Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:05 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Siaubas LYYYYYYJA... ir dar kaip!!!!!! I6sitiesinau plaukus, tai kaip man dabar??? Gi susigarbiniuosiu kol iki ma6inos nueisiu Ištirpsiu!!!
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:05 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ką veikiate
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:09 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Siaubas LYYYYYYJA... ir dar kaip!!!!!! I6sitiesinau plaukus, tai kaip man dabar??? Gi susigarbiniuosiu kol iki ma6inos nueisiu juokas juokas juokas Ištirpsiu!!! neištirpsi o dėl plaukų tai maišiuką kokį užsidėk o kur lėksi?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:09 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va ir šaunuolė jaučiu kaip faina Faina tai faina... bet man kasdien reiks 30km važinėt, o be to ir raumenys suglebę jau tai... bet nors pasižmonėt, nuotaiką muziką girdint prasiskaidrint... žiūrėsim...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:10 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) neištirpsi o dėl plaukų tai maišiuką kokį užsidėk o kur lėksi? Man per maišiuką garbanojas nežinau dar kur leksiu...pas bernų matyt bet dar net nesirengiu.... sėdžiu su treningais ir karksiu va su jumi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:13 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) I6sitiesinau plaukus, tai kaip man dabar??? Gi susigarbiniuosiu kol iki ma6inos nueisiu Ištirpsiu!!! tavo irgi garbanojasi man irgi užknisa išsitiesini, išeini į lauką ir lietus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:15 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sindre gal nesusigarbanos
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:16 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tavo irgi garbanojasi man irgi užknisa išsitiesini, išeini į lauką ir lietus nu va aš sakau!!!! Neįmanoma!!! Mano jie tokie banguoti natūraliai, bet jaučiu nieks gyvenime manęs su banguotais nematė visada ištiesinti... nu va bet jei lietus ar šiaip drėgmė, tai jau žiūrėk kur priekį ir susisuka ir šiaip tokie išsipučia... man negražu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:17 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nežinau dar kur leksiu...pas bernų matyt tikriausiai lėksi "filmo žiūrėti"
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:19 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai aš jau čia buvau kada sugalvojus kad reik cheminį susidėt, na išsitiesint chemiškai.... bet visos klykia kad žiauriai kenkia... o aš ir kiek kainuoja neįsivaizduoju.... nors su tuo kenkia tai dar kaži kas labiau kenkia ar kasdieninis tiesinimas ar vieną kart dozę gaut
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:21 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergaites ,as cia naujoke,nezinojau kur rasyti,tai cia parasiau, gal ne i tema,bet padesit gal man susigaudyt.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:22 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Tai aš jau čia buvau kada sugalvojus kad reik cheminį susidėt, na išsitiesint chemiškai.... bet visos klykia kad žiauriai kenkia... o aš ir kiek kainuoja neįsivaizduoju.... nors su tuo kenkia tai dar kaži kas labiau kenkia ar kasdieninis tiesinimas ar vieną kart dozę gaut labai geras dalykas draugė 25 gimtadienio proga sau dovaną pasidovanojo išsitiesino garbanotus plaukus , va jau metai ir dar tiesūs, na truputį ataugę banguojasi, tai sakė vėl eis o jos plaukai buvo žemiau pečių, vidutinio storumo, tai sumokėjo virš 300Lt, bet pusę dienos kankinosi, bet rezultatas puikus ir nepasakyčiau kad pakenkė O TU NIVEA KAUKĖS NEBANDEI? KUR TIPO PLAUKUS IŠTIESINA
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:22 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikriausiai lėksi "filmo žiūrėti" ką ten beprižiūrėsi kai "drambliukas su sportbačiais" kelnaitėse... teks rimtai filmą žiūrėt bet aš dar tyngiu išvis kurnors varyt... už valandos kokios gal ...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:24 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) Sveikos mergaites ,as cia naujoke,nezinojau kur rasyti,tai cia parasiau, gal ne i tema,bet padesit gal man susigaudyt. labutis milli sveika prisijungusi prie mūsų, tikiuosi tau čia patiks nes mums tai labai patinka dar kartelį sveika o susigaudyt tikrai padėsim
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-03-23, 7:26 PM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:24 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) Sveikos mergaites ,as cia naujoke,nezinojau kur rasyti,tai cia parasiau, gal ne i tema,bet padesit gal man susigaudyt. Laaaaaaaaaaaaaaaaaabas Milli. Junkis prie mūsų. Kas neaišku klausk. snieguoliuke, visada paaiškins viską
|
Atsijungęs |
| |