Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:33 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Aš tai buvau plaukus prisiauginus, mėnesiukas koks atgal kaip nusiėmiau... tai ką žinau, aš irgi galvojau kad bus nekas, bet realiai tai mano natūralūs gerokai paūgėję, kažkaip jokios žalos nepajaučiau... Aš niekaip savo neužsiauginu, nes dažau šviesiai jau melejoną metų, visada džiovintuvu džiovinu ir tiesinu žnyplėm (ko prisiauginus nedarydavau) tai jie labai išsausėja ir galiukai nulūžta, tai tas ant to ir gaunas kiek užauga tiek nulūžta... o norisi ilgų... Tai dabar galvoju kol nenutrupėjo reik vėl prisiaugint, kad natūralūs dar ūgteltų. Bet dar nenooooriu. o aš žinok plaukais nesiskundžiu, visos pavydi , na baldai nesidažau, bet dažnokai tiesinu, džiovintuvu per metus porą kartų naudojuosi, bet dtiprus, stori ir žvilgantys, kaukes regurialiai naudoju ir aliejuką ir o kalbant apie nagus, tai nepigus malonumas, jei daraisi kokybiškai , nes kiekvieną mėnesį reikia eiti dailintis ir po 60 Lt palikti, tai aš savo atsiauginau, o manikiūrą draugė padaro ir padažo ir mokėt nereikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:33 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oooo pats laikas, kiek prisimenu ryt kažkieno gimtadienis aga spėsiu manau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:33 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tada kvieskis jį tai jam pas mane jokio tikslo važiuot... o man tai tikslas yr "Daiktų susirinkt" bent jau taip paskutiniu metu vadinam. Bet gaila man nes jei susirinkčiau tai karalaitis nei su kuo šluostytis, nei kame kiaušinį išsikept neturėtų Tai dabar ir juokiamės nes būna sėdžiu ir gaunu sms "Kaip reaguotum į atvažiavimą "daiktų pasiimt?" išvertus "Gal kokį filmą pažiūrim?"
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:35 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) "daiktų pasiimt?" išvertus "Gal kokį filmą pažiūrim?" tai kodėl išsiskyrėt?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:39 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai visa šeimynėlė sakėm vėl nuo balandžio visi į baseinus eisim, na ir į sauną, na vienu žodžiu į sporto klubą, Super nerealiai nuostabiai... pavydžiu Quote (snieguoliuke) tai aš savo atsiauginau aš tai nagais niekad nesiskundžiau nors irgi gi pabandyt kaip ir visom reikėjo tuos priaugintus. Man tai pliusas tame kad ilgai išlieka tas dailumas. Tarkim kai pati lakuojuos natūralius tai porą dienų ir psio byra lakas. Bet ai... nesunku gi nusilakuot. O pasipaišyt ant nagučių tai irgi pati mėgstu, kai netyngiu. Tai nagų kažkaip nėra noro prisiauginėt. Bet kieno silpni nagai tai dalykas...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:43 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Super nerealiai nuostabiai... pavydžiu na nepavydėk aš tai vasarą galiu iš vandens neišlipti, beveik kiekvieną dieną varom prie upės ar ežero o šeip mums pigiai gaunasi tai ir lėsim visi, nes vyro darbovietė, kompensuoja už jį, tai jis moka apie 40Lt, už mane 70 ir vaikui tik auklė kainuoja
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:43 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kodėl išsiskyrėt? nes 3 kart į savaitę "pažiūrėt filmą" ne tas pats kas 24 val. per parą 7 dienas per savaitę ištisai būt kartu, įtampa kažkokia nežmoniška atsirado. Kažkam autonomijos didesnės reikėjo... žodžiu grybas... ai...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:46 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Man tai pliusas tame kad ilgai išlieka tas dailumas aga bet už tą dailumą kas mėnesį nemaži pinigėliai Quote (Sindre) Bet kieno silpni nagai tai dalykas... jo bet po prisiauginimo dar siplnesni pasidaro niekad nepamiršiu grupiokės nagų, kai nusiėmė priaugintus , na man ištikrųjų nekilo noras pabandyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:48 PM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nes 3 kart į savaitę "pažiūrėt filmą" ne tas pats kas 24 val. per parą 7 dienas per savaitę ištisai būt kartu, įtampa kažkokia nežmoniška atsirado. Kažkam autonomijos didesnės reikėjo... žodžiu grybas... ai... na būna būna nieko susirasi kitą
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:48 PM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o šeip mums pigiai gaunasi tai ir lėsim visi, na šaunuoliai... nežinau iš tiesų, tai nebandžiau į baseinus vaikščiot, bet manau kad jėga. Aš tai gal nuo balandžio šokt važinėsiu, jei pasiryšiu. Nors mano era jau baigėsi, bet gal visai liuks būt patrepsėt, tik kad dabar jau tiek jėgų nebeturiu. Išviso šiandien ryte bandžiau pasitampyt tai supratau kokia aš apkerpėjus.... nieko nebepadarau baisu. Tik truputį atšils tai būtinai bėgiot varysiu rytais aplink tvenkinukus. laukiu nesulaukiu, nes jau taip judėjimo trūksta kad baisu.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:49 PM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kokius šokius šoksi?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:54 PM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo bet po prisiauginimo dar siplnesni pasidaro niekad nepamiršiu grupiokės nagų, kai nusiėmė priaugintus , na man ištikrųjų nekilo noras pabandyti ai čia jaučiu kaip kam... Mano kai pačios nagai stiprūs, tvirti, greit auga, tai ir nusiėmus nieko ten blogo nebuvo.... nors aš prisiauginus apie pusę metų tik buvau... tas pats ir su plaukais... kai kurios kai papasakoja tai ojojoj koks košmaras... pusę plaukų iškrenta, pusę kaltūnais nueina.... na o man nieko... tik į ilgį į pliusą išėjo žodžiu čia kaip kam... o soliariumo minusų irgi dar nepastebėjau tfu tfu tfu ... sako senatvėj oda labai raukšlėta bus... bet aš kaip nepiktnaudžiauju tai nebijau.... be to matau savo tetą, kuri 20 metų ištisai ruda kaip šokoladas, jau 45 sulaukė, bet kaip neraukšlėta taip neraukšlėta.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:57 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokius šokius šoksi? sportinius... nu kiti vis dar pramoginiais juos vadina. aš nuo 5 metų šokau iki pernai su mažesnėm ir didesnėm pertraukom. tai jau į kraują įaugę stipriai.... kartais net ašara ištrykšta kai kokią "rumba" išgirstu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:00 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kartais net ašara ištrykšta kai kokią "rumba" išgirstu... va ir šaunuolė jaučiu kaip faina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:01 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) sako senatvėj oda labai raukšlėta bus... bet aš kaip nepiktnaudžiauju tai nebijau.... be to matau savo tetą, kuri 20 metų ištisai ruda kaip šokoladas, jau 45 sulaukė, bet kaip neraukšlėta taip neraukšlėta. va žinok aš irgi nepiknaudžiauju
|
Atsijungęs |
| |