Ketvirtadienis, 2026-01-15, 6:19 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 12:10 PM | Žinutė # 886

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
vakar suzinojau kelinta stoviu eileje del socialinio busto,is 58 laukianciu as 52 10 visai neblogai manau,ne kaip mano sese is kazkus 200 laukianciu ji 85 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-02-09, 12:13 PM | Žinutė # 887

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
nepadeda man tas sedatif liudna turiu kitokiu tik jauciu truputi man per stiprus,apsnudus kazkokia

man ir jie neveikia, as jei kas daugiau, relaniumo tbletike isgeriu, o jei siaip stresui nuimt, tai ir valeradikso uztenka
Quote (Dove@Deive)
vakar suzinojau kelinta stoviu eileje del socialinio busto,is 58 laukianciu as 52

oje, mano mama nuo mano gimimo stovi eilej, ir vis nedaeina, o mano klasiokai jau gave, patys sake kad kysius nese..., ner teisybes manau ten liudna

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-09, 12:40 PM | Žinutė # 888

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na jau na, grazus visada tavo medeliai buna

Kaip faina kai esi laukiamas ir kažkas pasigenda 10

Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-09, 12:40 PM | Žinutė # 889

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Ir vėl susidvejino žinutė galvoju užknisa tas darbinias kompas ir striginėja kažko tai, Atilė sakė, kad dėl to , kad apsaugos daug prikrauta miela

Paskutinį kartą redaguota kuge - Antradienis, 2010-02-09, 12:42 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 1:22 PM | Žinutė # 890

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
oje, mano mama nuo mano gimimo stovi eilej, ir vis nedaeina, o mano klasiokai jau gave, patys sake kad kysius nese..., ner teisybes manau ten

viena seima prastovejo du metus ir gavo byta,nenese jokiu kysiu,cia gal laimes reikalas.na ir eile mano ne tokia jau didele kaip kitu po kelis simtus laukianciu 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 1:24 PM | Žinutė # 891

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
oje, mano mama nuo mano gimimo stovi eilej, ir vis nedaeina, o mano klasiokai jau gave, patys sake kad kysius nese..., ner teisybes manau ten

o mano mama greitai senais laikais gavo nes as sirgau bronhine astma tai reikejo geru salygu mano sveikatai tai ir gavo isimties tvarka,gal ir man taip duotu,mano vaikams tai pat pripazinta astma galvoju bet nebe tie manaulaikais jiems niekas nebeidomu tik i kisene i dek ir tada gl pajudesi i prieki.manau greiciaus patys busta isigysime nei is valstybes sulauksime liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:06 PM | Žinutė # 892

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)

as tai siandien kazkokia apspangusi nes geriu raminancius vaistus tai kazkokia nesava.

šeip jei gydytoja išrašė tikrai neturėtų būti per stiprūs, bet jai pati pirkai tai tada galvoju galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:14 PM | Žinutė # 893

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nėra čia ko snieguoliuke pykti,papraščiausiai esu nemažai nukentėjusi nuo forumo pasisakymų,juk forumas tam ir skirtas bendrauti apie viska ir arvirai,nes niekas nežino kas tu esi ir apie ka rašai,bet būna taip kad kažkas atseka ir kritikuoja dauguma tavo pasisakymų,tai vyras ir nenori kad aš vel ka nors per daug neprirašyčiau,nes paskui daug nervų kainuoja

