiti pasitikrinti krūtinės, neskauda bet profilaktiškai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:21 PM | Žinutė # 858 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kaip čia taip staigiai ta sveikata pablogėjo, tikriausiai daug rūpesčiu o šeip jei mama buvo linkusi sirgti tai tikriausiai paveldėjai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:23 PM | Žinutė # 859 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai kolkas sveikata nesiskundžiam, tai ir kinderis mūsų sveikas , o mažylis tikriausiai iš tavęs paveldėjo sveikatą, kad taip dažnai serga bet nieko yra visokių vaistų išgysit
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:25 PM | Žinutė # 860 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o dabar prie linksmesnių dalykų bandau medelį daryt
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 5:29 PM | Žinutė # 861 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) endemik labaratorijoj tyrimus čia tulpių gatvėj bet ji privati, tikrai manau gali nemažai kainuoti, nebent siųstų kas nors, nežinau kaip ten yra
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 6:18 PM | Žinutė # 862 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia tulpių gatvėj galvoju bet ji privati, tikrai manau gali nemažai kainuoti, nebent siųstų kas nors, nežinau kaip ten yra galvoju taip tulpiu gatvei,nezinau kiek kainuos sake kad ne mazai sveikata pas mane senai jau buvo prasta tik nekreipiau demesio,bet dabar jau nebegaliu nekreipti,nes kai gatveje vos nenualpsti tai tikrai menkas malonumas atsibodo jau tokia savijauta,sirdies permusinejimasi,silpnumas ir panasiai rupesciu buvo ir bus,pas mus ju niekada netruksta,as siaip esu viskam labai jautri tai ir nervina mane greitai viskas,tai ir sirdele sustreikuoja,spaudimas nebuna geras na zodziu baisiau nei senas zmogus ligu maisas buvau vaikysteje tai ir dabar tokia pasidariau,bet as per daug neimu i galva ir nedejuoju,gyvenu kaip ir gyvenau tik noriu zinoti kas nieko bloga man nera, na o mazylis musu pasveiks,bet teks atsisakyti saldumynu,vietoj saldainiu duosim gliukoze,vietoj sausainiu sausus pusry2ius su pienu,o vietoj sokolada duosim hematogena ir daug vaisiu ir turetu nebevemti,na dar nezinau ka tyrimai parodys gal pilvuke kas negerai o gal kas skrandukui tikekimes viskas susitvarkys,mes ne ligonineje kol kas tikiuosi joje ir nebusime jau buvome del vemimo na ka mergaites reciau pas jus uzsuksiu,vyras neleidzia visai man cia bendrauti sako per daug as cia atvyrauju ir sneku paskui ant savo galvos,tai stengsiuoso maziau cia buti,bet butinai uzsuksiu pasisveikinti :_liuks_: gero jums cia bendravimo,as dar nemiriau :juokas: uzsuksiu uzsuksiu pas jus 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Pirmadienis, 2010-02-08, 6:18 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 7:59 PM | Žinutė # 863 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na ka mergaites reciau pas jus uzsuksiu,vyras neleidzia visai man cia bendrauti sako per daug as cia atvyrauju ir sneku paskui ant savo galvos,tai stengsiuoso maziau cia buti,bet butinai uzsuksiu pasisveikinti na tikrai įdomus tas tavo vyras , gal mano, kad su berniukais čia susirašinėji, o ne su mergaitėmis , na jei maniškis taip pasakytų aš manau supykčiau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:25 PM | Žinutė # 864 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mano darbas kadangi dariau su savo mažuoju, o čia yra jo mėgstamiausi saldainiai tai faktas kas pritrūkau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:29 PM | Žinutė # 865 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai teko užbaigt kitokiais
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:32 PM | Žinutė # 866 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na ka mergaites reciau pas jus uzsuksiu,vyras neleidzia visai man cia bendrauti sako per daug as cia atvyrauju ir sneku paskui ant savo galvos,tai stengsiuoso maziau cia buti,bet butinai uzsuksiu pasisveikinti _liuks_ gero jums cia bendravimo,as dar nemiriau juokas  uzsuksiu uzsuksiu pas jus 4 Dove, nekreipk demesio, labai sunku viska savyje laikyti, ateik ir issipasakok, jei tik tau nuo to lengviau, pries men ir as tuos kelius praejau, man ir mieguistumai, silpnumai ir tt vargino, mazakraujyste, daug gyd perejau, ir va rado kame reikalas, ruosiuos operacijai, o tu veziniu lasteliu tyr ir man dare, nebutinai endemikse, turi ir seimos gyd nukreipt, mano veze i Vilniu, laikykis mazut, nenusimink, nepasiduok
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:32 PM | Žinutė # 867 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pagaliuką apsukau foliją, tik neturiu vazonėlio ir gipso ir dar papuošimų teks pirkti :10: tada reiks visą gražiai nufotografuot
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-02-08, 8:34 PM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:34 PM | Žinutė # 868 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai teko užbaigt kitokiais Quote (snieguoliuke) na va mano darbas juokas juokas kadangi dariau su savo mažuoju, o čia yra jo mėgstamiausi saldainiai tai faktas kas pritrūkau juokas juokas na va, as ir buna kad pritrukstu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:35 PM | Žinutė # 869 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o tu veziniu lasteliu tyr ir man dare, nebutinai endemikse, turi ir seimos gyd nukreipt, mano veze i Vilniu, laikykis mazut, nenusimink, nepasiduok aš irgi galvoju, kodėl būtent ten tau reikia eit, šeip šeimos gydytojas turi suorganizuot ir tada manau neteks mokėti
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:37 PM | Žinutė # 870 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau