Ketvirtadienis, 2026-01-15, 6:35 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:38 PM | Žinutė # 871

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
labai sunku viska savyje laikyti, ateik ir issipasakok, jei tik tau nuo to lengviau

aš irgi tą patį sakau, negalima laikyti visko savyje arba tada prie vyro pristok, sakyk neleidi į forumą tada bendrauk tu su manim ir klausyk mano bėdas ir džiaugsmus juokas juokas _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:40 PM | Žinutė # 872

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aš irgi tą patį sakau, negalima laikyti visko savyje arba tada prie vyro pristok, sakyk neleidi į forumą tada bendrauk tu su manim ir klausyk mano bėdas ir džiaugsmus juokas juokas _liuks_

ne, nereikia manau taip su vyru, gal jam sunku ziureti, kai mylima moteris verkia, ar nervinas, nera lengva viska isklot kad ir cia..., na bet linkiu jai viso ko geriausio, ir manau viskas bus gerai miela

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 8:44 PM | Žinutė # 873

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
gal jam sunku ziureti, kai mylima moteris verkia, ar nervinas, nera lengva viska isklot kad ir cia..., na bet linkiu jai viso ko geriausio, ir manau viskas bus gerai

manau, kad vyras pyksta, kad ji sėdi forume ir atvirauja, bet manau, jei nuo to jai lengviau tai vadinasi gerai, nes kartais būna kad norisi kažkam išsipasakoti, pasiguosti o jei tuo metu nėra su kuo tai forumai pats tas _liuks_ _liuks_
na nieko svarbiausia būk optimiste ir viskas bus gerai, o jei būsi tokia liūdna tai čia palaikymo komandą sukursime _liuks_ _liuks_ miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:00 PM | Žinutė # 874

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na lekiu žiūrėti SVETIMI _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
kugeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:48 PM | Žinutė # 875

[ (KR) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
man itaria veži,o mažylis vemia nuo tam tikrų maisto produktų,dar neaišku del ko liudna mažylis tai pasveiks,pas ji jautrus skrandukas,o su manimi neaišku. tikiuosi deagnoze nepasitvirtins

Nereikia taip pesimistiškai nusiteikti liudna Reikia visada tikėtis , kad viskas bus gerai. O sveikata reikia rūpintis, nors ir nemėgsti vitaminų , bet ypač žiemą reikia juos gerti. Visada reikia nors truputį skirti dėmesio ir sau. Taip, kad aukštyn nosį - dar niekas neaišku, o mes už tave laikysim kumščius ir tikėsim, kad viskas bus gerai, o tie sveikatos sutrikimai tai tik dėl nuovargio ir vitaminų trūkumo 10 Laikykis mua

Atsijungęs
kugeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:56 PM | Žinutė # 876

[ (KR) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na va mano darbas juokas juokas kadangi dariau su savo mažuoju, o čia yra jo mėgstamiausi saldainiai tai faktas kas pritrūkau

Taip ilgai ruošeis ir pagaliau prisiruošei juokas Kaip šaunu _liuks_ Pasitaiko , kad saldainių pritrūksta juokas Lauksim galutinio rezultato 10

Quote (vaidabas)
kur Atiliukas ir Kuge dingo?

Esu aš, esu sok sok sok užbėgau pasisveikinti 10 Šiandien sunki diena buvo, visą dieną priiminėjom žmones su jų problemomis ( čia kur kitame darbe dirbu 10 ) nusikaliau beklausydama visų problemų. Parlėkus namo biškį perkandau ir puoliau saldainių medelius daryti juokas tris iškepiau, bet galutoiniu rezultatu nesu patenkinta 12 , bet manau bus gerai galvoju Rytoj įkelsiu prie medelių, o dabar varau liuliuko, nes rytoj labai anksti keltis, reikia gi biškį pamiegot , o tai vyras sako - pasižiūrėk į ką tu panaši, kaip "Mertišė" akys pajuodę , iš veido išėjusi ( aiškiai miego trūksta) juokas juokas juokas Rytoj darbe užsuksiu , o vakare tai tikrai. Labanakt -bye-

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:11 PM | Žinutė # 877

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (kuge)
Esu aš

o as jau pasigedau...
Quote (kuge)
biškį perkandau ir puoliau saldainių medelius daryti juokas tris iškepiau, bet galutoiniu rezultatu nesu patenkinta

na jau na, grazus visada tavo medeliai buna

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:44 PM | Žinutė # 878

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na tikrai įdomus tas tavo vyras galvoju galvoju , gal mano, kad su berniukais čia susirašinėji, o ne su mergaitėmis juokas juokas juokas , na jei maniškis taip pasakytų aš manau supykčiau

nėra čia ko snieguoliuke pykti,papraščiausiai esu nemažai nukentėjusi nuo forumo pasisakymų,juk forumas tam ir skirtas bendrauti apie viska ir arvirai,nes niekas nežino kas tu esi ir apie ka rašai,bet būna taip kad kažkas atseka ir kritikuoja dauguma tavo pasisakymų,tai vyras ir nenori kad aš vel ka nors per daug neprirašyčiau,nes paskui daug nervų kainuoja liudna