na jei rašai kokią neteisybę, tada manau kad tikrai kenkia
pavyzdžiui aš lankiausi viename forume ir tiek nesamonių radau vienos forumietės prirašyta,būtu nepikta, kad rašytų teisybę, bet ne stengėsi sulaukti gailesčio, kad jai labai blogai ir pan. va tokių forumiečių nesuprantu, kurios vienuose forumuose rašo, kad yra labai blogai( santykiuose šeimoje) o kituose priešingai. kažkaip man keistai ir juokingai juokas juokas tai atrodo, o tuo labiau manau, jei forumuose rašai tiesą ir nesistengi kitų juodinti, tai ir neturėtų kilti konfliktų _liuks_ _liuks_ , o jei kas šmeižia kitus tai yla išlenda iš maišo, vėliau ar anksčiau liudna liudna liudna
tai va ir aš radau apie save viename forume, na netiesiogiai apie save, bet radau, o ta pati forumietė, naudodavosi kitų narių gerumu ir vokdavo iš kitų, nes pilnas juodas sąrašas apie ją, tai kažkaip keista tada galvoju
tai manau, kad jei esi sąžininga ir nuoširdi, tai ir nekyla nervai ir nereikia nervintis _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:15 PM | Žinutė # 894

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
kad Panevežyje labai lėtai ta eilė slenka liudna liudna ir daug papiuldomų sąlygų kurių seniau nebuvo liudna liudna liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:16 PM | Žinutė # 895

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na mergaitės, ką Valentinkei sugalvojot 10 10 10 , aš tai tikiuosi daug daug gėlių, nes penktadienį diplomų įteikimo šventė, tai jau gausiu _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:19 PM | Žinutė # 896

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na jei rašai kokią neteisybę, tada manau kad tikrai kenkia
pavyzdžiui aš lankiausi viename forume ir tiek nesamonių radau vienos forumietės prirašyta,būtu nepikta, kad rašytų teisybę, bet ne stengėsi sulaukti gailesčio, kad jai labai blogai ir pan. va tokių forumiečių nesuprantu, kurios vienuose forumuose rašo, kad yra labai blogai( santykiuose šeimoje) o kituose priešingai. kažkaip man keistai ir juokingai juokas juokas tai atrodo, o tuo labiau manau, jei forumuose rašai tiesą ir nesistengi kitų juodinti, tai ir neturėtų kilti konfliktų _liuks_ _liuks_ , o jei kas šmeižia kitus tai yla išlenda iš maišo, vėliau ar anksčiau liudna liudna liudna
tai va ir aš radau apie save viename forume, na netiesiogiai apie save, bet radau, o ta pati forumietė, naudodavosi kitų narių gerumu ir vokdavo iš kitų, nes pilnas juodas sąrašas apie ją, tai kažkaip keista tada galvoju
tai manau, kad jei esi sąžininga ir nuoširdi, tai ir nekyla nervai ir nereikia nervintis _liuks_ _liuks_

dar yra toks dalykas kai zmogus zino ne visa teisybe o nusistato savo nuomone ir viskas teigia kad yra taip ar anaip,nesvarbyu kad tai gal ir netiesa,bet jo manimu tai tiesa ir nuomones nepakeisi,bet nebenoriu apie tai kalbeti ir gilintis kas kur ir ka parase,forumas yra forumas ir nereikia gilintis ir knaisiotis. dedu taska siai temai

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:20 PM | Žinutė # 897

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
ad Panevežyje labai lėtai ta eilė slenka liudna liudna ir daug papiuldomų sąlygų kurių seniau nebuvo liudna liudna liudna

normalios tos saligos,kas 5 metus jai gauni busta reikia pristayti vel visus dokumentus.

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:22 PM | Žinutė # 898

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
sveikutes mergaites kaip skauda s4dine nuo vitamino c dozes liudna kaip skauda tai ne tas zodis liudna

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:23 PM | Žinutė # 899

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na kas per ziezirbos tarp jusu cia laksto? galvoju
uzsisedejau prie pc, ieskojau informacijos apie statybas, stogus ir ttt, tuoj galesiu statybininke but juokas
bet jauciu reiks snd dar viena medeli pagamint, saldainiu dar kol visu seimyna nesuvalge..., ryt gal Panevezi pasieksiu, uzsipirksiu dar miela

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:27 PM | Žinutė # 900

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
kaip skauda s4dine nuo vitamino c dozes

turbut neteko dar gaut neurorubino sedynen, va ten tai pamatytum..

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026