Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:36 PM | Žinutė # 841 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mažius jau beveik visai gerai karts nuo karto dar pakoso aš dar truputi irgi kosiju bet jau kazdien tik į gerą na vis geriau manau jau kokį antradienį galėsi šampaniuko išgert šeip oras vaikučiams labai pavojungas, tai čia šilta tai vėl šalta Laurituke , mačiau reklamuoja per teliką cirką, kažkokį kad atvažiuos į Šiaulius, Vilnių ,Kauną ir Klaipėdą, bet internete ieškojau niekur nerandu tu girdėjai? o gal matei
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:38 PM | Žinutė # 842 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu koks rytas jau pietai man tas laiko pasukimas subalamutino, o dar niaukstos... o dar rytas baznycioj istirpo jau maniskis raukos, reik nest savo placiaja nuo pc, vaziuojam pas draugus, o gryzdami reiks prie kokio miskelio sustot, kaciuku uzsimaniau parsivezt, namie iki velyku issprogtu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:43 PM | Žinutė # 843 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) reik nest savo placiaja nuo pc, vaziuojam pas draugus, o gryzdami reiks prie kokio miskelio sustot, kaciuku uzsimaniau parsivezt, namie iki velyku issprogtu ooooooo vaidabas gera mintį davei. Dekuiii :) Aš jau vakar galvojau, kad reik man šakos beržo ir kačiukų.... važiavau tai kačiukų jau išsprogusiu pilnos pakelės buvo, bet purškė, tai nenorėjau sustot reiks rimtai iki Lokės pėdos palėkti, ten gal ir žibučių rasiu tik kad va su tom valandom tai rimtai apsiprast reik.... kažkaip vėlu jau man atrodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:53 PM | Žinutė # 844 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va maniškis išsitraukė paspirtuką, prasidės lakstymai darželyje o kačiukų man irgi reiktų pasiskint
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 2:01 PM | Žinutė # 845 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jep.... psio palieku kažkuriam laikui forumiuką. :) Sesė privertė su ja į pardę lėkt. Darys kažkokius snack'sus iš krabų lazdelių... kokios kulinarės mes abi būsim. Kai grįšiu iškart užsiimsiu spurgom... o po to užlėsiu pas jumi paplepsėt.... čius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 2:04 PM | Žinutė # 846 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jep.... psio palieku kažkuriam laikui forumiuką. :) Sesė privertė su ja į pardę lėkt. Darys kažkokius snack'sus iš krabų lazdelių... kokios kulinarės mes abi būsim. Kai grįšiu iškart užsiimsiu spurgom... o po to užlėsiu pas jumi paplepsėt.... čius na jei bus skanu man receptuką aš irgi lekiu tvarkytis o vėliau spurgos VALDO
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:02 PM | Žinutė # 847 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oooooooooooooo Laurituke, šampės... juokas pralinksminai.... niekis, pasveiksi, bus tų šampių.... Dar labai prastai jauties? Skaičiau lyg jau gerėji... :) Tiesa? Kaip žvirblis tavo, pasveiko? jo jau beveik jam gerai pakosija bet jau mažai ir atsikosija tai labai džiaugiuosi jau nes viskas tik į gerą Quote (snieguoliuke) na vis geriau manau jau kokį antradienį galėsi šampaniuko išgert _liuks_ _liuks_ _liuks_ antradienį pas daktare nebent po daktarės Quote (snieguoliuke) Laurituke , mačiau reklamuoja per teliką cirką, kažkokį kad atvažiuos į Šiaulius, Vilnių ,Kauną ir Klaipėdą, bet internete ieškojau niekur nerandu liudna liudna tu girdėjai? o gal matei reklamą tai mačiau ir galvojau kažin maniškis išsėdėtų jau ar dar ne Quote (vaidabas) man tas laiko pasukimas subalamutino, o dar niaukstos... o dar rytas baznycioj istirpo juokas jau maniskis raukos, reik nest savo placiaja nuo pc, vaziuojam pas draugus, o gryzdami reiks prie kokio miskelio sustot, kaciuku uzsimaniau parsivezt, namie iki velyku issprogtu žiūriu dag ką subalamutino tas laiko pasukimas o man tai kažkaip nieko maniškis parvežė berčiukų kažkurią dieną tai žinokit po biški jau skleidžiasi nu grožis pasaka buvome pardėj prisipirkau visko vėlykoms,tokį krepšelį kiaušiniams,viščiukų ,servetėlių labai gražių tokių pavasariškų žvakikiu kiaušinuku,nu dabar laukiu gėlykų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:13 PM | Žinutė # 848 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis mergytes-kaip jus laikotes??? as matyt tik trumpam cia nebent vakare prisesiu ir ilgam prie jusu nors nieks neaisku...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:16 PM | Žinutė # 849 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) labutis mergytes-kaip jus laikotes??? as matyt tik trumpam cia nebent vakare prisesiu ir ilgam prie jusu nors nieks neaisku... 10 labas,labas senai matyta kur dingusi? mes tai laikomės gerai plepame ir plepame
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:23 PM | Žinutė # 850 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas,labas senai matyta kur dingusi? na as tai nesu niekur dingusi tik va labai laiko ner kai mokslai spaudzia ir norisi atsiskaityt kol i gimdyma nereik ba zinai greit lekia tos dienos.. ir nevisad galiu prisest prie kompo nes leliukui nelabai patinka kai sedziu ilga prie jo uztenka moksluose prie kompo vos negyvenu na va kaip jums smaguy tada,, man ir visai gerai tik va jusu pasiilgau visai-tik nzn kada pasirodysiu pas jumi... tikiuosi tik kad greiciau. a beja gal zinai kur visai neblogu skelbimuku yr??? noriu ieskoti nebrangaus vezimuko ir nepersunkaus jau..
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:25 PM | Žinutė # 851 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tikiuosi tik kad greiciau. a beja gal zinai kur visai neblogu skelbimuku yr??? noriu ieskoti nebrangaus vezimuko ir nepersunkaus jau.. man jai ko reikia tai konkrečiai įvedu į google ir išmeta skelbimų kokių reikia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:26 PM | Žinutė # 852 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man jai ko reikia tai konkrečiai įvedu į google ir išmeta skelbimų kokių reikia pameginsiu ir as
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:28 PM | Žinutė # 853 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gerai as jau begu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:50 PM | Žinutė # 854 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis sypsenele kada laukti tavo leliuko ?
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2010-03-28, 4:50 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 4:53 PM | Žinutė # 855 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvome pardėj prisipirkau visko vėlykoms,tokį krepšelį kiaušiniams,viščiukų ,servetėlių labai gražių tokių pavasariškų žvakikiu kiaušinuku,nu dabar laukiu gėlykų mes irgi apsipirkom penktadienį, bet dar šiek tiek grožybių trūksta
|
Atsijungęs |
| |