|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:38 PM | Žinutė # 871 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) labai sunku viska savyje laikyti, ateik ir issipasakok, jei tik tau nuo to lengviau aš irgi tą patį sakau, negalima laikyti visko savyje arba tada prie vyro pristok, sakyk neleidi į forumą tada bendrauk tu su manim ir klausyk mano bėdas ir džiaugsmus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:40 PM | Žinutė # 872 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi tą patį sakau, negalima laikyti visko savyje arba tada prie vyro pristok, sakyk neleidi į forumą tada bendrauk tu su manim ir klausyk mano bėdas ir džiaugsmus juokas juokas _liuks_ ne, nereikia manau taip su vyru, gal jam sunku ziureti, kai mylima moteris verkia, ar nervinas, nera lengva viska isklot kad ir cia..., na bet linkiu jai viso ko geriausio, ir manau viskas bus gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:44 PM | Žinutė # 873 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gal jam sunku ziureti, kai mylima moteris verkia, ar nervinas, nera lengva viska isklot kad ir cia..., na bet linkiu jai viso ko geriausio, ir manau viskas bus gerai manau, kad vyras pyksta, kad ji sėdi forume ir atvirauja, bet manau, jei nuo to jai lengviau tai vadinasi gerai, nes kartais būna kad norisi kažkam išsipasakoti, pasiguosti o jei tuo metu nėra su kuo tai forumai pats tas na nieko svarbiausia būk optimiste ir viskas bus gerai, o jei būsi tokia liūdna tai čia palaikymo komandą sukursime
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:00 PM | Žinutė # 874 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lekiu žiūrėti SVETIMI
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:48 PM | Žinutė # 875 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) man itaria veži,o mažylis vemia nuo tam tikrų maisto produktų,dar neaišku del ko liudna mažylis tai pasveiks,pas ji jautrus skrandukas,o su manimi neaišku. tikiuosi deagnoze nepasitvirtins Nereikia taip pesimistiškai nusiteikti Reikia visada tikėtis , kad viskas bus gerai. O sveikata reikia rūpintis, nors ir nemėgsti vitaminų , bet ypač žiemą reikia juos gerti. Visada reikia nors truputį skirti dėmesio ir sau. Taip, kad aukštyn nosį - dar niekas neaišku, o mes už tave laikysim kumščius ir tikėsim, kad viskas bus gerai, o tie sveikatos sutrikimai tai tik dėl nuovargio ir vitaminų trūkumo Laikykis 
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:56 PM | Žinutė # 876 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va mano darbas juokas juokas kadangi dariau su savo mažuoju, o čia yra jo mėgstamiausi saldainiai tai faktas kas pritrūkau Taip ilgai ruošeis ir pagaliau prisiruošei Kaip šaunu Pasitaiko , kad saldainių pritrūksta Lauksim galutinio rezultato Quote (vaidabas) kur Atiliukas ir Kuge dingo? Esu aš, esu užbėgau pasisveikinti Šiandien sunki diena buvo, visą dieną priiminėjom žmones su jų problemomis ( čia kur kitame darbe dirbu ) nusikaliau beklausydama visų problemų. Parlėkus namo biškį perkandau ir puoliau saldainių medelius daryti tris iškepiau, bet galutoiniu rezultatu nesu patenkinta , bet manau bus gerai Rytoj įkelsiu prie medelių, o dabar varau liuliuko, nes rytoj labai anksti keltis, reikia gi biškį pamiegot , o tai vyras sako - pasižiūrėk į ką tu panaši, kaip "Mertišė" akys pajuodę , iš veido išėjusi ( aiškiai miego trūksta) Rytoj darbe užsuksiu , o vakare tai tikrai. Labanakt 
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:11 PM | Žinutė # 877 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as jau pasigedau... Quote (kuge) biškį perkandau ir puoliau saldainių medelius daryti juokas tris iškepiau, bet galutoiniu rezultatu nesu patenkinta na jau na, grazus visada tavo medeliai buna