Quote (vaidabas)

Dove, nekreipk demesio, labai sunku viska savyje laikyti, ateik ir issipasakok, jei tik tau nuo to lengviau, pries men ir as tuos kelius praejau, man ir mieguistumai, silpnumai ir tt vargino, mazakraujyste, daug gyd perejau, ir va rado kame reikalas, ruosiuos operacijai, o tu veziniu lasteliu tyr ir man dare, nebutinai endemikse, turi ir seimos gyd nukreipt, mano veze i Vilniu, laikykis mazut, nenusimink, nepasiduok

sveikute viskas bus gerai,papraščiausiai daug kas susidėjo i viena krūva ir truputi sunku pasidarė,nebenorejau nei forume bendraut nei nieko,truputi tokia depresija apimė šiuo metu dėl daugelio problemų,pas mus kaip visada problemos po viena nevaikšto,o pan labai sunku viską ištveri,greit sudepresuoju,bet ir greitai viskas pareina,juk sakiau kad nebendrausiu,bet matot bendaruju,pripratau mergaitės prie jūsų ir negaliu jums neparašyti miela mua

tikėkimės kad viskas susitvarkys ir pagerės mano nuotaika bei savijauta,tai pat ir mūsų mažylio _liuks_

ačiū mergaitės už palaikymą mua mua mua

labos nakties

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:57 PM | Žinutė # 879

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
sakiau kad nebendrausiu,bet matot bendaruju,pripratau mergaitės prie jūsų ir negaliu jums neparašyti miela mua

kaip smagu jog ateini miela
Quote (Dove@Deive)
tikėkimės kad viskas susitvarkys ir pagerės mano nuotaika bei savijauta,tai pat ir mūsų mažylio

na tikrai to linkiu ir tikiuosi mua
Quote (Dove@Deive)
labos nakties

labanaktukas -bye-

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-02-08, 11:23 PM | Žinutė # 880

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
čia jums labos nakties,man tai nesimiega liudna

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-02-09, 10:53 AM | Žinutė # 881

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
čia jums labos nakties,man tai nesimiega

Sveikute, maniau pabegai, neber su kuo snekuciuotis, tai islekiau ir as...
jau kaip sianakt blogai miegojau, visokius sss... sapnavau, ir nuo salcio prabudinejau, nes maniskis vis nuklodavo mane
ziuriu ner taip blogai sss... sapnuot, iskart is banko sms atejo juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 11:31 AM | Žinutė # 882

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas labas miela

Quote (Dove@Deive)
sveikute viskas bus gerai,papraščiausiai daug kas susidėjo i viena krūva ir truputi sunku pasidarė,nebenorejau nei forume bendraut nei nieko,truputi tokia depresija apimė šiuo metu dėl daugelio problemų,pas mus kaip visada problemos po viena nevaikšto,o pan labai sunku viską ištveri,greit sudepresuoju

nusipirk Sedatif _liuks_ tikrai padės _liuks_ _liuks_ nuo depresijos ir nervų, mažiau imsi į galvą miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 11:32 AM | Žinutė # 883

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
kaip sianakt blogai miegojau, visokius sss... sapnavau, ir nuo salcio prabudinejau, nes maniskis vis nuklodavo mane
ziuriu ner taip blogai sss... sapnuot, iskart is banko sms atejo

oj aš tai visą naktį sapnavau kad ariu juokas juokas juokas juokas juokas prisiminiau kaimą _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 11:57 AM | Žinutė # 884

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
Sveikute, maniau pabegai, neber su kuo snekuciuotis, tai islekiau ir as...
jau kaip sianakt blogai miegojau, visokius sss... sapnavau, ir nuo salcio prabudinejau, nes maniskis vis nuklodavo mane
ziuriu ner taip blogai sss... sapnuot, iskart is banko sms atejo

sveikute matai kaip gerai ssss sapnuoti _liuks_ _liuks_ juokas
as tai siandien kazkokia apspangusi nes geriu raminancius vaistus tai kazkokia nesava. liudna

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 11:58 AM | Žinutė # 885

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
nusipirk Sedatif tikrai padės nuo depresijos ir nervų, mažiau imsi į galvą

nepadeda man tas sedatif liudna turiu kitokiu tik jauciu truputi man per stiprus,apsnudus kazkokia

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026