Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:57 PM | Žinutė # 856 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, kaciukai jau pamerkti, nereiks laukt kol prasprogs, nes jau cieli katinai bet va kai susalau baznycioj, negaliu dar atsilt, susisukau i adijala, arbata geriu, jau ir gerkle perstet eme
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:59 PM | Žinutė # 857 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, kaciukai jau pamerkti, nereiks laukt kol prasprogs, nes jau cieli katinai bet va kai susalau baznycioj, negaliu dar atsilt, susisukau i adijala, arbata geriu, jau ir gerkle perstet eme nava man tai dar atveš truputį vėliau tų katinų na mat labai didelis vėjas labai šalta buvo, na tikiuosi mes nesusirgsim, o tau daug arbatytės su citrina draugus aplankėt?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 5:12 PM | Žinutė # 858 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugus aplankėt? aga, pasiarbatinom, paplirpem, vyrai zaisliukais pasidalino, ir namo, pakely krumai nugeneti, tai kaciukai galima sakyti paruosti buvo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:10 PM | Žinutė # 859 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, kaciukai jau pamerkti, nereiks laukt kol prasprogs, nes jau cieli katinai juokas bet va kai susalau baznycioj, negaliu dar atsilt, susisukau i adijala, arbata geriu, jau ir gerkle perstet eme liudna nu va tik neisisirk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:11 PM | Žinutė # 860 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš išsiploviau indus prisėdau pas jus maniškis daro valgyti sumarinavo vištieną,keps ,darys bulvių košę tai man išeiginė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:23 PM | Žinutė # 861 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va tik neisisirk bandysiu... Quote (Laurituke) maniškis daro valgyti sumarinavo vištieną,keps ,darys bulvių košę tai man išeiginė mano girdziu saldytuva varsto, bet nesusipranta kazka padaryt, nedarau ir as mergaites isgastroliavo, na kai geras oras, isvaryt negalejom, kai prastas, i lauka patrauke o mazylis silde, silde mane ir uzmigo pats
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:38 PM | Žinutė # 862 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| uf pagaliau... woohoo!!!... spurgytės jau vartojamos.. kažkaip tik nufotkint nesigavo, bet vistiek.... snieguoliuke, o tavo jau skrandyje taip pat? Em galvoju ką čia veikt.... jaučiu reik skalbiankėn sudėt rūbus ir Pavėsiukan nuvažiuot pasižmonėt...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:42 PM | Žinutė # 863 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) woohoo!!!... spurgytės jau vartojamos.. kažkaip tik nufotkint nesigavo, bet vistiek.... juokas juokas 4 viskas labai gavosi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:46 PM | Žinutė # 864 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) uf pagaliau... fainuolės spurgytės ir jaučiu labai skanios Quote (vaidabas) mano girdziu saldytuva varsto, bet nesusipranta kazka padaryt, nedarau ir as aš vakar taip dariau visą dieną tai susiprotėjo vakare ir padarė Quote (vaidabas) mergaites isgastroliavo, na kai geras oras, isvaryt negalejom, kai prastas, i lauka patrauke juokas Quote (vaidabas) o mazylis silde, silde mane ir uzmigo pats miela sušilo prie mamos ir užsnūdo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:48 PM | Žinutė # 865 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sušilo prie mamos ir užsnūdo aga, zandai vysniniai, va ka daro grynas oras..., kelios dienos su rieduciais, dviraciu palakste, iskart pietu pogulio reik
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:50 PM | Žinutė # 866 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Panos, kur jus matot dar, kad zmogus prisijunges? na kai rasaisi su juo, tai po avataru zinau, bet kartis ilendi, nori paziuret kad ar yra tam tikras zmogus, bet nezinau ar galima dar kur?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:50 PM | Žinutė # 867 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis daro valgyti sumarinavo vištieną,keps ,darys bulvių košę tai man išeiginė šaunuolis taviškis maniškis tai po darbų grįžo mano spurgas skanauja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:52 PM | Žinutė # 868 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o mazylis silde, silde mane ir uzmigo pats kaip miela... :) vaidabas, žiūrėk, būk stipras vyras nesusirk! otai čia viena po kitos dabar sirgt pradėsim... va Laurituke, jau sveiksta, tai ir mes laikykimės.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:54 PM | Žinutė # 869 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Panos, kur jus matot dar, kad zmogus prisijunges? jooo ir man reikia šios info
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:54 PM | Žinutė # 870 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) vaidabas, žiūrėk, būk stipras vyras juokas nesusirk! otai čia viena po kitos dabar sirgt pradėsim... va Laurituke, jau sveiksta, tai ir mes laikykimės. smile jau nuo arbatu man bloga darosi, bet geriu, sako skysciai bacylas gerai valo... susirgt tai tikrai dabar nenoreciau, juk po sav mama su broliu gryzta
|
Atsijungęs |
| |