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:44 PM | Žinutė # 878 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tikrai įdomus tas tavo vyras galvoju galvoju , gal mano, kad su berniukais čia susirašinėji, o ne su mergaitėmis juokas juokas juokas , na jei maniškis taip pasakytų aš manau supykčiau nėra čia ko snieguoliuke pykti,papraščiausiai esu nemažai nukentėjusi nuo forumo pasisakymų,juk forumas tam ir skirtas bendrauti apie viska ir arvirai,nes niekas nežino kas tu esi ir apie ka rašai,bet būna taip kad kažkas atseka ir kritikuoja dauguma tavo pasisakymų,tai vyras ir nenori kad aš vel ka nors per daug neprirašyčiau,nes paskui daug nervų kainuoja Quote (vaidabas) Dove, nekreipk demesio, labai sunku viska savyje laikyti, ateik ir issipasakok, jei tik tau nuo to lengviau, pries men ir as tuos kelius praejau, man ir mieguistumai, silpnumai ir tt vargino, mazakraujyste, daug gyd perejau, ir va rado kame reikalas, ruosiuos operacijai, o tu veziniu lasteliu tyr ir man dare, nebutinai endemikse, turi ir seimos gyd nukreipt, mano veze i Vilniu, laikykis mazut, nenusimink, nepasiduok sveikute viskas bus gerai,papraščiausiai daug kas susidėjo i viena krūva ir truputi sunku pasidarė,nebenorejau nei forume bendraut nei nieko,truputi tokia depresija apimė šiuo metu dėl daugelio problemų,pas mus kaip visada problemos po viena nevaikšto,o pan labai sunku viską ištveri,greit sudepresuoju,bet ir greitai viskas pareina,juk sakiau kad nebendrausiu,bet matot bendaruju,pripratau mergaitės prie jūsų ir negaliu jums neparašyti tikėkimės kad viskas susitvarkys ir pagerės mano nuotaika bei savijauta,tai pat ir mūsų mažylio ačiū mergaitės už palaikymą labos nakties 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:57 PM | Žinutė # 879 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sakiau kad nebendrausiu,bet matot bendaruju,pripratau mergaitės prie jūsų ir negaliu jums neparašyti miela mua kaip smagu jog ateini Quote (Dove@Deive) tikėkimės kad viskas susitvarkys ir pagerės mano nuotaika bei savijauta,tai pat ir mūsų mažylio na tikrai to linkiu ir tikiuosi Quote (Dove@Deive) labos nakties labanaktukas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 11:23 PM | Žinutė # 880 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| čia jums labos nakties,man tai nesimiega
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:53 AM | Žinutė # 881 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) čia jums labos nakties,man tai nesimiega Sveikute, maniau pabegai, neber su kuo snekuciuotis, tai islekiau ir as... jau kaip sianakt blogai miegojau, visokius sss... sapnavau, ir nuo salcio prabudinejau, nes maniskis vis nuklodavo mane ziuriu ner taip blogai sss... sapnuot, iskart is banko sms atejo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 11:31 AM | Žinutė # 882 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas labas Quote (Dove@Deive) sveikute viskas bus gerai,papraščiausiai daug kas susidėjo i viena krūva ir truputi sunku pasidarė,nebenorejau nei forume bendraut nei nieko,truputi tokia depresija apimė šiuo metu dėl daugelio problemų,pas mus kaip visada problemos po viena nevaikšto,o pan labai sunku viską ištveri,greit sudepresuoju nusipirk Sedatif tikrai padės nuo depresijos ir nervų, mažiau imsi į galvą
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 11:32 AM | Žinutė # 883 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kaip sianakt blogai miegojau, visokius sss... sapnavau, ir nuo salcio prabudinejau, nes maniskis vis nuklodavo mane ziuriu ner taip blogai sss... sapnuot, iskart is banko sms atejo oj aš tai visą naktį sapnavau kad ariu prisiminiau kaimą
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 11:57 AM | Žinutė # 884 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikute, maniau pabegai, neber su kuo snekuciuotis, tai islekiau ir as... jau kaip sianakt blogai miegojau, visokius sss... sapnavau, ir nuo salcio prabudinejau, nes maniskis vis nuklodavo mane ziuriu ner taip blogai sss... sapnuot, iskart is banko sms atejo sveikute matai kaip gerai ssss sapnuoti as tai siandien kazkokia apspangusi nes geriu raminancius vaistus tai kazkokia nesava.
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 11:58 AM | Žinutė # 885 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nusipirk Sedatif tikrai padės nuo depresijos ir nervų, mažiau imsi į galvą nepadeda man tas sedatif turiu kitokiu tik jauciu truputi man per stiprus,apsnudus kazkokia
|
Atsijungęs |
| |