Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:55 PM | Žinutė # 871 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) woohoo!!!... spurgytės jau vartojamos.. kažkaip tik nufotkint nesigavo, bet vistiek.... snieguoliuke, o tavo jau skrandyje taip pat? Em galvoju ką čia veikt.... jaučiu reik skalbiankėn sudėt rūbus ir Pavėsiukan nuvažiuot pasižmonėt... na spurgytės tai tokios skanios atrodo, bet jaučiu ir skonis fantastiškas na o čia mano spurgytės, na nelabai spurgytės visos jau spurgos negaliu foto įkelt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:55 PM | Žinutė # 872 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jau nuo arbatu man bloga darosi, bet geriu, sako skysciai bacylas gerai valo... susirgt tai tikrai dabar nenoreciau, juk po sav mama su broliu gryzta dėktinės su pipirais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:56 PM | Žinutė # 873 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) susirgt tai tikrai dabar nenoreciau, juk po sav mama su broliu gryzta o kaip tik ant velykų... o kur gyvena jie? Pas ponus anglus?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 6:57 PM | Žinutė # 874 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dėktinės su pipirais na jau ne, gal kokie 5m nesu jos burnoj turejusi.... Quote (Sindre) o kaip tik ant velykų... o kur gyvena jie? Pas ponus anglus? taip, Uk..., ten kur ir man visai patinka...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:00 PM | Žinutė # 875 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, jooooo mačiau kad tu sakei, jog didesnes darai.... bet man tešla labai skysta gavosi, nenorėjau miltų pridėt kad kietos nebūtų, tai mažytes nuo šaukšto slidavau į aliejų Quote (snieguoliuke) dėktinės su pipirais o man iš galvos neišeina Lauritukės minėtasis šampanas bet ai....apsieisiu šnd....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:00 PM | Žinutė # 876 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na jau ne, gal kokie 5m nesu jos burnoj turejusi.... žinok kažkada ir man liepė gerti, man regis prieš egzą nes sirguliavau, tai sakiau gyvenime niekada daugiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:01 PM | Žinutė # 877 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, jooooo mačiau kad tu sakei, jog didesnes darai.... bet man tešla labai skysta gavosi, nenorėjau miltų pridėt kad kietos nebūtų, tai mažytes nuo šaukšto slidavau į aliejų nesvarbu kokios savrbu kad skanios ką ten su krabais darėt?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:02 PM | Žinutė # 878 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok kažkada ir man liepė gerti, man regis prieš egzą nes sirguliavau, tai sakiau gyvenime niekada daugiau zinot, sarmata net sakyt, degtine teko gert tik kol vaikai darzeli lanke, nes visi baliai, isleistuves kai budavo, visi dektininkai buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:03 PM | Žinutė # 879 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) zinot, sarmata net sakyt, degtine teko gert tik kol vaikai darzeli lanke, nes visi baliai, isleistuves kai budavo, visi dektininkai buvo oj man ji irgi nepatinka , geriau vyno taurė arba jau brendis
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:05 PM | Žinutė # 880 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką ten su krabais darėt? net nežinau kažkokias nesamones.... sesė iš krabų darė tokius rutuliukus, voliojo į kiaušą ir į džiūvėsėlius su prieskoniais ir kepė aliejuj....ne maistas, tik šiaip durnystė, bet suėjo lb greit Quote (vaidabas) zinot, sarmata net sakyt, degtine teko gert tik kol vaikai darzeli lanke, nes visi baliai, isleistuves kai budavo, visi dektininkai buvo aš tiesą pasakius grynos degtinės taip pat neatsimenu kada ragavau, bet brendukas man
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:07 PM | Žinutė # 881 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geriau vyno taurė arba jau brendis skaitai mintis... bet žiūriu kuo toliau tuo labaiu aš tos vyno taurės ir noriu... :/ Bet Pavėsis tpolokai kad pėškom pasiekt, o jei už vairo, tai tada arbatyte tenkintis reiks... hmz.... reik gal į svečius pas kažką save pasikviest
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:11 PM | Žinutė # 882 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) skaitai mintis... bet žiūriu kuo toliau tuo labaiu aš tos vyno taurės ir noriu... :/ Bet Pavėsis tpolokai kad pėškom pasiekt, o jei už vairo, tai tada arbatyte tenkintis reiks... hmz.... reik gal į svečius pas kažką save pasikviest na matai kokios mūsų mintys panašios, kitam gyvenime tikriausiai būsim vyras ir žmona Quote (Sindre) sesė iš krabų darė tokius rutuliukus, voliojo į kiaušą ir į džiūvėsėlius su prieskoniais ir kepė aliejuj....ne maistas, tik šiaip durnystė, bet suėjo lb greit o krabus sumalė? man labai skaniai skamba aš tai į pačius krabus dedu įdarą tai fantastika
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:16 PM | Žinutė # 883 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o krabus sumalė? nemalė, supjaustė kubeliais, bet kai suvoliojo rutukiukai gavosi Quote (snieguoliuke) na matai kokios mūsų mintys panašios, kitam gyvenime tikriausiai būsim vyras ir žmona koks dar žmona... Pinkis ir Makaulė!
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:16 PM | Žinutė # 884 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na i kompanija netikciau, nuo brendzio sedziu WC ir dar bliuda apsikabinusi, nesvarbu kiek isgerciau as daugiausia sampanizuojuos, o gamtoj prie saslykiuku, Diulaito man uztenka
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 7:21 PM | Žinutė # 885 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as daugiausia sampanizuojuos, o gamtoj prie saslykiuku, Diulaito man uztenka vaidabas, eiiiiii, pamenu kada čia kažkurią dieną sakei, jog su vyreliu dilaitą skanavai, čia kai duonytės prisikepus buvai... tai man tas tavo parašymas taip priminė pavasarį, dešrelių kepimus gamtoj, ir visos tos ceremonijos visada dilaitu papildytos būdavo.... tokia nostalgija apėmė, kad vakare su draugais susikambijom ir ėjom dilaito!!! mmm... tu visada kokią gerą mintį pakiši... kaip ir šiandien dėl kačiukų ryt tikrai važiuosiu gamton :)
|
Atsijungęs |
| |